GoSite: Platform Sadaya-Dina-Hiji kanggo Usaha Leutik Pikeun Go Digital

GoSite

Integrasi henteu pati gampang diantara jasa anu dibutuhkeun ku usaha alit anjeun sareng platform anu sayogi. Pikeun otomatisasi internal sareng pangalaman pelanggan anu lancar pikeun digawé ogé tiasa kaluar tina anggaran pikeun usaha leutik.

Usaha alit peryogi fungsionalitas anu bentang dina paling platform:

  • website - halaman wéb anu bersih anu dioptimalkeun pikeun milarian lokal.
  • utusan - kamampuan sacara épéktip sareng gampang komunikasi sacara real-time sareng prospek.
  • tumpur - penjadwalan swalayan ku pembatalan, panginget, sareng pangabisa ngajadwalkeun deui.
  • pangmayaran - kamampuan pikeun invoice konsumén sareng aranjeunna mayar.
  • Harita - kamampuan pikeun ngumpulkeun, ngawas, sareng ngaréspon ulasan pelanggan.
  • Management Hubungan customer - basis data palanggan anu tiasa sacara proaktif dianggo pikeun sambungkeun deui sareng konsumén.

GoSite

GoSite mangrupikeun platform all-in-one anu ngajantenkeun langkung gampang pikeun pelanggan mendakan, mesen, sareng mayar jasa anjeun online. Platform henteu meryogikeun kaparigelan téknis bahkan kalayan aplikasi mobile sareng pamayaran. Platformna kalebet:

  • website - halaman wéb lengkep responsif éta gampang diatur sareng ngonpigurasikeun.

Situs Wéb GoSite pikeun Usaha Leutik

  • pangmayaran - Nampi pembayaran ti Apple Pay, American Express, Visa, Google Pay, MasterCard, Discover… ngalangkungan telepon, olahpesen téks, atanapi tatap muka.

Pamrosésan Pamayaran GoSite

  • utusan - hiji platform pikeun ngarebut deui waktos anjeun sareng ningkatkeun kapuasan pelanggan. Kalebet olahtalatah instan, smsan, olahtalatah Google My Business, sareng otomatis ngaréspon.

Pesen Instan GoSite

  • Scheduling - ngarobih slot waktos sareng ngantepkeun konsumén sacara otomatis milih waktos anu cocog pikeun anjeun. Kalebet ngajadwalkeun, ngajadwalkeun deui, ngabatalkeun, sareng meser pangémutan ngalangkungan email sareng SMS.

Penjadwalan sareng Pesenan Online GoSite

  • Ulasan Pelanggan - nyungkeun, ngaréspon, sareng ngatur tanggepan palanggan anjeun sadayana dina hiji tempat. Ieu kalebet ulasan Google sareng Yelp.

Survey Eupan Balik

  • Management Hubungan customer - GoSite ngagaduhan hub kontak terpusat anu ngahijikeun sareng Quickbooks, Outlook, sareng Google pikeun solusi manajemén palanggan anu lancar. Hub Kontak ngamungkinkeun anjeun ngirim pesen, ngajadwalkeun deui janji, sareng ngirim tawaran promosi nganggo 1-klik. 

GoSite CRM

  • Diréktori Bisnis - ku hiji login, anjeun tiasa langsung nyambung sareng ngendalikeun bisnis anjeun dina langkung ti 70 diréktori bisnis online.
  • Integrations - GoSite ngagaduhan API sareng ogé langsung nyambung ka Google, Facebook, Yelp, Thumbtack, Quickbooks, Google Maps, sareng bahkan Amazon Alexa.
  • perusahaan - GoSite ogé ngagaduhan seueur lokasi pausahaan kamampuhan.

Ngamimitian dina Gosite Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.