Google Ngaluncurkeun Wawasan Balanja… sareng Heboh pisan!

wawasan balanja google

Salah sahiji usaha ageung anu urang damel sareng gaduh masalah anu leres-leres umum di sabagéan ageung bisnis nasional. Salaku pamasar, urang condong fokus kana bisnis urang saolah-olah teu aya wates géografis atanapi parobihan ngalangkungan waktos - tapi kanyataanna duanana ngagaduhan pangaruh anu ageung. Upami anjeun tiasa nyerat eusi dina topik anu ngamangpaatkeun musiman, tren sacara umum, sareng géografi, eusi tiasa langkung saé.

Google nembé diluncurkeun Wawasan Balanja dimana anjeun tiasa nganalisis volume milarian dumasar kana waktos sareng ku kapadetan geografis. Salaku conto, ieu conto milarian balanja tablét peuntas AS:

Wawasan Balanja Google

Anjeun ogé tiasa kéngingkeun hasil panilitian, sacara géografis, dugi ka tingkat anu kawates. Ieu tiasa ngabantosan pisan ku pengeluaran iklan sareng personalisasi iklan anjeun.

Wawasan Balanja Google

Sareng tangtosna, aranjeunna ogé nyayogikeun milarian tren paling luhur dumasar sasih sareng taun anu tiasa anjeun kotéktak.

balanja-wawasan-query-cloud

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.