Apocalypse Kata Kunci Google

kecap konci google

Tanggal 18, Google nyarios yén éta badé ngamimitian nyumputkeun kecap konci anu dianggo ku jalma anu lebet kana akun google (Gmail, Youtube, Google+, jst.). Narikna, dina ngaran kalaluasaan, Google ngan ukur badé ngalakukeun ieu sareng hasil teangan organik na. Dina pendapat abdi, éta BS sareng ieu sigana mah rada an jahat ngalih kana buku kuring. Sakumaha seueur waktos Google méakkeun ngadidik industri milarian kumaha langkung saé nampilkeun konténna sareng ngajantenkeun réngking konci, nyumput data organik sapertos kieu sigana lumayan hina.

Upami aranjeunna milih nyumputkeun aranjeunna pikeun pamilarian anu mayar ogé panempatan iklan pamilarian anu mayar, kuring panginten satuju. Naha Google nyumputkeun kecap konci anu dianggo antara sipatna nyalira? Nya, henteu ... éta sipat-sipatna janten teu kaétang. Éta ngan ukur nyumputkeun aranjeunna ti saha waé anu penting. The infographic handap ti Attachmedia, ngajelaskeun ngeunaan pro sareng kontra ngeunaan pamindahan.

apokalipsis ingles3

Hiji catetan ngeunaan ieu. Google ngarepkeun yén ieu bakal mangaruhan sakitar 10% anjeun analytics hasil kecap konci. Sareng katingalina yén aranjeunna masih ngamungkinkeun panggunaan kecap konci dina Google konsol Search… kanggo ayeuna.

4 Komentar

  1. 1
    • 2

      Patarosan anu saé, Myindustri! Pikeun ayeuna, anjeun tiasa teras-terasan ngandelkeun Webmaster… tapi tiasa nyambungkeun titik-titik antara kecap konci anu tepat sareng konvérsi henteu mungkin… ngan kamungkinan anu ditugaskeun. Atawa ngamangpaatkeun sawaréh pangunjung anu teu asup.

    • 3
  2. 4

    Aduh aduh! Ieu bener lebay. Kuring ieu wondering naha kuring kungsi leuwih kecap konci teu disadiakeun pikeun pilarian organik abdi di analytics. Ieu pasti kontra produktif. Abdi resep pisan diagram anu diciptakeun éta ngabantosan jalma ngartos ieu langkung saé!

    Cheers!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.