Candak poto Yelp sareng Google tina Aplikasi Palanggan Anu Paké!

ulasan anu masalah

Henteu lami-lami teuing urang gaduh wawancara anu saé sareng Daniel Lemin, panulis ti ManipuRATED: Kumaha Pamilik Usaha Tiasa Ngalawan Peunteun Online sareng Tinjauan. Anjeunna nyarioskeun pentingna néwak ulasan supados ngagaduhan ulasan seger sareng merangan ulasan négatip anu aya kalana tiasa timbul.

Naha aya waktos anu langkung saé pikeun néwak resensi anu saé tibatan saatos palanggan anu wareg ninggalkeun bisnis anjeun? Panginten henteu - janten naha henteu nerapkeun prosés anu ngadorong langkung seueur ulasan sareng gampang dilakukeun. Ulasan anu Matéri ngirimkeun tautan ngalangkungan SMS ka papayung anjeun. Nalika papayung muka halaman badarat anu dihasilkeun, halaman ngahasilkeun tautan asli pikeun aplikasi mobile Yelp atanapi Google Mobile Application dina smartphone aranjeunna.

Kusabab aktipna parantos lebet, ieu ngirangan sababaraha léngkah anu diperyogikeun pikeun mindahkeun pelanggan tina bagja ... kana dokuméntasi! Nangkep unggal ulasan positip ngagaduhan pangaruh kana bisnis anjeun, janten naha henteu néwak éta unggal waktos? Ieu sering nguntungkeun pikeun marios algoritma ogé - anu nekenkeun kana kacatet ulasan, henteu ngan ukur jumlahna.

Ulasan Anu Penting Kalebet

  • Téknologi telepon sél jero anu ngahubungkeun
  • Integrasi YELP anjeun! sareng akun Google
  • Aggregasi sadaya ulasan anjeun dina hiji halaman wéb pikeun nambihan distribusi
  • Sistem ulasan email susulan
  • Ngalaporkeun bulanan
  • Pangaturan tujuan anu tetep sareng latihan tim
  • Dicetak Kit Starter

Review Éta Perkara Pencét Kit

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.