Éta Zeitgeist Anu Paling Éndah taun ieu

Google Zeitgeist

Google ZeitgeistKuring ngaku: Kuring kecap nut. Abdi resep basa. Sareng upami aya hiji hal anu kuring resep langkung ti nyarios kecap "zeitgeist" éta bakal ngagunakeunana dina kalimat.

Éta ku antisipasi anu hébat anu kuring ngantosan datangna taunan ti Google Zeitgeist. Henteu ngan kusabab kuring sering nyarioskeunana, tapi ogé kusabab éta perayaan taunan anu hebat pikeun ningali kana kaayaan milarian ti sataun katukang.

Pikeun anu henteu sakola dina cara GZ sakumaha anu kuring hormat, éta sanés anggota Klan Wu-Tang (éta GZA aka The Genius). Sabalikna GZ nyaéta, numutkeun Google, "patarosan anu paling populér sareng paling gancang tina sataun" kalayan tujuan anu nyatakeun tapi leres-leres akurat "(néwak) kabagjaan, kasedihan sareng panasaran anu seueur diraos ku urang."

Zeitgeist nyayogikeun tampilan anu unik kana naon anu dipilarian ku dunya dina wéb. Naon anu narik minat koléktif urang? Naon anu dikabarkan? Naon selebriti anu kaluar tina gourds na? Saha bosom anu ngajantenkeun penampilan umum kagét?

Anjeun bahkan tiasa ngahususkeun kana sababaraha bagéan dunya pikeun nalungtik tren pamilarian di sakumna dunya, atanapi ningali kumaha topik anu langkung sering dumasar kana waktos. Tren milarian naék sareng turun tiasa diparios dina kategori kalebet Selebriti, Olahraga, Élmu & Teknologi, sareng seueur deui. Kategori karesep pribadi kuring nyaéta Quirky, dimana kuring terang yén pamundut kostum Lebaran gancang pisan ieu Snooki. Kuring teras nganggo Google pikeun milarian terang saha Snooki.

Conto ieu ngagambarkeun aspek karesep kuring tina GZ: voyeurism. Abdi panasaran dugi ka janten snoop, sareng kéngingkeun pandangan anu caket kana naon anu dipilarian ku dunya saenyana anu ngadorong. Éta masihan kuring kasempetan pikeun terang ngeunaan rujukan budaya populér anu pang gedéna, anu biasana kuring bakal tetep lengkep sareng teu sadar.

Éta gampang teuing pikeun dibungkus dina kaméra kamandang maca ngeunaan industri internét pamasaran sareng téknologi. Salaku pamasar ku perdagangan, penting pikeun kuring pikeun ngajaga sahenteuna élmu digawé ngeunaan tren budaya anu langkung lega. Kusabab kuring henteu bakal ujug-ujug janten pangabdi "Jersey Shore" ngan kusabab kuring ayeuna terang saha Snooki, Google Zeitgeist nyayogikeun sarana pikeun ngalakukeun éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.