Getih Blogger urang Ngabubul sakumaha Misinformasi SEO Nyebarkeun

Dipasang ku Christina Warren:

Pikeun kami, jinis serangan SEO diungkabkeun minggu ieu ngan ukur sababaraha léngkah jauh tina naon anu dilakukeun ku blogger / situs wéb unggal dinten: ngahaja nyobian mesin pencari mesin supados aranjeunna tiasa kéngingkeun langkung seueur hit kana situsna, sareng sacara éksténsif, panginten nyieun sababaraha dolar tambahan. Kacuali anjeun ngajalankeun scam-link scam lempeng atanapi untung pisan - pangkat mesin pencari pangluhurna di dunya moal ngagaduhan kauntungan anu awét upami konténna henteu aya.

Hiji Angry Wolf

Ajag ambekPos lengkep ngagaduhan réspon anu cukup kuat ti Michael di Graywolf urang SEO Blog, anu sacara harfiah nyatakeun Christina nyaéta jelema bodo anu teu kenal terang. Jenis basa sapertos rada kuat, kuring henteu bakal nyerang sacara pribadi Christina, tapi kuring bakal nyatakeun yén postinganna mangrupikeun serangan pribadi ka jalma sapertos kuring - anu ngerjakeun blog kami kalayan semangat sareng téknis pikeun narik ati-ati. pamiarsa.

Ngenalkeun téknologi mesin pencari sareng ngaoptimalkeun situs anjeun henteu sapertos nalungtik patalimarga sareng mendakan lokasi anu pangsaéna pikeun toko sudut anjeun. Anjeun ngagaduhan produk anu saé sareng toko anu saé, henteu calakan nempatkeun toko di lokasi anu pangsaéna? Nya éta kaulinan kecuali anjeun nempatkeun toko anjeun di tengah gurun anu teu aya anu mendakanana?

Christina ogé katingali henteu terang kana kamampuan Google pikeun nganalisis leres sareng ngarangking tautan. Kaleresan, anjeun tiasa ngalakukeun sadaya gim anu anjeun pikahoyong, tapi upami teu aya anu ngarujuk situs anjeun, anjeun moal lami-lami deui dina posisi. Popularitas mangrupikeun konci dina wéb, sareng blogger ngabantosan pikeun ngadorong popularitas masing-masing. Kuring ngalakukeun ratusan milarian sareng Google dina unggal dinten, sareng jarang mendakan halaman rengking luhur anu henteu ngagaduhan inpormasi anu kuring milari.

Nyaéta Ngablog Kasempetan? Leres pisan!

Upami anjeun henteu ngamangpaatkeun kasempetan anu ditepikeun ku mesin pencari, anjeun ngan ukur bodo. Abdi henteu kaulinan sistem ku konsentrasi kana struktur halaman kuring, eusi, pilihan kecap konci, sareng sajabana Abdi nempatkeun karpét beureum pikeun Google, Microsoft, sareng Yahoo! pikeun mendakan kuring kalayan gampang sareng ngatur kontén leres.

Google nyerat resep yén sadaya situs anu saé kedah dituturkeun. Upami anjeun henteu tiasa nuturkeun resepna, tong sambat ka kuring yén tuangeun anjeun raos sapertos henteu leres dibandingkeun sareng kuring. Kéngingkeun masak, turutan pitunjukna ... sareng nyungkeun bantosan nalika anjeun meryogikeunana!

6 Komentar

  1. 1

    Doug: Koméntar na sapertos kieu kuring balik deui kana situs anjeun. Insightful sareng jelas. Anjeun leres leres dina analogi éta sareng toko di gurun.

    Pamasaran penting pisan nalika perusahaan ageung nyebar teuing ku inpormasi sareng penting pikeun nembus palanggan anjeun. Sanés pisan sanaos cara sapertos spam kuring nganggap hina pisan ...

    Kalayan blog jalma-jalma leutik ngagaduhan cara anyar pikeun nyaritakeun kabeneranna sareng jalma-jalma anu leupas kakuatanana janten kesel. Sigana mah ngan ukur gejala yén aranjeunna pikir bebeneran anu sanés tibatan anu aranjeunna leres-leres salah…

    Aranjeunna bakal hudangna tangguh ...

