Peringkat # 1 dina Google Hasil dina CTR 18.2%

kurva ctr 2 seomoz

Naon kurva tingkat klik-liwat (CTR) anu ditetepkeun pikeun hasil AS organik pikeun posisi # 1-10 dina Search Engine Hasil Halaman (SERP)? Slingshot SEO parantos beres analisis éksténsif numana data dihasilkeun nganggo langkung ti 170,000 kunjungan pangguna saleresna di 324 kandang rangking kecap konci salami 6 bulan. Dumasar kana data, Slingshot SEO niténan kurva ieu di handap pikeun CTR Persis.

kurva ctr 2 seomoz

Kuring sering ningali perusahaan SEO ngaiklankeun hasil 'halaman 1' pikeun klienna. Upami anjeun nimbangkeun panilitian, éta sapertos ngajangjikeun palangganna tingkat klik-liwat 1%. Naha éta leres-leres mengesankan? Éta nunjukkeun yén hiji investasi di perusahaan anu tiasa ngiringan anjeun kana posisi nomer 1 pantes pisan investasi nalika volume milarian aya pikeun ngadukung bisnis anjeun. Ieu studi anu luar biasa.

Hiji pengamatan ulikanna nyaéta ongkos klik-téngga na langkung handap tibatan studi anu sateuacanna. Sedengkeun aranjeunna nyatakeun ieu dina susunan data, kuring bakal nambihan yén kuring yakin jilid pencarian keyword dilaporkeun Google janten teu akurat. Hiji conto nyaéta istilah: anu retweet kuring. Google nyayogikeun volume milarian 1900 milarian tapi Webmaster nunjukkeun volume kesan bulanan 1,300. Éta kasaimbangan ageung antara dua nomer. Éta nyababkeun seueur kabingungan sareng klien kami nalika aranjeunna nuju rengking luhur tapi henteu kéngingkeun patalimarga anu saleresna anu disarankeun ku Google aya!

ngundeur Whitepaper.

3 Komentar

  1. 1

    Kuring parantos nguping ti seueur jalma yén google nunjukkeun hasil anu teu akurat tapi teu aya urang anu teu acan nyobian naha ieu kajantenan sareng naon anu urang pikir leres atanapi salah. Dina nyata google nembongkeun hasil teu akurat atawa urang salah. Kusabab dina kompetisi pikeun meunangkeun pangkat jeung lalulintas nu leuwih luhur urang geus leungit kualitas jeung kuantitas. Janten ieu kajantenan kusabab atanapi google salah. Ayeuna urang kudu manggihan alesan sabenerna balik sabab ieu.
    jasa wangunan link SEO

  2. 2
    • 3

      @twitter-90853096:disqus Sabenerna urang nulis tulisan anu leuwih anyar anu tiasa masihan wawasan… réngking organik nunjukeun yen mayoritas kunjungan urang ti mesin pencari asalna tina éntri SERP loba deeper ti ieu. Sanaos pangkat #1 saé, éta ngan ukur saé upami éta relevan pisan sareng produk sareng jasa anu anjeun promosikeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.