Pitunjuk pikeun Jargon Desain Grafis

format gambar rgb cmyk

Upami anjeun jinis pamasar anu tiasa nyarios jargon sareng stratégi, anjeun panginten nuju seueur damel ayeuna-ayeuna. Urang nyarios ka jalma IT, pamekar sareng desainer… sareng urang sering narjamahkeun di antara sadayana! Crafted mangrupikeun agénsi digital anu kéngingkeun penghargaan anu ngembangkeun infographic anu saé ieu pikeun ngabantosan jalma-jalma ngartos modél warna sareng format file.

Kalayan alat modéren gaduh sababaraha kapadetan gambar sareng format file sareng komprési anu nyayogikeun kagancangan sareng kualitas… penting pikeun para pemasar ngartos bentang sareng béntenna.

Jargon Desain Grafis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.