Platform Layanan Eusi GRM: Nyandak Kecerdasan kana prosés Usaha anjeun

Platform Enterprise Content Management (ECM) teraskeun mayunan tawaranna, henteu ngan ukur janten Repository dokumén, tapi leres-leres nyayogikeun kecerdasan pikeun prosés bisnis. GRM's Content Services Platform (CSP) langkung seueur tibatan sistem manajemen dokumén. Éta leyuran dimana dokumén anu tiasa dibagi tiasa didamel teras alur kerja bisnis tiasa dioptimalkeun. CSP GRM ngamungkinkeun a sistem manajemén eusi (CMS) ngahijikeun analytics data, pembelajaran mesin, newak data calakan, sareng perangkat lunak DMS pikeun ngatur dokumén, pelacak versi, fitur kaamanan bertéknologi luhur, intuitif manajemén prosés bisnis (BPM) sareng Parangkat lunak manajemén alur kerja (WMS).

Éta seueur akronim 3-huruf!

Fitur tina Platform Layanan Kandungan GRM kalebet:

  • Ngajadikeun otomatis tur streamline prosés - Tugas bisnis sadidinten sapertos urutan pameseran atanapi pamrosésan klaim sering manual, rawan tunda sareng kasalahan, sareng sering nyiptakeun masalah anu langkung ageung nalika gagal. Kalayan jasa eusi GRM, anjeun tiasa sacara gampil ngajadikeun otomatis sareng ngalancarkeun prosés sapertos kitu. CSP kami ngalacak kagiatan sadaya pangguna sareng révisi dokumén sabab dikolaborasi sacara real-time, sareng sacara proaktif ningkatkeun kamajuan nuju parantosan tugas kritis.
  • Sistem Manajemén Eusi Perusahaan - platform jasa konténna mangrupikeun sistem manajemen eusi perusahaan anu disetir AI anu nyabut sareng ngolah data anu henteu terstruktur, bahkan tina sistem warisan, sareng ningkatkeun prosés bisnis. Urang ngaliwat tanda tangan éléktronik. Mangrupikeun CSP anu dirancang pikeun optimalisasi kontinyu tina prosés bisnis sareng aksés langsung, bahkan dina alat sélulér.
  • Dokumén Lifecyle Management - GRM nawiskeun sakumpulan jasa manajemén dokumén anu tiasa ngangkut sareng ngarobih file kertas kana dokumén digital, nimba data, ngagolongkeun rékaman, sareng ngajantenkeun aranjeunna siap dikolaborasi dina prosés bisnis perusahaan anjeun. Anu biasa butuh jam ayeuna dilakonan dina sababaraha detik. Sedengkeun anjeun parantos ngatur prosés alur kerja, yakin yén sadaya rékaman anjeun aman dicadangkeun dina Repository panyimpenan dokumén awan kami atanapi di fasilitas panyimpen dokumen kertas offsite na, tiasa diaksés iraha anjeun butuhkeun.

GRM mantap, basis awan platform jasa eusi (CSP) mangrupikeun sistem anu lincah sareng tiasa diukur diwangun ku saperangkat alat sareng kamampuan anu ngabantosan bisnis ngadalikeun data -na - ngatur sareng ngamangpaatkeun épisién sareng épéktip. Diantara kamampuan éta nyaéta Actionable Analytics, fungsi analitik prediktip anu nyayogikeun wawasan real-time sahingga pangguna tiasa langsung ngaidentipikasi masalah poténsial sareng kasempetan, sareng nanganan sacara proaktif.

Ngeunaan GRM

Manajemén Émbaran GRM mangrupikeun panyadia sistem manajemen inpormasi. Platform jasa eusi basis cloudy GRM's mantep salaku inti tina solusi digital anu GRM nyayogikeun nasabah na. Ngalayanan basis industri anu beragam sapertos Podomoro, pamaréntahan, hukum, kauangan sareng sumber daya manusa, GRM nganteurkeun jasa palanggan na sapertos konversi digital, solusi nangkep data canggih, sistem manajemén dokumén, otomatisasi alur kerja, arsip data warisan, patuh sareng pamaréntahan, bisnis manajemén prosés sareng kamampuan analitik canggih, ogé suite lengkep panyimpenan dokumén, scanning sareng jasa manajemén rékaman fisik.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.