Baca Teras Saya: Pemasaran gravitasi

pamasaran gravitasi

Salajengna dina daptar bacaan (anu leres-leres numpuk) nyaéta Pamasaran gravitasi.

Jalma anu saé di Wiley ngintunkeun kuring Buku Pemasaran - aranjeunna pasti sadar yén kuring mésér buku Marketing. Pikeun anjeun anu nyingkahan buku bisnis sapertos bala tapi resep diajar kabiasaan manusa ... éta anu kuring resep ngeunaan buku Pemasaran.

Aya anu naros ka kuring sakali upami kuring kantos diajar Sosiologi. Kuring anggap kuring gaduh dina rasa ... kuring yakin éta anu dimaksud Marketing. Kuring henteu ngaku seueur ngartos ngeunaan tingkah laku manusa, tapi kuring resep niténan éta sareng ngabagi naon anu kuring titénan.

Pamasaran Gravitasional, Élmu Mikat Pelanggan, gaduh sampul licin, licin situs, blog licin, sareng pedaran anu cukup licik:

Pamasaran Gravitasional nyayogikeun pangusaha, pamilik bisnis, jalma penjualan sareng pamasaran profesional metoda saderhana pikeun mikat para nasabah sareng nutup penjualan tanpa kedah ngalakukeun tenaga kerja penjualan manual sapertos nelepon anu tiis, prospek atanapi ngemis pikeun bisnis.

Ditulis pikeun jalma anu mikahayang penjualan, kauntungan, konsumén sareng artos dina saku aranjeunna tapi langkung milih ngalakukeunana tanpa tanaga gawé manual, buku ieu ngungkabkeun prinsip-prinsip narik pelanggan sacara alami sareng gampang sareng gampang ngadamel penjualan tanpa ngadorong, taktik. Éta ngagabungkeun naséhat praktis dumasar kana metode anu diuji sareng anu parantos dibuktikeun sareng babad tina parit ti¬the¬, penjualan sareng pamasaran anu kawat tinggi-tanpa-a-net.

Abdi sanés pikeun licik, tapi kuring henteu bakal nangtoskeun buku ku panutupna [dihaja]. Kutipan ti pangarang anu sanésna sapertos buku lucu, heuras, sareng dina ramo anjeun. Éta henteu saé sapertos licin sapertos iklanna ... kadéngéna sapertos buku anu bakal kuring resep.

Anjeun tiasa ngaunduh hiji kutipan Marketing Gravitational dina situs wéb para pangarang. Kuring bakal ngabagi pendapat kuring ngeunaan buku dina sababaraha minggu sakali kuring béréskeun.

2 Komentar

  1. 1

    Hei Doug

    Ieu siga buku anu saé. Hoyong aranjeunna ngirimkeun kuring salinan pikeun maca sareng marios. Kuring bakal nambihan kana daptar kuring, anu ngembang kalayan gancang sareng ayeuna.

  2. 2

    Abdi resep ideu pikeun palanggan sumping ka anjeun - ngalangkungan gravitasi. Éta pendekatan anu pangsaéna, upami nasabah yakin yén aranjeunna hoyong produkna tiheula, sanés anjeun ngadorong produk éta. Hatur nuhun kana sirahna dina buku ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.