Google Ngubur Industri SEO

batu nisan industri seo

batu nisan industri seoAbdi nyerat tulisan, SEO Maot, Deui dina April. Kuring masih tahan kana tulisan éta ... nyatana, ayeuna langkung ti heula. Tujuan tina tulisan éta sanés nyerang optimasi mesin pencari salaku strategi pemasaran online anu layak, tujuanana pikeun ngusir para pemasar pikeun mindahkeun fokus jauh tina taktik populér anu aya hubunganana sareng optimasi mesin pencari sareng nuju usaha pamasaran kontén anu ditingkatkeun.

Pikeun anjeun anu henteu kenal sareng strategi SEO, ngaoptimalkeun situs mangrupikeun gabungan tina sababaraha strategi:

  • Ngagabungkeun a sistem manajemén eusi anu nampilkeun kontén anjeun ogé pikeun mesin pencari.
  • Ngararancang anjeun hirarki situs sareng navigasi sahingga kontén anjeun dipidangkeun dina urutan kautamaan.
  • Nulis sareng ngamajukeun eusi anu ngajurung pikeun ngajaga eusi situs anjeun panganyarna, sering sareng relevan.
  • Ngagunakeun kecap konci sacara épéktip pikeun mastikeun anjeun ngagunakeun kecap konci sareng frasa anu sami dina eusi anjeun sapertos anu milari industri, produk atanapi jasa anjeun.
  • Sedengkeun barang-barang anu sateuacanna sadayana mastikeun situs anjeun dina kaayaan anu saé, agénsi SEO condong ngalangkungan wates sareng damel dina promosi di luar negeri, ngalebetkeun skéma ngaitkeun, jasa diréktori sareng jaringan pamedal… sadayana tanpa panyingkepan. Istilah sanésna… backlinking.

Pikeun perusahaan sareng agénsi anu henteu daék curang, backlinking parantos nyeri sirah ageung. Agénsi has saderhana teu tiasa nandingan sareng perusahaan anu nanem modal dolar ageung kana skéma backlinking sareng agénsi SEO. Tapi pendapatan anu aya hubunganana sareng backlinking teuing saé pikeun ngalirkeun pikeun agénsi atanapi klien, janten jalma naék kana industri $ 5 milyar numutkeun Forrester.

Algoritma Panda Google parobihan ngamimitian perang, situs-situs eviscerating sapeuting anu ngembang sacara dramatis pikeun néwak hasil search engine tambihan. Google Penguin salajengna, ngalebetkeun pangaruh sosial anu langkung seueur sareng bahkan ngadorong deui situs anu dioptimalkeun teuing pikeun kecap konci. Sedengkeun kamajuan ieu ningkat kualitas hasil search engine, aranjeunna tetep henteu acan nyerang masalah anu saleresna: backlinking.

Dugi ka ayeuna.

Google parantos ngintun pesen sapertos kieu ka perusahaan anu tiasa ngempelkeun tautan teu wajar:
tautan teu wajar

Ieu mangrupikeun panggihan anu matak pikasieuneun. Salah sahiji klien kami leres-leres mecat agénsi SEO sateuacanna nalika aranjeunna mendakan aranjeunna ngaitkeun deui. Tapi karuksakan parantos dilakukeun sareng éta kasép. Kumaha carana aranjeunna tiasa mundur deui sareng ngahapus tautan? Kami parantos ngitung langkung ti sarébu anu katinggaleun ... sareng dina situs, jaringan sareng diréktori anu kami henteu ngagaduhan aksés! Google nyarioskeun meureun nambihan sababaraha jinis alat disavow dimana anjeun dasarna tiasa pulisi backlinks anjeun dina wébmaster.

Matt Cutts, anu ngajalankeun kualitas sareng operasi spam Google sareng terlibat dina média sosial sareng pangguna, parantos nyatakeun yén perusahaan meureun henteu kedah langsung némbalan atanapi ngaréaksikeun kana laporan. Kuring henteu yakin naha éta netelakeun masalah atanapi nambihan kabingungan tambahan ... tapi garis handapna jelas sakumaha dinten. Google tungtungna serius ngeunaan ngabongkar industri SEO.

Upami agénsi SEO anjeun backlinking, henteu sapinuhna nyingkab tautan éta, sareng ngahasilkeun tautan teu wajar saluyu sareng istilah Google, anjeun kedah langsung ngabolaykeun kontrak éta sareng bahkan nyungkeun aranjeunna mupus karusakan anu tiasa dilakukeun. Anjeun nempatkeun perusahaan dina résiko.

11 Komentar

  1. 1
    • 2
    • 3

      @ facebook-100003109495960: disqus hanjakalna, seueur Spesialis SEO ngawatesan ruang lingkup pamahamanana pikeun kumaha algoritma anu dianggo sareng kumaha cara nempatkeun pangkat dina situs. Éta bakal meryogikeun aranjeunna ngawangun pamahaman anu langkung saé ngeunaan pamasaran sareng stratégi sosial pikeun salamet. Kuring pikir éta bakal saé pikeun industri ... tapi éta bakal ngaluarkeun seueur perusahaan!

      • 4

        Ieu leres pisan. Standar Google parantos ngajantenkeun aturan emas "kontén mangrupikeun raja" leres pisan. Aranjeunna langkung palinter ayeuna sareng aranjeunna milari kontén anu kualitas sareng sanés ngan ukur SEO. Anu rada nangtang, saleresna kusabab ayeuna anu dina média sosial kedah diajar pamasaran ogé.

  2. 5

    Hébat post Doug 🙂 Saatos ningali pembaruan anu anyar tina Google sareng kumaha sacara terang-terangan Google nyarioskeun ngeunaan SEO pikeun nyingkahan kekeliruan diantara urang SEO saur kuring "Google ngubur industri SEO". Google hoyong nyayogikeun hasil anu langkung saé pikeun pangguna. Pikeun éta aranjeunna hoyong "Jalma SEO Hadé". Ayeuna nuju robih. Ayeuna éta henteu sadayana ngeunaan nyiptakeun backlinks kalayan kecap konci anu pasti sakumaha jangkar téks (Penguin). SEO parantos janten campuran sababaraha rupa sinyal kalebet sosial.

  3. 6

    Seo moal tiasa maot, tapi numutkeun pembaruan énggal google ngadamel sababaraha parobihan dina ngawangun tautan. Google waktuna ngamutahirkeun algoritma na pikeun panggunaan henteu étis seo langkung ngaoptimalkeun halaman wéb anu sajabana.
    Seo ayeuna langkung gampil ku gabungan pangaruh sosial.

  4. 7

    Seo ampir paéh tapi ngan ukur jalma-jalma anu henteu mundur kana taktik Seo, topi hideung seo parantos maot ayeuna pisan kusabab Penguni 1, 2, 3 anu diénggalan sareng ngarobih grafik pamilarian google teras denda pinalti Panda sareng ngaleungitkeun hasil teangan anu teu beres tina google make éta paéh tapi aya seueur deui anu tiasa ditingali sabab Penguin update 4 datang hayu tingali naon anu lumangsung harita.

    http://thesportsclash.blogspot.com/

  5. 8
  6. 11

    Kuring ningali seueur perusahaan seo anu nyobian pisan kana média sosial atanapi perusahaan pamasaran kontén dina usaha ngajaga usaha. Masalahna nyaéta jalma anu béda-béda jinis kapribadian sareng kaahlian anu kuring henteu ngarepkeun téknologi sémo.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.