Google+ pikeun Usaha

google plus pikeun bisnis

Salam ka sobat urang sareng mentor média sosial, Chris Brogan, dina infographic anu mantap pisan ieu dina naha sareng kumaha usaha kedah nganggo Google+ pikeun mayarkeun pamasaran online aranjeunna. Konci pikeun klien kami nyaéta integrasi pamilarian anu jero. Jigana bakal saé upami infographic ogé nyarios ka Pangarang kauntungan! Éta tempat urang ayeuna ningali kauntungan paling.

Infographic mangrupikeun padamelan anu hébat pikeun ngabagi pendekatan Chris kana pamasaran média sosial pikeun bisnis. Pantes dibaca na!

google plus infographic

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.