SERP Dinten ayeuna: Titingalian Visual dina Buleud, Kartu, Snippets Beunghar, sareng Panel Google

Google SERP Data terstruktur sareng Snippets Beunghar

Ayeuna parantos dalapan taun ti saprak kuring ngadorong klien kuring ngasupkeun corétan beunghar kana toko online, halaman wéb, sareng blogna. Halaman hasil mesin pencari Google parantos janten halaman kahirupan, napas, dinamis, pribadi pikeun anjeun mendakan inpormasi anu anjeun peryogikeun ... berkat paningkatan visual anu aranjeunna hasilkeun kana halaman hasil mesin pencari nganggo data terstruktur anu disayogikeun ku penerbit.

Éta paningkatan kalebet:

  • Buleud Jawab Langsung kalayan pondok, jawaban sakedapan, daptar, karusél, atanapi tabel anu ogé tiasa gaduh gambar pikeun ningkatkeunna.
  • Snippets Beunghar disayogikeun ku halaman wéb pikeun ningkatkeun pidangan halaman hasil search engine kalayan harga, peringkat, kasadiaan, jst.
  • Kartu Beunghar pikeun pangguna sélulér anu ramah-pangguna.
  • Gambar Pangetahuan dina sidebar katuhu SERP anu nyayogikeun gambar sareng inpormasi anu dikurasi ngeunaan pamilarian.
  • Panél Pangetahuan dina sidebar katuhu SERP anu nyayogikeun gambar, inpormasi, peta sareng diréktori anu khusus pikeun mérek atanapi bisnis.
  • Paké Lokal (atawa Pakét Peta) mangrupikeun inti tina hasil teangan lokal kalayan inpormasi bisnis, ulasan, sareng peta. Ieu kalolobaan disetir ku kagiatan Google Bisnis abdi kalayan apdet sareng ulasan mérek.
  • Jalma ogé ménta nyayogikeun patarosan sareng waleran anu aya hubunganana tina pamundut.
  • Pakét Gambar mangrupikeun carousel horizontal kana patarosan anu sacara visual ditarget.
  • Tautan Situs mangrupikeun daptar dimekarkeun tina tautan konci dina situs anu populér. Éta ogé tiasa kalebet lapangan milarian situs anu khusus pikeun mékanisme pamilarian internal situs.
  • Twitter carousel nampilkeun daptar tweets pangénggalna tina akun twitter.
  • Kotak Berita mangrupikeun carousel anu peka waktos pikeun berita anu hadé sareng carita luhur anu dipendakan dina situs berita anu dipikaterang.

Ku nyusun data anjeun sareng nuturkeun standar Skéma, mérek tiasa sacara signifikan mangaruhan pisibilitasna dina fitur anu pikaresepeun ieu dina halaman hasil mesin pencari - utamina nalika ningkatkeun hasil didaptarkeun na sorangan dina kaca nganggo potongan anu beunghar.

Aya argumen jahat ngeunaan ieu ogé… yén Google sanggup jaga pamaké dina halaman hasil search engine na tinimbang nyandak éta ka halaman tujuan anjeun. Upami aranjeunna tiasa ngajagi pangguna di dinya, aranjeunna panginten tiasa ngaklik iklan, roti sareng mantega Google. Tapi hé ... Google gaduh pamirsa pamilarian, janten kuring sieun anjeun kedah maénkeun gimna. Mudah-mudahan, nalika anjeun ngajalankeun hasil mesin pencari ka situs anjeun, anjeun nuju damel pisan pikeun milarian sareng néwak inpormasi pangunjung anjeun ku ngarah anjeun tiasa ngawangun hubungan langsung.

Google henteu ngan ukur nyatakeun yén nyayogikeun data meta ieu tiasa ngahasilkeun presentasi anu optimal dina SERP, aranjeunna ogé ngajelaskeun lengkep yén corétan euyeub tiasa ningkatkeun pisibilitas mesin pencari anjeun sacara umum sabab ngadidik algoritma na kana inpormasi dina halaman.

Upami perusahaan anjeun, vendor anjeun, sareng kontén anjeun henteu ngamanpaatkeun snippét beunghar, anjeun bakal ditingalkeun dina kokotor ku pesaing anu ngalakukeun. Upami agénsi pamasaran anjeun henteu ngajerit ka anjeun pikeun nerapkeunana - anjeun kedah milari teguh énggal. Sareng upami anjeun gaduh infrastruktur propriétari atanapi lami anu henteu ngadukung aranjeunna, anjeun kedah hijrah atanapi ngembangkeun solusi anu leres. Corétan anu beunghar henteu ngan ukur ningkatkeun panyungsi, tapi éta ogé mangaruhan tingkat klik-ténggal tibatan anu dibayangkeun.

Infographic ieu ti Brafton, Pitunjuk Visual pikeun Unggal Fitur Google SERP: Snippets, Panels, Iklan Dibayar sareng seueur deui, Nyayogikeun gambaran visual ngeunaan kumaha corétan euyeub sareng data terstruktur katingali dina halaman hasil search engine.

google rich snippet infographic

2 Komentar

  1. 1

    Sakumaha aturan Abdi sanés kipas ageung infographics, tapi kuring kedah nyarios anu ieu parantos beres sareng damel padamelan anu hadé ngajelaskeun potongan euyeub - utamina ngeunaan kumaha aranjeunna ningkatkeun CTR sareng konvérsi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.