21 April nyaéta Mobilegedden Google! Daptar pariksa anjeun pikeun Mobile SEO

21 april google mobile seo

Naha urang sieun? Henteu, henteu leres. Kuring sieun yén situs anu henteu acan dioptimalkeun pikeun panggunaan sélulér parantos kaserang interaksi goréng sareng papacangan. Ayeuna Google ngan saukur néwak ku ngamutahirkeun algoritma pikeun ngahargaan situs anu dioptimalkeun pikeun pangguna sélulér sareng réngking anu hébat dina pamilarian mobile.

Dimimitian 21 April, urang bakal ngembangna panggunaan kamahéran sélulér salaku sinyal peringkat. Parobihan ieu bakal mangaruhan maluruh sélulér dina sadaya basa di dunya sareng bakal mangaruhan pangaruh dina hasil pamilarian urang. Hasilna, pangguna bakal langkung gampang kéngingkeun hasil pamilarian anu relevan, kualitas luhur anu dioptimalkeun pikeun alatna. Google konsol Search

Léngkah ieu masuk akal upami anjeun naros ka kuring ... teu nyaan nu goreng ngimpina everyone nyaéta jeritan ngeunaan dina industri SEO. Jigana seueur hype nunjuk kana masalah konci dina industri milarian - teuing perhatian dina rengking sareng henteu cekap perhatian kana papacangan pangguna sareng konvérsi. Konsultan SEO bakal ngalereskeun situs klienna ti baheula upami aranjeunna fokus kana métrik anu leres.

Kami ngarékoméndasikeun ngamangpaatkeun Tés-Friendly Mobile Google jeung Laporan Kamampuh Handphone Wébmaster pikeun ngungkulan sareng ngabenerkeun masalah anu aya dina situs anjeun. Ieu infographic tuntas tina Salapan Hertz, InstanShift, sarta AntiPull.

Google-Mobile-SEO

3 Komentar

  1. 1

    Ieu sanés dina séri sumber anu hébat pikeun ngayakinkeun atasan kuring yén urang kedah ngapdet. Hésé pikeun ngadamel parobihan nalika sadayana katingali mangrupikeun tanda dolar investasi awal…

  2. 2

    Jigana éta duanana ironis jeung rada munafik pikeun Google mun ngadorong ieu lamun jasa Google sorangan diantara nu offenders awon.

    Salaku conto, hal sapertos fon sareng analytics Google dipikanyaho pikeun nyababkeun blocking (rendering) sareng masalah kacepetan.

    Sanaos kuring satuju pisan yén urang sadayana kedah ramah mobile, urang peryogi alat anu langkung saé tibatan dua jasa Google anu anjeun nyarankeun.

    Panguji Usability Mobile Google masihan hasil anu béda-béda gumantung kana waktos beurang. Kadang-kadang anjeun hebat pisan mobile friendly jeung kadang anjeun henteu,

    Jeung Pakakas Webmaster Google geus dipikawanoh pikeun salawasna jadi hopelessly kaluar tanggal jeung hasilna.

    Sanaos anjeun tiasa ningali halaman mana anu dianggap mobile teu marahmay salami sasih kapengker, teu aya deui jalan pikeun ngapdet sareng masihan terang nalika anjeun parantos ngalereskeun masalahna.

    Tambih Deui, kuring nempatkeun markup data terstruktur dina situs kuring sababaraha taun ka pengker sareng kuring masih ngantosan WMT ngarékam éta lengkep.

    Janten anjeun kedah heran, upami Google badé ngamimitian ngahukum situs, éta bakal ngadasarkeun kana data lami atanapi data ayeuna?

    Naha Google bakal masihan sadayana kasempetan anu adil pikeun ngabéjaan nalika masalah éta parantos dibenerkeun?

    Dina momen nu sigana saperti teu mirip.

    • 3

      Mark, kuring henteu satuju pisan. Sanajan kitu, Google Webmasters bener geus dipigawé pakasaban hébat dina ngawangun toolset komprehensif pikeun nguji situs anjeun. Pastikeun pikeun ngadaptar pikeun Webmasters, tambahkeun situs anjeun, sarta ningali hasilna. Aranjeunna ngabantosan anjeun ngungkulan unggal masalah dugi ka piksel.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.