Panon Hideung Google Panda

po kungfupanda

Parantos sababaraha sasih ti saprak Google ningkat algoritma na sareng pembaruan Panda anu kawéntar sareng kami nuju siap pikeun anu sanés ... Panda 2.2. Abdi nyerat pipikiran Ieuh jeung Ieuh… Sareng masih bingung naha éta leres-leres ningkatkeun nanaon.

Éta tuh; kumaha oge, pencét situs ageung sapertos ChaCha tanpa peringatan. ChaCha parantos pencét sareng langsung damel ningkatkeun sababaraha kritik anu aranjeunna dédéngéan ngalangkungan konsultan SEO ... Highbridge kalebet. Kanyataanna, ChaCha ngaluncurkeun versi anyar, gancang, langkung langsing tina situsna ayeuna!

Kaleungitan lalu lintas anu drastis sapertos anu parah ... tapi anu matak parah, halaman hasil pamilarian anu pernah dikuasai ChaCha ayeuna didominasi ku situs-situs sanés… anu ngikis eusi ChaCha tanpa idin. Aduh. Janten langkung alit, langkung seueur situs Ecological anu nyolong eusi ChaCha ayeuna rengking langkung luhur dina hasil teangan ti kaca ChaCha sorangan. Sababaraha situs bahkan gaduh tautan atribusi jelas nunjukkeun yén eusina asalna tina ChaCha.

Matt cutts shawn schwegman

Aya diskusi anu lumangsung ngeunaan hal ieu lumangsung di Forum Webmaster Google. Kuring henteu yakin naha Matt kantos némbalan ka Shawn sareng ChaCha ... tapi aranjeunna pantes réspon. Sahenteuna, Google kedah ngaleungitkeun panon hideung ieu sareng ngeureunkeun eusi anu dikerok tina langkung seueur tina eusi aslina.

Ironisna, sakumaha serat tina SEMdude maos, Matt Cutts bahkan korban. Aduh!
Matt cutts panda s

Ti saprak 2006, ChaCha parantos ngajawab langkung samilyar patarosan ... sareng mayar pitunjuk sareng padamelna pikeun nalungtik sareng mendakan jawaban. Éta henteu leres-leres minuhan profil hiji kebon eusi ... tapi patalimarga teras-terasan. Sadayana kontén ChaCha asli - komo kalebet kana waleran Google! Urang bakal ningali kumaha situs ChaCha pangénggalna sareng pangaluaran Panda pang anyarna mangaruhan perusahaan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.