GroupSolver: Ngungkit AI sareng NLP Dina Panilitian Pasar

GroupSolver

Upami anjeun kantos ngembangkeun survey sareng ngaharepkeun kéngingkeun papanggihan kuantitatif sareng kualitatif tina waleran, anjeun ngartos kumaha sesahna pikeun nyarios patarosan. Verbiage, struktur, sareng grammar anjeun naroskeun tiasa nyababkeun hasil anu bakal nyasabkeun panilitian.

Salaku manajer produk, kuring sering ngalaksanakeun ieu sareng grup fokus. Upami kuring nyobian panganteur pangguna anu énggal, nyungkeun eupan balik tiasa ngajantenkeun panarima ngorondang panganteur pikeun nyobaan milarian anu lepat ... sanaos kanyataanna panginten tiasa dirarancang. Upami kuring naroskeun naha aya sesah atanapi upami aya anu leungit, pangguna bakal langsung milarian masalah ... anu panginten teu aya.

Sabalikna, urang ngan ukur nyungkeun pangguna pikeun nyandak tindakan teras ngajelaskeun kumaha kaayaan aranjeunna ngeunaan tindakan. Nalika ieu ngaleungitkeun bias naon waé, éta peryogi seueur analisis pos pikeun ngitung hasilna kana asumsi kualitas atanapi rekomendasi. Hasil éta sering kénéh tebak pangsaéna… Sanés a kacindekan anu sah sacara statistik.

Kumaha Pengolahan Bahasa Alami sareng Pembelajaran Mesin

Sababaraha wawasan paling beunghar, paling transformatif asalna tina naroskeun patarosan terbuka. kunaon mangrupakeun conto anu sampurna. Tapi jawaban pikeun kunaon sanés réspon numerik, binér, atanapi pilihan… janten sok hésé pikeun kéngingkeun hasil kuantitatif sareng kualitatif anu anjeun peryogikeun tina naroskeun patarosan terbuka pikeun panduan kaputusan bisnis.

Thankfully, ngolah basa alami (NLP) sareng learning mesin (ML) tiasa ngungkulan masalah ieu! Ku ngagabungkeun pembelajaran mesin sareng kecerdasan masarakat, GroupSolver mangrupikeun platform téknologi panilitian pasar anu ngagunakeun kecerdasan buatan pikeun naroskeun sareng ngahijikeun kualitatif ogé patarosan kuantitatif dina survey online.

Tinjauan GrupSolver

GroupSolver pas antara platform do-it-yourself, sapertos Survey Monyét sareng Google Surveys, sareng perusahaan-perusahaan panilitian lengkep, sapertos McKinsey & Company sareng Accenture.

Anu ngabédakeun GroupSolver nyaéta pendekatan aranjeunna pikeun ngolah waleran basa alam, ngagunakeun:

  • Riungan Kacerdasan - Respondén ngajawab patarosan anu kabuka ku kecap sorangan, teras aranjeunna kolaborasi. 
  • mesin Learning - Waleran tina patarosan kabuka diolah ku algoritma anu dinamis sareng nyalira. 
  • Statistik Canggih - platform ngesahkeun jawaban basa alam sareng ngitung wawasan kualitatif.

Pakakas GroupSolver Kalebet

  • AI Buka Jawaban ™ - Ku ngagabungkeun pembelajaran mesin sareng intél kecerdasan, GroupSolver sacara otomatis ngatur sareng ngitung jawaban anu kabuka. Henteu aya latihan data, teu aya moderat manusa, sareng teu kedah coding téks bébas perlu.
  • IdeaCluster ™ - IdeaCluster nunjukkeun korélasi antara waleran terbuka sacara terbuka. Lumayan ngabantosan nalika ngawangun personas pelanggan atanapi nyarioskeun carita mérek. Éta leres - GroupSolver ngabébaskeun korélasi sareng modél régrési tina hubungan anu éksklusif sareng data kuantitatif.
  • IntelliSegment ™ - IntelliSegment mangrupikeun alat segmentasi anu cerdas anu tiasa ngabantosan anjeun ngartos kumaha waleran kana patarosan terbuka janten bénten réspondén khusus. Éta ibarat mendakan carita dina tumpukan jarami.
  • IdeaCloud ™ - IdeaCloud mangrupikeun presentasi anu kompak sareng prioritas tina waleran anu paling dirojong pikeun patarosan terbuka. Fon anu langkung ageung nunjukkeun jawaban kalayan pangrojong anu langkung luhur diantara réspondén. Fon anu langkung alit kanggo ... saé, waleran anu teu pati réngsé.
  • Solusi konsensus ™ - Solusi Konsensus mangrupikeun sakumpulan waleran anu didukung pisan anu sacara positip saling pakait. Éta nunjukkeun jawaban anu akur sareng ngawangun perjanjian kasepakatan diantara réspondén.
  • Waleran Pilihan - Di sagigireun mangrupikeun roti sareng mantega tina panilitian survey, waleran kana patarosan pilihan ganda tiasa ngabantosan ngawangun segmen réspondén pikeun wawasan anu langkung beunghar. Kami ngajagi tetep seger sareng diénggalan sacara real-time.
  • Importer Data - Upami anjeun parantos ngempelkeun inpormasi ngeunaan réspondén anjeun, anjeun tiasa unggah kana dasbor kami. Anggo éta pikeun motong data GroupSolver atanapi ngawangun ruas réspondén anu énggal.
  • Waleran Manajer - Lalajo kumaha réspondén ngajawab patarosan anjeun sacara langsung. Kelompokkeun sareng lereskeun aranjeunna ku diklik tombol. Kami percanten kana mesin kami, tapi data kadang peryogi sentuhan manusa anu lemah lembut.
  • Pangundeur Data - Ékspor data atah pikeun analisa salajengna nganggo parangkat lunak statistik standar sapertos SPSS, R, atanapi Excel.

Dasbor visual GroupSolver ngamungkinkeun pangguna pikeun ningali sareng damel sareng pandangan anjeun. Data diolah sareng diénggalan nalika dikoléksi, janten anjeun tiasa nilik hasil iraha waé.

Nyuhungkeun Demo Groupsolver

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.