Perang Kualitas Hasil Pamilarian Google

google panda

SEO.com parantos ngarilis infographic ngeunaan upaya Google pikeun nyayogikeun hasil pamilarian kualitas tinggi. Éta katingalina pikaresepeun deui dina inisiatif konci anu dilakukeun ku Google pikeun merangan situs tina hasil teangan anu henteu pantes. Sanaos ieu sigana moal mangaruhan anjeun, éta leres-leres henteu. Mastikeun yén situs anjeun atanapi situs klien anjeun nuturkeun prakték pangsaéna mesin pencari anu penting.

Perang Google ngeunaan infographic spam

Ieu mangrupikeun rincian sajarah tina SEO.com pos:

  • Panda Update (Pébruari 2011) - Google ngarecah peternakan kontén sareng situs anu ngagaduhan kontén kualitas handap, ipis atanapi scraped. Fokus ditempatkeun dina eusi unik sareng jero eusi. Seueur halaman wéb anu kapangaruhan ku pembaruan. Kaseueuran kebon eusi pencét parah. Pembaruan Panda parantos digulung dina sababaraha léngkah sapanjang taun.
  • Mayday Update (Mei 2010) - Google ngaluncurkeun pembaruan anu fokus kana patalimarga buntut panjang.
  • Pembaruan Kaféin (Agustus 2009) - Pembaruan difokuskeun kana infrastruktur pikeun ngamungkinkeun Google kana inpormasi indéks anu langkung saé online, sareng ngalaksanakeunna langkung gancang. Éta ngaktipkeun prosés anu langkung jero, anu ngamungkinkeun Google nganteurkeun hasil teangan anu langkung relevan. Pembaruan ieu antukna ngamungkinkeun Google ngenalkeun kagancangan halaman salaku faktor peringkat.
  • Pluto Pembaruan (Agustus 2006) - Pembaruan difokuskeun kana backlink anu dilaporkeun ku Google. Henteu aya parobihan anu signifikan dina hasil search engine.
  • Badag (Pébruari 2006) - Google fokus kana tautan asup sareng kaluar. Situs anu percanten pisan kana tautan, atanapi dikaitkeun kana seueur situs spam ningali halaman ngaleungit tina indéks. Situs spam dipindahkeun kana kategori tambahan dina hasil pamilarian. Pangguna merhatoskeun yén bahkan saatos sasuai sareng bantosan Google yén halaman wéb na masih bakal suplemén.
  • Jagger Update (Oktober / Nopémber 2005) - Google ngadorong pangguna pikeun masihan tanggapan ngeunaan situs wéb anu ngagunakeun strategi SEO hat hideung pikeun pangkat ogé. Situs anu kapendak ngagunakeun téknik sapertos kitu dikaluarkeun tina hasil pamilarian. Google ngabersihkeun masalah kanonis sareng museur kana patalina sareng tautan bulak-balik.
  • Pembaruan Allegra (Pébruari 2005) - Ieu mangrupikeun upaya ku Google pikeun ngaidentipikasi situs spam anu masih tiasa pangkat luhur dina hasil pamilarian. Google naroskeun ka pangguna pikeun masihan tanggapan ngeunaan situs anu saleresna pantes pikeun peringkat anu langkung luhur tapi henteu nampi éta. Pangguna humandeuar yén situsna ngaleungit tina hasil pamilarian sareng sababaraha situs spam masih peringkat ogé.
  • Pembaruan Bourbon (Méi 2005) - Google ngaluncurkeun pembaruan ieu salaku réspon tina keluhan spam sareng paménta inklusi ulang. Parobihan stratégis dina prosés dilaksanakeun pikeun ngajantenkeun langkung épéktip. Pembaruan ogé difokuskeun mindahkeun tina pusat data anu lami ka anu anyar.
  • Pembaruan Brandy (Pébruari 2004) - Google langkung nekenkeun kecap sapertos kapercayaan, otoritas sareng reputasi. Pembaruan nunjukkeun yén nyayogikeun inpormasi anu relevan nyaéta kuncina. Aya pentingna langkung ageung kana kualitas eusi dina halaman wéb. Google ogé nekenkeun pentingna Latent Semantic Indexing.
  • Austin Update (Januari 2004) - Pembaruan difokuskeun kana prakték anu disebut Google Bombing, dimana jalma-jalma ngamanipulasi sistem pikeun ngahasilkeun hasil anu nyasabkeun. Fokusna ngalih kana situs anu kapadetan kecap konci minimal sareng pangambung internal anu saé. Tautan anu relevan dipasihan langkung beurat dina situs anu ngaitkeun kana situs sanés dina industri anu sami langkung saé dina hasil pamilarian.
  • Florida Update (Nopémber 2003) - Pembaruan éta ngagambarkeun pergeseran Google tina saringan saderhana kana upaya ngartos sacara kontekstual ruang lingkup pamilarian sareng hasil teangan poténsial. Pembaruan ngabersihkeun spam kalayan ngahubungkeun saderhana sareng fitur sanés anu masihan langkung beurat pikeun situs anu dioptimalkeun sareng bersih. Wébmaster ngabagéakeun pembaruan sareng éta nunjukkeun yén Google masihan prioritas utama pikeun kapentingan anu milarian. Pembaruan mangrupikeun upaya pikeun ngadorong situs web topi bodas, anu taat kana sarat kualitas.
  • Ésmerelda Update (Juni 2003) - Anu katilu dina séri pembaruan anu masihan leuwih sering dipake tinimbang halaman anu masihan inpormasi langkung spésifik pikeun anu datang. Pembaruan éta ngungkabkeun yén halaman internal dina halaman wéb panginten tiasa gaduh hubungan anu langkung saé pikeun pembaruan Dominic, anu sigana masihan halaman utama pikeun malah milarian anu ditujukeun kana pamundut khusus. Pangguna ngalaporkeun yén spam jauh langkung saé tibatan saatos pembaruan Dominic sareng Cassandra.
  • Pembaruan Dominik (Mei 2003) - Pembaruan ieu dingaranan réstoran pizza di Boston anu sering didatangan ku Hadirin PubCon. Pembaruan difokuskeun pikeun nyieun téma prosés milarian dumasar, sareng ngaitkeun pusat data kana pamilarian anu tangtu. Pembaruan ngajantenkeun jelas yén unggal pusat data dimaksudkeun pikeun ngalakukeun hal anu béda.
  • Pembaruan Cassandra (April 2003) - Pembaruan ieu fokus kana patalina nami domain. Ide na nyaéta perusahaan kedah milih nami anu nunjukkeun nami domainna.
  • Pembaruan Boston (Maret 2003) - Pembaruan Boston fokus kana tautan anu datang sareng eusi unik. Hasilna nya éta seueur wébmaster dilaporkeun turunna backlinks sareng serelek di PageRank.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.