Gowalla Checks-in di Mouse House

logo gowalla

Kamari Gowalla ngumumkeun kemitraan sareng salah sahiji mérek panggedéna di planét - Walt Disney, Inc. .. Aya seueur jalma anu teu percanten kana média sosial - sumawonna aplikasi geo-sosial sapertos Gowalla, (Foursquare sareng Facebook Places.) Janten, naha kerjasama ieu asup akal?

Mimiti, masuk akal, sabab Gowalla ngeunaan papacangan pangguna! Ladénan ieu, anu aplikasi na dipasang dina iPhone kuring, ngajantenkeun gampang diparios di lokasi di kota sareng dunya anjeun. Minangka tukeran pikeun ngabagi tempat favorit anjeun, tip sareng poto, anjeun diganjar ku perangko dina paspor anjeun sareng barang virtual anu ditingalkeun di lokasi. Éta mash-up anu hadé tina geo-cache, moro pemulung, sareng peta wisata - dibungkus kana hiji paket anu saé gambarna indah.

Pikeun Disney Parks, Dursasana pangguna ieu ditarjamahkeun kana média anu sanés pikeun manjangkeun Dursasana dina perjalanan, ngahibur para tamu sareng ngadorong aranjeunna pikeun ngajalajah. Dina perjalanan munggaran kuring ka Walt Disney World, kuring mésér paspor EPCOT, anu nyababkeun kuring ka toko souvenir pikeun sadaya 9 nagara dina World Showcase, dimana kuring tiasa kéngingkeun cap sareng tanda tangan ti anggota pamaén. [Maca deui kalimat pamungkas éta, pamasar.] Kuring nyeret kolot kuring ka 9 toko anu bénten-bénten, kanggo gentos parangko! Éta mangrupikeun paribasa pangkolotna pikeun sipat Disney - "sadayana tunggang gunung ditungtung di toko kado."

Doug sareng kuring ngadorong palanggan kami nganggo cara anu paling épisién pikeun ngiringan pangguna sareng ngukur konvérsi. Di dunya anu beuki mobile sareng digital, naha henteu nganggo alat sapertos Gowalla? Salaku bagian tina peluncuran éta, Disney parantos nyayogikeun sémah ku perjalanan resor anu dipidangkeun ku Gowalla anu nyababkeun tamu kana tunggangan konci (sareng toko) di sadaya taman. Salaku tukeran, Disney nampi statistik anu berharga ngeunaan jumlah tempat anu dituju ku tamu, tempat numpak anu paling populér, taman mana anu panglobana lalu lintas, sareng sajabana .. Sakali digabungkeun sareng data demografi tradisional anu dikumpulkeun Disney pikeun tamu, aranjeunna ngagaduhan nilai anu berharga kabeungharan inpormasi, anu dina gilirannana tiasa dianggo pikeun ngiringan deui konsumén sareng nyiptakeun konversi anu langkung épisién.

Média pamasaran teras-terasan robih, tapi keterlibatan pangguna kedah tetep konstan. Alat naon anu sayogi ku perusahaan anjeun tiasa ngamimitian uji coba pikeun ningkatkeun papacangan sareng konvérsi?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.