Checker Tata Basa Pangsaéna pikeun Blog, Email, Mobile sareng Média Sosial

Grammarly Spellcheck sareng Grammar Check

Upami anjeun kantos maca Martech Zone sakedap, anjeun terang kuring tiasa nganggo sakedik bantosan di jurusan redaksi. Sanés sanés kuring henteu paduli ngeunaan éjahan sareng tata basa, leres. Masalahna langkung ti biasana. Mangtaun-taun, kuring nyerat sareng nyebarkeun tulisan kami langsung. Aranjeunna henteu ngalangkungan sababaraha léngkah persetujuan - aranjeunna ditalungtik, ditulis, sareng diterbitkeun.

Hanjakalna, éta nyababkeun kuring éra kusabab kuring nyebarkeun sababaraha konyol kasalahan gramatikal mangtaun-taun. Kuring malah parantos nyarios ka sababaraha panulis naskah kami ngeunaan ngagaduhan aranjeunna dina pawai pikeun marios tulisan kuring unggal dinten. Nanging, kuring henteu hoyong ngantosan pikeun nyebarkeun janten kuring parantos nunda. Henteu kakantun kanyataan yén kuring henteu resep kumaha rekomendasi aranjeunna ngarobih nada padamelan kuring. Kuring sacara jujur ​​nyingkahan jalan ka éditan. Ogé, kuring nyerat seueur tulisan anu kuring peryogi pikeun ningkatkeun kamampuan basa Inggris kuring.

Sabaraha Tatabasa jeung Kasalahan Éjahan Anu Jalma Dianggo Online?

Abdi sanés ngan ukur hiji-hiji! Tata basa dianalisis langkung ti hiji milyar kecap dibuktoskeun ku aplikasi nyeratna anu populér salami sasasih. Ieu anu aranjeunna mendakan:

Kasalahan per 100 Kecap

  • Jalma-jalma ngalakukeun rata-rata 39 kasalahan per 100 kecap dina tulisan média sosial. Surélék nuturkeun sareng 13 kasalahan per 100 kecap sareng postingan blog anu panghandapna kalayan 6.5 kasalahan per 100 kecap.
  • Jalma-jalma tilu kali sigana ngalakukeun kasalahan dina tulisan média sosial tibatan urang dina jinis tulisan online anu sanés. Kuring nebak sababaraha hal ieu aya hubunganana sareng watesan Twitter (henteu aya éditan) sareng sifat paguneman média sosial.
  • Panulis manuk mimiti antara 4:00 énjing sareng 8:00 énjing ngerjakeun 18.2% langkung alit tibatan nyerat manuk hantu wengi antara 10:00 sonten sareng 2:00 enjing. (Uh-oh)

Naon Kalolobaan Tatabasa sareng Kasalahan Éja Anu Dipigawe ku Jalma Online?

  1. Kasalahan Apostrophe (contona, hayu vs. hayu)
  2. oge vs. ka
  3. sapopoé vs. Unggal dinten
  4. Tuh vs. maranéhna
  5. tibatan vs. terus

Anjeun panginten ningali sababaraha paningkatan di daérah ieu, sabab kuring parantos nanem modal dina lisénsi taunan pikeun Grammarly, palayanan anu sering dingaranan pamariksa tatabasa anu pangalusna di dunya. Lengkep sareng ekstensi peramban, kuring tiasa gancang nyerat sareng ngabenerkeun kasalahan tanpa kantos ngantunkeun editor kuring.

Tata Bahasa: Platform Pangrékam Éja sareng Pang éjaan anu Pangsaéna

Grammarly mangrupikeun palayanan anu tiasa kuring anggo kalayan platform atanapi software naon waé. Ieu sababaraha conto:

  • Éditor Tatabasa - Éditor Grammarly fantastis, kalayan éjahan-éja, cék tata basa, cék plagiarisme, rekomendasi audién, cék formalitas, kabaca, deteksi nada, maksud, nyetak sakabéh, tujuan, bongbolongan kecap, ngagantian elegan, cacah kecap, panjang kalimat, sareng seueur deui.

Spellcheck sareng Grammar Check sareng Grammarly

  • Aplikasi Desktop Grammarly - Grammarly gaduh aplikasi mandiri anu tiasa dijalankeun dina sistem operasi naon waé. Mangrupikeun platform basis wéb dimana anjeun tiasa ngajaga gudang sadaya dokumén anjeun.

App Grammarly pikeun mariksa éjahan, mariksa grammar, cek plagiarisme sareng seueur deui

  • Tata bahasa pikeun iPad - Grammarly gaduh aplikasi mandiri anu tiasa dijalankeun dina iPad.

Tata bahasa pikeun iPad

  • Éksténsip Browser Grammarly - Grammarly gaduh ekstensi browser anu hebat. Kuring nganggo perpanjangan Safari ayeuna dina éditor Gutenberg WordPress ayeuna dina tulisan ieu. Sagala halaman wéb anu nganggo bidang téks sacara otomatis ngaktipkeun Grammarly pikeun ngabantosan anjeun. Sareng anu paling saé, anjeun tiasa kéngingkeun pungsionalitas dasar tanpa biaya!

Grammar sareng Spellcheck kalayan ekstensi browser Grammarly

  • Add-In Kantor Grammarly - Grammarly ngagaduhan tambahan kantor kanggo Windows atanapi Mac.

Tata bahasa pikeun Office dina Windows atanapi Mac

  • Keyboard Tatabasa - Upami anjeun dina alat sélulér, anjeun tiasa masang sareng ngamangpaatkeun Keyboard Grammarly pikeun ngabantosan salinan ponsel anjeun.

The Grammarly Keyboard-ios

The Grammarly Keyboard Android

  • Usaha Tata Bahasa - Naha perusahaan anjeun ngagaduhan panduan gaya khusus nalika nyerat? Bisnis Tata Bahasa ngamungkinkeun anjeun pikeun panduan saha waé anu aya di perusahaan anjeun pikeun nuturkeun tungtunan anjeun.

Tata Bahasa pikeun Bisnis - Pitunjuk Gaya Nulis

Ngamimitian Kalayan Tata Bahasa Gratis

Kumaha Mariksa Kasalahan Tata Bahasa sareng Éjahan kalayan Tata Bahasa

Ngagunakeun Grammarly saderhana. Di daérah téks anu anjeun damel, anjeun bakal ningali éjahan sareng masalah tata basa anu digariskeun. Pencét ikon Grammarly sareng pasang éditor anu langkung jero anu ngagaduhan sadayana inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ningkatkeun salinan anjeun.

Ieu video anu saé kumaha Grammarly jalan:

Upami éta sanés cekap fitur kanggo anjeun, kumaha upami email mingguan kanggo masihan terang kumaha anjeun hadé ngalaksanakeun pangguna Grammarly anu sanés? Leres, aranjeunna ngirimkeun hiji! Sareng henteu, kuring henteu ngabagi milik kuring.

Ngamimitian Kalayan Tata Bahasa Gratis

Catetan: Abdi nganggo Grammarly tautan afiliasi sapanjang tulisan ieu.

2 Komentar

  1. 1

    Abdi nyobian ayeuna-ayeuna. Naha aya fitur anu nyarioskeun aranjeunna pikeun teu malire karakter html dina dokumén? Ayeuna, nalika nyerat pikeun wéb, kuring ngan ukur pormat nalika kuring angkat sareng grammarly anu leres nyaéta pas, utamina nalika daptar.

    Sareng, grr, iraha badé ngadukung Google Drive?

    Upami teu kitu, éta Heboh.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.