Dua Cara Pisan Épéktip Pikeun Tumuh Daptar Email Anjeun

tangkal tangkal

Kami agrésif ngembang program buletin email kami sareng kuring gaduh pangakuan ... Abdi nambihan jalma kana urang Martech Zone newsletter unggal poé tunggal. Nyatana, urang parantos ngadeukeutan ampir 3,000 palanggan dina sababaraha bulan ka pengker! Anu langkung penting, patalimarga éta terus ngajalankeun palanggan balik kana blog urang sareng ka pangiklan sareng sponsor urang. Upami anjeun henteu ngagaduhan program email pikeun néwak jalma sareng balikkeun kana situs anjeun, blog atanapi merk ... anjeun kaleungitan seueur palanggan poténsial.

Dua cara panggancangna numuwuhkeun daptar buletin pamasaran kami nyaéta:

  1. Nambihan unggal kontak anu aya hubunganana anu parantos ngahontal kami ngalangkungan situs atanapi email kami. Ieu bahkan kalebet ahli hubungan hubungan masarakat anu ngahubungi kami pikeun pasang ideu postingan blog (sakitar unggal jam).
  2. Nambihan sadayana dina jaringan kuring - tina buku alamat kuring sareng bahkan LinkedIn. Anu matak, kuring néwak sababaraha jalma anu tiasa ditambihan email anu kuring tambihan kirang langkung 6 bulan ka pengker ... tapi anjeunna leres-leres henteu nambihan email kana folder Junk, anjeunna ngan ukur seueur anggur, nyebat nami kuring online, teras angkat (sukur ).

buletin loga3Gawéna saé pisan anu kuring ngarepkeun kuring ngagaduhan alat otomatis pikeun jalankeun. Kuring miharep kuring ngagaduhan alat anu panén sadayana email anu asup sareng sacara otomatis nambihan jalmi kana daptar newsletter kuring. Cukup pikaresepeun, kuring ningali éta GetResponse parantos nambihan integrasi anu sami sareng ieu dina platform email aranjeunna. Ka katuhu aya sadayana sumber anu tiasa dianggo ku pangguna GetResponse tina palanggan.

Upami palanggan énggal kuring nampi email sareng henteu resep? Teu hariwang - aranjeunna ngan saukur tiasa langganan. Ieu mangrupikeun prakték anu ditampi di industri… tapi henteu teras disarankan. Upami anjeun pikir ieu pikasieuneun (sakumaha anu bakal dilakukeun propésional propésional email), kuring henteu paduli. Kuring duaan numuwuhkeun buletin kami, numuwuhkeun patalimarga kuring kana situs AND Kuring tetep ngajaga tingkat kabuka teras klik anu hadé. Ogé, kuring teras ngagaduhan rasio keluhan 0% sareng tingkat langganan abdi 0.41% dina buletin terakhir anu kuring kirimkeun.

Konci pikeun sadaya ieu, tangtosna, nyaéta dua kali lipat:

  1. nu kualitas eusi dina buletin kami. Éta aya hubunganana. Éta waktuna. Sareng éta informatif sareng dirancang sacara propésional. Email anu paling anyar ieu bahkan ngamajukeun hiji acara. Henteu ngan ukur kuring TEU nampi keluhan tunggal, sababaraha jalma dirobah!
  2. nu volume palanggan énggal Abdi nambihan unggal minggu alit pisan. Kuring henteu miceun 10,000 palanggan anu kuring 'mendakan' kana daptar buletin kuring ... Abdi nambihan 20 kana 50 palanggan mingguan ... perkawis volume anu sami anu nambihan newsletter sacara alami.

Éta leres-leres ngarobih sadaya sikep kuring kana pamasaran email. Kuring henteu gaduh deui opt-in ganda sareng kuring nambihan unggal email anu kuring kontak sacara profesional. Éta bahkan ngajantenkeun kuring panasaran naha atos waktuna pikeun kuring kéngingkeun daptar ahli pamasaran. Upami kuring ngalakukeun éta, kuring bakal kirimkeun serat uleman supados kuring henteu résiko nganyenyeri daptar kuring.

Kuring henteu yakin naha unggal vendor email henteu nambihan ieu kana kumpulan pakakasna. Kudos ka GetResponse… Teu sangka kuring nuju asli ngawangun daptar kuring. Nembonganna aranjeunna payun game.

3 Komentar

  1. 1

    Éta ideu anu kandel pisan! Tapi sisi sanésna - upami unggal kontak propésional kuring parantos nambihan kuring kana buletin bari henteu kuring naroskeun / masihan ijin - kuring bakal bangor.

    Tambihkeun kana éta - topik anjeun - eusi anjeun mangrupikeun hal anu paling dipikaresep ku sadayana. Sigana mah naséhat ieu tiasa dilarapkeun pikeun sadaya industri.

  2. 3

    Doug, sering kuring nembé maca tulisan dina maca RSS kuring, tapi anu ieu cukup saé pikeun ngajamin eureun sareng koméntar. Kuring satuju 100% sareng kuring nuju gering ku email nazi anu nyobaan nyieun produkna sesah nalika sadaya medium sanésna langkung ngahijikeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.