Alur: tikét Helpdesk pikeun Tim Pendukung

méja bantuan

Upami anjeun tim penjualan asup, tim dukungan pelanggan, atanapi bahkan agénsi anu anjeun kenal gancang kumaha prospek sareng pamundut pelanggan tiasa musnah dina gelombang pasang surélék anu unggal jalma nampi online. Kudu aya cara anu langkung saé pikeun ngumpulkeun, masihan, sareng ngalacak sadayana pamundut kabuka ka perusahaan anjeun. Éta tempat parangkat lunak pitulung méja dimaénkeun sareng ngabantosan pikeun mastikeun tim anjeun fokus kana responsif sareng layanan palanggan.

Fitur Alur Sistem Dukungan Alur Online

  • Tikét pikeun Tim - Napelkeun tikét ka anggota tim khusus atanapi grup. Tambihkeun catetan pribadi anu ngan ukur anjeun sareng tim anjeun anu tiasa ningali. Naroskeun patarosan, masihan bongbolongan, atanapi marios pesen ti anggota tim énggal sateuacan aranjeunna dikirim. Tingali persis naon anu lumangsung di Alur sacara real-time. Anjeun bakal terang iraha tikét ditugaskeun, réngsé, dibuka deui, atanapi dipeunteun.
  • Inpo palanggan lengkep - Henteu aya deui moro tikét lami kanggo ningali anu diobrolkeun ku palanggan. Ngakses riwayat pangrojong palanggan naon waé ku hiji klik.
  • Produktivitas Parabot - Simpen waleran kana patarosan umum, sareng lebetkeun ku klik kana pesen naon. Ngadamel labél khusus pikeun ngatur tikét atanapi méré tag pikeun rujukan ka hareup kalayan ngagunakeun sistem naon anu paling cocog pikeun anjeun. Anggo aturan pikeun ngajadikeun otomatis cara nanganan tikét. Salaku conto, pasihkeun tikét ka anggota tim dumasar kana asal ti mana, atanapi pesen umbul anu kalebet kecap penting.
  • surélék - Sistem tikét kasusah alur katingalina sareng karaosna persis sapertos email ka palanggan anjeun. Palanggan anjeun moal kedah ngalangkungan sistem login anu sanés atanapi ngarujuk nomer tiket kanggo kéngingkeun bantosan.
  • Media Sosial - Tingali sareng ngaréspon tulisan Facebook sareng témbok Facebook anu nyebutkeun mérek anjeun, sareng gampang ngarobah tulisan sosial kana tikét pangrojong.
  • Lacak dukungan telepon - Log catetan rinci paguneman telepon anu tiasa disimpen salaku tikét, janten éta bakal muncul dina riwayat palanggan sareng anjeun tiasa ngarujuk aranjeunna iraha waé.
  • Peunteun Kapuasan - Hayu konsumén Anjeun meunteun balesan anjeun sareng masihan anjeun eupan balik.
  • Base pangaweruh - Bantosan konsumén online anjeun ngabantosan nyalira ku basa pangetahuan.

Integrasi tikét alur

  • widget - Widget dukungan Groove mastikeun yén palanggan sok terang kumaha kontak, sareng éta tiasa disayogikeun karaos sapertos bagian seamless tina situs anjeun.
  • API - Anggo urang API pikeun narik data nasabah tina CMS internal anjeun, aplikasi tagihan, atanapi naon waé parangkat lunak pihak ka 3 sanés, sareng ningali éta dina profil palanggan anjeun gigireun tikét naon waé.
  • Live Chat - Dua léngkah SnapEngage atanapi Olark integrasi obrolan langsung pikeun ngajaga obrolan anjeun dina Alur sareng ngadukung palanggan anjeun sacara real-time.
  • CRM - Link Alur ka Highrise, Batchbook, Nimble, Zoho atanapi Capsule sareng kéngingkeun aksés gampang kana inpormasi palanggan anu jero tina CRM anjeun, tiasa ditingali di gigireun tiap tikét. Upami éta henteu cekap, aranjeunna nyayogikeun integrasi sareng Zapier.
  • surélék - MailChimp, Monitor Kampanye, sareng integrasi Kontak Konstanta.
  • Slack - integrasi langsung kana platform komunikasi tim anjeun.

legok mangrupikeun sistem bayar-sakumaha-anjeun-buka dimana anjeun tiasa nambihan sareng ngaluarkeun konsumén tina akun anjeun, mayar $ 15 per pangguna per bulan.

Mimitian Percobaan Gratis 30 dinten anjeun

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.