Statistik Shortener URL Bogus URL Google

matematika goréng

Kami ngagaduhan sési anu pikaresepeun sareng klien salaku bagian tina sababaraha analytics latihan sareng konsultasi nuju kami lakukeun sareng perusahaan indukna. Salaku bagian tina usaha anu lumangsung, aranjeunna ngadistribusikaeun Kodeu QR, nambihan kode kampanye Google Analytics, teras nerapkeun Google URL panyingget, ngamungkinkeun aranjeunna pikeun pas ngukur tingkat réspon tina usahana.

Ieu strategi padet. Analytics nyalira teu tiasa nyayogikeun anjeun sadayana anu anjeun peryogikeun kusabab sadaya aplikasi anu ngadistribusikaeun tautan ayeuna anu henteu nambihan ngarujuk data kana pamundut. Analytics terang dimana anjeun sumping ku server wéb anu nyarios ka halaman salajengna dimana halaman terakhir éta babarengan sareng sadaya inpormasi dina klien. Kusabab aplikasi henteu gaduh wéb… henteu ngalirkeun data. Hasilna, anjeun bakal hoyong nambihan kode kampanyeu kana URL anjeun anu disingget sateuacan disebarkeun. Kami ngan nunjukkeun kumaha nambihan Ngalacak kode kampanye Google Analytics sarengHootsuite anyar.

Sadayana saé saalam dunya dugi ka Koordinator Pamasaran mutuskeun ngagali stats URL URL pondokna langkung seueur deui. Anjeunna ngan saukur henteu tiasa kéngingkeun angka-angka éta pikeun nutup naon anu disayogikeun ku Google Analytics. Aya sababaraha alesan pikeun ieu… Google URL Shortener nyaéta ngalangkungan jasa anu ngukur unggal klik, sedengkeun Google Analytics mangrupikeun solusi anu didasarkeun dina JavaScript anu nyayogikeun seueurna data.

Nanging, anjeunna mendakan hal anu langkung matak pikabetaheun ... anjeunna mendakan yén Google parantos aya kajadian klik sateuacan tautan kantos didamel! Ieu buktina - langsung dina mesin ngalaporkeun Goo.gl:

masalah panyingkat google url1

Sareng éta henteu ngan ukur sakali ... éta aya di mana-mana!
google url pondokna akurat1

Hanjakal data ieu henteu tiasa diandelkeun… tapi ngan saukur henteu tiasa. Ngalangkungan antar muka, anjeun moal tiasa milih rentang tanggal, janten Kevin kedah nyeret mouse-na sacara manual di sapanjang grafik pikeun nangkep tanggal sareng klik kanggo ngeusian laporanana. Kuring heran yén Google henteu ngan saukur ngasupkeun pondokna sareng Analytics sareng sacara otomatis ngadaptarkeun kampanye. Kuring langkung reuwas, dina jaman ayeuna urang dimana-mana kedah nalungtik kinerja situs kami, dina naon kasalahan ieu!

Saha waé anu terang manajer produk di Goo.gl anu tiasa ngajelaskeun ieu?

One comment

  1. 1

    Kuring gaduh masalah anu sami pisan nalika kuring nyobian ngukur dampak sababaraha saluran. Kuring parantos milarian topik anu ngalangkungan grup Google sareng forum sareng blog anu sanés tapi henteu mendakan nanaon anu mangpaat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.