Pamasaran Belalang

UPDATE: The hasilna aya dina kampanye ieu! 4,911% paningkatan lalu lintas ti April dugi ka Méi; 144,843 pidéo pidéo sareng 162 koméntar; 1,500 tweets; 120 tulisan blog dina sabulan; Tweet ti Guy Kawasaki, Kevin Rose, sareng Jason Calacanis; 7 TV nasional nyebatkeun.

Wengi ayeuna kuring dugi ka bumi sareng nampi FedEx anu ditujukeun kana blog kuring ti simeut. Panasaran, kuring muka bungkus sareng nyatana mendakan sakumpulan belalang katutupan coklat nyata - ayeuna éta kampanye pamasaran!

Belalang

Baca cetak anu hadé! Iket teras ngarujuk pesen ti Belalang ka Pangusaha:

Belalang meureun sanés anu anjeun pikirkeun! Éta saéstuna mangrupikeun sistem telepon virtual terintegrasi (virtual pbx) pikeun perusahaan anjeun anu kalebet angka bébas tol, kamampuan neraskeun ka bumi, telepon sélulér, kantor… bahkan kotak sora online pikeun kamampuan email. Biaya kisaran gumantung kana paket anu anjeun pikahoyong - tapi éta mimitian ti $ 9.95 per bulan sareng kisaran dugi ka $ 199 per bulan.

Abdi nguseup pikeun kampanye pamasaran anu caket ti balaréa sareng ieu salah sahijina! Abdi hoyong terang langkung seueur ngeunaan kumaha Grasshopper nangtoskeun yén pangusaha mangrupikeun pamirsa target utama pikeun kampanye ieu. Kuring ogé ngarepkeun milarian kumaha kampanye tiasa dianggo. Upami éta henteu ngahasilkeun pendapatan langsung, éta pasti bakal nyandak kasadaran ka Grasshopper!

Éta bakal pikaresepeun pikeun ningali kumaha jasa bakal bersaing sareng tahan Google Sora nalika éta hirup. Nembongan yén Grasshopper ngagaduhan sababaraha fungsionalitas anu mantap, tapi harga sareng kisaran menit tiasa dibatesan pikeun sababaraha usaha alit.

Sedengkeun pikeun belalang katutupan coklat, kuring nyobaan hiji sareng ogé sobat kulawarga. Éta raoseun sapertos coklat ... kalayan sakedik krisis. Putra sareng putri abdi nolak nyobaan.

3 Komentar

  1. 1

    Hi Doug,

    Hatur nuhun pikeun tulisan anu saé. Bungah anjeun nampi belalang sareng miharep anjeun nyobian hiji.

    Abdi hoyong nunjukkeun dua hal anu anjeun nyarios. Kahiji, ngeunaan bade hirup. Kami parantos ngalayanan langkung ti 70,000 pangusaha dugi ka ayeuna (http://grasshopper.com/about) sarta terus ningkatkeun jasa dumasar kana eupan balik. Kadua, ngeunaan Google Voice. Salaku jasa konsumen, Google Voice saé. Dimana Grasshopper béda éta dirancang salaku alat bisnis. Ekstensi pikeun karyawan sareng departemén, jadwal telepon diteruskeun, portal online anu kuat, dipercaya, sareng dukungan langsung 24/7. Intina, ekstensi Grasshopper anjeun tiasa neraskeun ka nomer telepon Google Voice anjeun saloba tiasa ka Blackberry, telepon bumi, jsb.

    Upami anjeun hoyong nguji jasa éta, punten wartosan kuring.

    Salam,

    -Siamak

    • 2

      Hi Siamak,

      Hatur nuhun pisan pikeun ngabales! Abdi leres-leres ngakuan yén aya bédana ageung antara aplikasi bisnis sareng konsumen - poin anjeun leres-leres dicandak. Gening kana kamekaran sareng kasuksésan anjeun. Abdi henteu yakin yén kuring bakal masihan perhatian anu cukup ka aplikasi anjeun… tapi saatos ngerjakeun sababaraha ngamimitian, kuring pasti bakal ngagaduhan Grasshopper dina daptar aplikasi kuring pikeun dicobian.

      Nuhun sakali deui!
      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.