Google Reader ti Google Labs

Google ReaderÉta telat teuing sareng kuring kedah leres-leres bobo. Tapi kuring henteu. Abdi nyalahkeun éta di Google. Kuring mariksa sababaraha tautan anu ngarujuk blog abdi di Google Analytics sareng mendakan: http://www.google.com/reader/view/

Kuring mutuskeun pikeun ningali naon tautan éta jadi kuring ngalungkeun kana palang alamat kuring. Abdi bungah kuring tumaros! Google parantos ngawangun feedreader dumasar-wéb saeutik. Kuring nempatkeun sadaya langganan abdi di ditu ka sadaya blog anu kuring parios sapopoé. Google ngalakukeun sésana. Éta ngalacak éntri anu kuring kantos baca sareng mana anu kuring henteu acan kantos baca. Éta ogé ngamungkinkeun kuring pikeun nyirian eupan kuring. Ieu mangrupikeun sistem kategorisasi pikeun eupan anjeun. Anjeun ogé tiasa maledogkeun bintang dina éntri anu anjeun resep pisan.

A feedreader basis wéb anu saé pikeun kuring kumargi kuring maca duanana nalika damel sareng di bumi. Oke, henteu goréng. Henteu leres-leres teuing anu nyebatkeun anjeun nyarios…
Tapi teras kuring diklik "Bagikeun". Amis teuing !!! Kalayan sihir javascript sakedik, kuring ayeuna gaduh Top Ten abdi dina sidebar kuring (tingali ka katuhu). Nalika kuring nunjukkeun tulisan anu kuring baca sareng 'Star', aranjeunna bakal otomatis tampil dina Top Ten kuring! Éta teuing tiis.

Kuring ngajemput Freakonomics sareng The Long Tail dinten ayeuna tapi henteu acan ngamimitian. Kuring bakal ka aranjeunna énjing!

G'night sadayana!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Ningali anjeun…Hatur nuhun, saé nampi koméntar anu positif sapertos kitu.:
    [URL=http://www.macronet.org/cgi-bin/netforum/cafb/a/3–23]replika jam tangan[/URL] [URL=http://www4.gu.edu.au/cgi- bin/netforum/artspg/a/3–2]meuli ultram online[/URL] [URL=http://www.usawaterways.com/cgi-bin/netforum/nashbridge/a/3–29]vicodin online[/ URL] [URL=http://www.macronet.org/cgi-bin/netforum/cafb/a/3–24]No faxing payday loans[/URL] [URL=https://itc.utk.edu/ cgi-bin/netforum/theatre100/a/3–22]tas replika [/URL] [URL=http://www.usawaterways.com/cgi-bin/netforum/nashbridge/a/3–30] frontline plus pikeun anjing[/URL] [URL=https://itc.utk.edu/cgi-bin/netforum/theatre100/a/3–21]PINJAMAN PRIBADI KREDIT BURUK GRATIS[/URL]
    Taya faxing gajian gajian FREE KREDIT PINJAMAN PRIBADI tas replika vicodin online replica arloji meuli ultram online frontline tambah pikeun anjing
    http://www.usawaterways.com/cgi-bin/netforum/nashbridge/a/3–30 http://www4.gu.edu.au/cgi-bin/netforum/artspg/a/3–2 https://itc.utk.edu/cgi-bin/netforum/theatre100/a/3–22 https://itc.utk.edu/cgi-bin/netforum/theatre100/a/3–21 http://www.macronet.org/cgi-bin/netforum/cafb/a/3–23 http://www.usawaterways.com/cgi-bin/netforum/nashbridge/a/3–29 http://www.macronet.org/cgi-bin/netforum/cafb/a/3–24
    Thanks!

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.