Google Places & Google Plus Kaca Kanggo Usaha (kanggo Ayeuna)

Google Plus

Ieu moal janten pos sanés anu ngadorong anjeun pikeun nyetél anjeun Google Plus Page pikeun bisnis geuwat, ogé moal masihan anjeun pitunjuk ngeunaan cara ngalakukeun éta. Diaku, éta anu kuring ngarepkeun nyarankeun nalika ngaleupaskeun Google+, sareng sanaos persiapan kuring pikeun webinar dugi ka tujuan éta, kuring kedah sacara réalistis nawiskeun alternatif ... kanggo ayeuna.

Naha henteu ngan ukur teuleum? Nya, bari urang kedah ngijinkeun kanyataan yén Google+ Kaca masih anyar, aranjeunna parantos pondok dina seueur bidang konci. Ieu ngan sababaraha:

  • Sigana henteu aya panyalindungan wae di tempat pikeun nyegah batur nyieun halaman kalayan nami bisnis anjeun.
  • ngan hiji admin per halaman diidinan, sareng teu aya sistem transfer anu ayeuna aya dina tempatna. Kalayan kecap séjén, upami kuring angkat ti Cirrus ABS, kuring henteu tiasa ngaleupaskeun kendali kuring pikeun halaman mérek Cirrus ABS (sanaos Google nyatakeun yén éta ngerjakeun masalah ieu).
  • Éta ngalawan TOS pikeun nyieun rekening palsu, janten, sacara téhnisna, jalma anu saleresna kedah nyetél akun Google+. Ieu nampilkeun masalah nalika CEO perusahaan, perwakilan hukum, atanapi pamilik henteu salawasna anu ngatur saluran sosial. (tingali titik sateuacanna)
  • Google+ Kaca ditingalikeun dina hasil search engine (SERPs) tapi henteu rangking ogé pikeun milarian anu sanés mérek (acan).
  • nu sistem béwara ngan saukur pikaseurieun. Henteu aya bewara anu katingali yén batur parantos ngiringan halaman anjeun kecuali anjeun muka halaman mérek. Google+ bahkan henteu ngirim bewara email. Kotak bilah beureum Google ngan ukur nembongkeun bewara pribadi admin.
  • Ngurilingan mérek kalayan duanana halaman mérek anu anjeun atur sareng akun Google+ pribadi anjeun peryogi teuing dipikirkeun.
  • Nya kitu, ngurilingan mérek anjeun admin ngabutuhkeun kontor digital. Sareng tangtosna anjeun moal tiasa ngiringan akun Google+ pribadi anjeun tina halaman mérek anjeun dugi ka anjeun milarian terang kumaha mimari heula halaman halaman anjeun. Bingung acan?

Kuring tiasa neraskeun sareng naroskeun naha aya item ménu Kaulinan dina halaman nav kami anu mérek, tapi jujur, éta henteu aya pangaruhna kana proposisi nilai nyieun Halaman Google+; éta ngan ukur ngajadikeun nav kirang ramah. Intina mah, nunjukkeun yén aya kagiatan séjén anu nilai pamasaran langkung luhur, panginten urang kedah ngantep Google daging ieu sakedik deui.

Google Tempat ngamimitian

Kuring nyarankeun yén usaha mimitina pastikeun ngaku sareng ningkatkeun halaman Tempat Google na sateuacan ngeunaan diri sareng halaman Google+. Kuring terang yén Google+ anyar, ngagurilap, sareng tiasa ngajantenkeun cara anu saé pikeun nyambung sareng klien, tapi parantos aya catetan lagu anu panjang anu aya hubunganana sareng halaman Tempat Google anu dioptimalkeun leres. Upami anjeun henteu pernah ngaku, atanapi anjeun hoyong nyegerkeun halaman Google Place anjeun, angkat ka Google Tempat.

situs getListed.org pikeun mariksa daptar lokal

Dupi anjeun parantos Tempat Google anjeun pimp? Pilihan kadua kuring teras bakal janten pasipatan lokasi sanés sapertos Yelp sareng Bing. Émut yén Siri, dina iPhone 4s énggal, nganggo Yelp. Bing ngagaduhan sababaraha ékslusif milarian telepon sélulér, sareng kumargi hasil pamilarian Yahoo asalna tina Bing, éta nempatkeun milarian BingHoo sakitar 30%. Sangkan gampang, tinggal candak sadayana daptar lokal ieu di getListed.org.

6 Komentar

  1. 1

    Kevin,

    Pos hébat! Anu lucu nyaéta dinten ayeuna kuring perhatoskeun yén aya anu parantos masang halaman "Google Analytics" bahkan ngagaduhan merek Google dina éta. Katingali langkung caket; Nanging, nunjukkeun yén batur ngan saukur ngabajak mérek Google. Ironis teuing! Sareng jenis belet yén Google henteu ngamaenkeun halaman nyalira nalika langsung sareng fitur na.

    Doug

  2. 2
  3. 5

    Pikiran kuring persis, Kevin! Sedengkeun kuring resep pisan nyiapkeun halaman mérek G + kanggo abdi Blog Woodclinched, Abdi henteu bakal ngusulkeun halaman G + pikeun usaha naon waé (Kusabab kuring leres-leres teu aya anu kaleungitan sareng blog éta). Kuring terang kuring salawasna ngahargaan Google masihan aksés henteu saringan kana sababaraha produk béta na, tapi ieu saeutik teuing béta pikeun saha waé anu gaduh saham dina ayana SM-na.

  4. 6

    Hatur nuhun pisan kanggo postingan ieu Kevin! Tanpa anjeun, kuring moal tiasa teras-terasan sareng platform ... anjeun ROCK. 

    xoxo
    Dabney

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.