Gore koméntar ngeunaan bentang Media anu robih

Ruth Holladay urang blog dinten ieu nunjuk kaluar an artikel dina wawancara sareng Al Gore sareng naroskeun opini na ka média. Khususna, anu naroskeun naroskeun Gore ngeunaan sentralisasi média, boh ku perusahaan atanapi ku pamaréntah (sacara internasional). Gore nyatakeun:

Démokrasi mangrupikeun paguneman, sareng peran média anu paling penting nyaéta pikeun mempermudah paguneman démokrasi. Ayeuna paguneman langkung dikontrol, langkung terpusat. - Al Gore

al GoreWow. Sanés kipas Gore, kuring leres-leres reuwas sareng jujur ​​jujur ​​kana pesen na di dieu. Abdi saleresna salah sahiji jalma anu leres-leres percanten yén média teu cobian pangaruh bentang politik urang.

Entong salah kaprah… kuring henteu nganggap yén média mangrupikeun kacang kénca kénca dina telepon anu disumputkeun anu nyoba ngusir Republik, kuring ngan saukur mikir yén seueur jalma dina média sareng lanskap hiburan ngagaduhan kahirupan anu bénten pisan tibatan sesa urang. Hasilna, pandangan aranjeunna ngeunaan dunya condong béda. Salaku tambahan, kanyataan yén aranjeunna berpendidikan leres sareng dina posisi otoritas anu lantang, aranjeunna ngagaduhan mimbar-mimbar pikeun ngagolakkeun pendapat masarakat.

Blogging sareng Internét ngarobih bentang éta. Saatos ngalanggan 2 koran salami langkung ti dasawarsa, leres-leres kuring henteu nyandak deui. Kuring maca sadaya warta kuring online, sareng maca réaksi blogosfir dina berita. Langkung sering ti sanésna, kuring mimiti ningali langkung seueur berita anu dicandak ku blogger tibatan ku koran. Jigana salah sahiji alesanna nyaéta blogging ngaleungitkeun 'nyaring' pesen.

Urang Rut blog mangrupikeun conto anu hadé pikeun ieu. Rut parantos dileupaskeun tina beungkeut éditor sareng blogna ngagebruskeun jalanna ka payuneun bentang blogging Indiana. Abdi resep pisan éta. Saatos maca tulisan Ruth mangtaun-taun, kuring henteu ningali semangat sareng seuneu dina pesenna dugi ka anjeunna pensiunan sareng mimiti ngeblog. Rut ibarat banténg anu kabur ti toko china! Kuring panginten henteu satuju kana pesenna sakapeung, tapi kuring henteu sabar pikeun maca postinganna salajengna.

Harepan kuring nyaéta Internét bakal teras janten jalan anyar pikeun "mempermudah paguneman démokrasi". Kuring miharep éta nyayogikeun mépékhone pikeun sora dina dunya urang sareng didieu di masarakat urang sorangan. Kecap dina hiji halaman saéstuna kuat ... utamina nalika henteu dikontrol.

Hidup pidato bébas!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.