Ati-ati - Google Search Console Ngalalanyahan Longtail Anjeun

buntut panjang

Kami mendakan masalah anu sanés kamari nalika marios kinerja mesin pencari organik klien kami. Kuring ngekspor sareng marios kesan sareng klik data tina Pakakas Search Google Search sareng perhatoskeun yén teu aya jumlah anu handap, ngan ukur nol sareng jumlah anu ageung.

Nyatana, upami anjeun percanten ka Google Wébmaster data, hiji-hijina istilah anu hébat anu nyetir patalimarga nyaéta nami mérek sareng istilah kalapa anu kompetén anu ditunjuk ku klien. Aya masalah. Google Analytics data kata kunci ngabuktikeun sabalikna .. yén seuseueurna patalimarga mesin pencari asalna tina kecap konci longtail.

Anjeun kedah maca cetakan anu hadé dina Google Search Console Milarian pamundut topik pikeun ngungkabkeun naon anu lumangsung:

  • Kesan: Jumlah kali halaman tina situs anjeun nembongan dina hasil pamilarian, sareng persentase naék / turunna rata-rata tayangan sapopoé dibandingkeun sareng jaman harita. Jumlah dinten per jaman standar janten 30, tapi anjeun tiasa ngarobihna iraha waé. (Angka ieu tiasa dibuleudkeun, sareng panginten henteu pas.)
  • Klik: Jumlah kali pangguna ngeklik daptar situs anjeun dina hasil pamilarian pikeun pamundut anu khusus, sareng persentase naékkeun / turunna rata-rata klik harian dibandingkeun sareng jaman harita. (Angka ieu tiasa dibuleudkeun, sareng panginten henteu pas.)

Éta leres ... Wébmaster mangrupikeun jumlah anu handap dina tayangan JEUNG klik, ngan ukur nyayogikeun jumlah anu paling ageung. Ieu leres-leres ngaraoskeun nunjukkeun kanyataan yén kecap konci jangka panjang tiasa ngajalankeun kesan anu paling relevan sareng klik! Nyatana, dina analisis anu urang lakukeun langkung sataun katukang dina blog ieu, seuseueurna sadaya patalimarga organik kami datang ti longtail.

Ngarecah Lalu Lintas Organik

Janten, sakumaha sareng kaseueuran unsur pamilarian organik, awas ngandelkeun ukur kana hiji sumber. Hanjakal Google henteu tiasa nyayogikeun data anu saleresna dina Wébmaster, kuring yakin éta bakal ngabantosan jalma-jalma pikeun ngeureunkeun fokus kana kecap konci anu kompetitif sareng ngawangun strategi pemasaran kontén anu langkung saé.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.