Satengah Perusahaan Polled ngagaduhan Halaman Google+

google plus

Urang lumpat a Polling Zoomerang dina sidebar kami pikeun sababaraha minggu ka pengker pikeun kéngingkeun gambaran anu jelas ngeunaan sabaraha perusahaan anu parantos ngadopsi halaman Google+. Hasil polling mangrupikeun perpecahan anu sampurna ... ngan 50% pamaca anu nyarios perusahaanna ngagaduhan halaman Google+. Sanaos éta sigana kirang, saur kuring angka aslina tiasa langkung handap. Kuring rada pesimis yén seueur anu ngagaduhan aranjeunna.

Nalika urang milari pesaing klien kami, kami sering henteu mendakan aranjeunna dina Google+ sareng éta mangrupikeun salah sahiji alesan kami ngadorong aranjeunna pikeun aya. Ieu conto salah sahiji klien kami, Lifeline, anu ngagaduhan pusat data panggedéna di midwest. VP Penjualanna parantos nempatkeun eusi biasa sareng narik handap anu saé.

puseur data garis kahirupan

Pangalaman kami parantos nunjukkeun yén adopsi mimiti parantos nyababkeun kamekaran langkung gancang nalika ngeunaan média sosial. Éta henteu merta yén anjeun bakal meunang perang dinten ayeuna ... tapi upami sareng nalika situs sosial angkat, adopsi mimiti anjeun parantos ngajantenkeun anjeun pamimpin di ditu. Di Google+, nalika kuring milarian puseur data, ngan ukur aya sababaraha hasil. Anu kahiji nyaéta Lifeline, anu salajengna nyaéta perusahaan konstruksi datacenter, sareng anu terakhir nyaéta perusahaan Data Data Kanada.

Éta warta anu saé pikeun Doug sareng timnya di Lifeline. Parantos aya jutaan pangguna dina Google+ anu seueur diantarana ngawangun jaringanna. Kusabab teu aya persaingan, Doug tiasa nyandak sababaraha pengikut awal yén anjeunna panginten henteu acan kantos ngahontal sateuacan na melak bandéra na dina taneuh salaku ahli Data Center anu mikir payun, anu nyambung. Ieu mangrupikeun langkah strategis anu tiasa nempatkeun Lifeline ogé dina industri, henteu kedah taktik anu langsung mayunan investasi.

Naha anjeun parantos nalungtik kompetisi anjeun dina Google+? Naha pesaing anjeun parantos nyetél otoritas toko sareng gedong dina jaringan sosial ieu anu ngagaduhan kamekaran anu kuat sareng tiasa dina suatu waktos masihan Facebook ngaji artos na? Anjeun kedah émut yén éta sanés perkawis anjeun, perkawis dimana waé pemirsa anjeun. Doug parantos mendakan sababaraha pemirsa na dina Google+. Anjeun kedah mikir ngeunaan milarian milik anjeun ogé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.