21 April nyaéta Mobilegedden Google! Daptar pariksa anjeun pikeun Mobile SEO

21 april google mobile seo

Naha urang sieun? Henteu, henteu leres. Kuring sieun yén situs anu henteu acan dioptimalkeun pikeun panggunaan sélulér parantos kaserang interaksi goréng sareng papacangan. Ayeuna Google ngan saukur néwak ku ngamutahirkeun algoritma pikeun ngahargaan situs anu dioptimalkeun pikeun pangguna sélulér sareng réngking anu hébat dina pamilarian mobile.

Dimimitian 21 April, urang bakal ngembangna panggunaan kamahéran sélulér salaku sinyal peringkat. Parobihan ieu bakal mangaruhan maluruh sélulér dina sadaya basa di dunya sareng bakal mangaruhan pangaruh dina hasil pamilarian urang. Hasilna, pangguna bakal langkung gampang kéngingkeun hasil pamilarian anu relevan, kualitas luhur anu dioptimalkeun pikeun alatna. Google konsol Search

Léngkah ieu masuk akal upami anjeun naros ka kuring ... teu nyaan nu goreng ngimpina everyone nyaéta jeritan ngeunaan dina industri SEO. Jigana seueur hype nunjuk kana masalah konci dina industri milarian - teuing perhatian dina rengking sareng henteu cekap perhatian kana papacangan pangguna sareng konvérsi. Konsultan SEO bakal ngalereskeun situs klienna ti baheula upami aranjeunna fokus kana métrik anu leres.

Kami ngarékoméndasikeun ngamangpaatkeun Tés-Friendly Mobile Google jeung Laporan Kamampuh Handphone Wébmaster pikeun ngungkulan sareng ngabenerkeun masalah anu aya dina situs anjeun. Ieu infographic tuntas tina Salapan Hertz, InstanShift, sarta AntiPull.

Google-Mobile-SEO

3 Komentar

  1. 1

    Ieu mangrupikeun hal anu sanés dina séri sumber anu hébat pikeun ngayakinkeun atasan kuring yén urang kedah nganyarkeun. Hésé pikeun nerapkeun parobihan nalika sadayana ditingali mangrupikeun tanda dolar tina investasi awal ...

  2. 2

    Jigana éta duanana ironis sareng rada munafik pikeun Google pikeun ngadorong ieu nalika jasa Google nyalira aya diantara palaku awon.

    Misalna hal-hal sapertos font Google sareng analytics dipikaterang pisan pikeun nyababkeun masalah pamblokiran (rendering) sareng kagancangan.

    Nalika kuring sapinuh haté satuju yén urang sadayana kedah ramah, urang peryogi alat anu langkung saé tibatan dua jasa Google anu anjeun nyarankeun.

    Tés Géséksi Seluler Google masihan hasil anu béda-béda gumantung kana jam sabaraha dintenna. Kadang-kadang anjeun ramah pisan sareng anu sanés sanés,

    Sareng Pakakas Wéb Google mangrupikeun kasohor pikeun sok asa atos-atos sareng hasilna.

    Sanaos anjeun tiasa ningali halaman mana anu dianggap mobile na teu marahmay sabulan katukang, teu aya jalan pikeun ngamutahirkeunana sareng ngantepkeun éta nalika anjeun ngalereskeun masalah.

    Tambih deui kuring nempatkeun markup data terstruktur dina situs abdi sababaraha taun ka pengker sareng kuring masih ngantosan WMT pikeun ngarékam lengkepna.

    Janten anjeun kedah heran, upami Google badé ngamimitian ngahukum situs, naha éta bakal dumasar kana data lami atanapi data ayeuna?

    Naha Google bakal masihan sadayana kasempetan anu adil pikeun masihan terang nalika masalah éta parantos dibéréskeun?

    Di momen anu sigana teu dipikaresep.

    • 3

      Mark, kuring henteu satuju pisan. Nanging, Google Webmasters leres-leres parantos ngalakukeun padamelan anu hébat dina ngawangun pakakas komprehensif pikeun nguji situs anjeun. Pastikeun pikeun ngadaptar pikeun Wébmaster, tambihan situs anjeun, sareng ningali hasilna. Aranjeunna ngabantosan anjeun pikeun ngungkulan unggal masalah dugi ka piksel.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.