  2. 3

    Kadengeeun kuring siga komentar Christina ngeunaan "midangkeun" langkung seueur pikeun jalma anu ngagunakeun téhnik topi hideung. Dasar optimasi blog / situs mangrupikeun hal anu sadayana kedah terang ku marketer atanapi aranjeunna tungtungna ngantep "game" sacara standar ... Kuring yakin yén anjeunna sahenteuna nganggap éta sareng leres ngeunaan eusi atanapi anu sanés.

    Sajauh kamampuan Google pikeun sacara akurat ngararangkay halaman ... aranjeunna cekap saé, tapi kuring parantos milarian dimana daptar luhur henteu aya hubunganana sareng pamilarian kecuali kecap konci anu ditingalikeun dina téks kadang-kadang.

    Sanaos kuring ngartos pisan naon waé anu anjeun carioskeun Doug, kuring ngan ukur hoyong adil ka Christina -Sabab kuring henteu pikir anjeunna total jelema bodo

    • 4

      Hai William,

      Sugan éta masalahna, William. Christina henteu ngabédakeun masing-masing, anjeunna ngan saukur ngagabungkeun sadayana blogos sareng nyarios yén kami masalah, sanés solusina.

      Ieu blurb anu sanés:

      Aya seueur omongan dina komunitas tech, khususna blogosfir ngeunaan ngagunakeun SEO sareng kumaha saéna pikeun blogger sareng henteu négatip mangaruhan pamiarsa / paluruh / pangguna biasa. Ieu bohong.

      SEO henteu saé pikeun pamiarsa sareng anu milarian? Leres? Éta sadayana bohong sareng blog négatip mangaruhan hasil teangan? Kuring kaseueuran bantosan ti blog, sanés situs brosur ... bantosan milarian padagang, pamekaran, SEO, pamasaran, téknologi… jarang kuring mendakan bahan anu langkung saé di luar blogosfir.

      Kuring yakin blog condong langkung kabuka, jujur ​​sareng saimbang tibatan halaman wéb perusahaan. Éta sababna jalma-jalma merhatoskeun pisan aranjeunna - sareng dina gilirannana - Google nempatkeun aranjeunna luhur. Perusahaan henteu resep ieu ... kanyataanna, aranjeunna nganggap enteng sabab éta tiasa maksa aranjeunna muka sareng ngawitan ngadamel blog nyalira.

      Média biasana mikir hal anu sarua, sok ngetrokan blogosfir sareng nyalahkeun sadaya kasusah onlinena ka blogger. (Sakumaha aranjeunna nyalahkeun iklan baris maot dina eBay sareng Craigslist). Sahenteuna Mass Media janten pinter, sareng aranjeunna ayeuna blogging!

      Éta sadayana ngeunaan pasokan sareng paménta. Saur Christina gaduh sadayana anu salah kusabab jalma-jalma nungtut jinis eusi ieu. Blogger sanés masalahna. Kabodoan téh.

      PS: Teu nyangka Christina mangrupikeun 'idiot', ogé. Kuring ngan ukur mikir yén anjeunna henteu ngagaduhan pamahaman anu kuat tina sipat milarian, paripolah online, sareng kumaha cara ngungkitna kalayan bener. Kuring terang seueur jalmi sapertos Christina!

  3. 5

    Sapertos sadayana, aya garis anu saé antara anu saé sareng anu henteu saé (goréng). Kuring pikir éta terserah sadayana ka diri nyalira pikeun ngabédakeun éta, tapi ngeunaan blogosfera hese jaman ayeuna pikeun ngalaksanakeun hal tanpa sahenteuna nerapkeun sababaraha strategi seo anu maju. Upami anjeun maca blog Matt ngeunaan ieu anjeun bakal ningali pernyataan salaku "anjeun henteu kedah ngalakukeun ieu atanapi éta tapi upami anjeun teras ..." - hihihi 🙂

  4. 6

    Ieu memang sapertos "gim" anu urang sadayana kedah milah-milah "catch-up" sareng tren anu pang anyarna ... tapi ieu anu terjadi sagala bisnis.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.