Tumuwuh: Ngawangun Dashboard Pamasaran Internet Anu Pamungkas

tuwuh laptop dasbor

Kami resep pisan indikator kinerja visual. Ayeuna, urang ngajadikeun otomatis laporan eksekutif bulanan ka klien kami sareng, dina kantor kami, kami gaduh layar ageung anu nembongkeun dasbor real-time tina indikator kinerja konci internét pamasaran sadaya klien kami. Éta alat anu saé - sok ngantep kami terang palanggan mana anu kéngingkeun hasil anu unggul sareng mana anu ngagaduhan kasempetan pikeun ningkat.

Sedengkeun urang ayeuna nganggo Geckoboard, aya sababaraha watesan anu urang kajalankeun nalika urang teraskeun ngalereskeun dasbor, ngaoptimalkeunana, sareng nambihan klien. Geckoboard gaduh seueur pilihan widget anu saderhana pikeun ditambih sareng diatur kana dasbor. Nanging, aranjeunna henteu tiasa disesuaikan - kalayan pilihan anu kawates sareng kode-kode.

tumuwuh nawarkeun dasbor anu lengkep tiasa disesuaikan sareng sababaraha kaunggulan:

  • sizing - Masing-masing widget tiasa ukuran saluareun dimensi saderhana.
  • Overlays - Daripada sumber mandiri dina unggal widget, anjeun tiasa nimpa sababaraha sumber data. Janten bayangkeun konvérsi sareng pendapatan dilebetkeun kana pangunjung halaman wéb mayar!
  • Sumber Data - Upami widget kaléng henteu cekap, anjeun ogé tiasa nambihan sumber data anjeun nyalira ku nyambungkeun kana sumber data online naon waé sareng nyusun kaluaranna nganggo Grow's widget.

Kami nuju mikirkeun serius pikeun ngembangkeun adat dasbor pamasaran internét pikeun masing-masing konsumén urang teras ngalakukeun jauh kalayan ngalaporkeun urang sadayana. Sedengkeun éta meryogikeun sababaraha padamelan pikeun urang pikeun ngalengkepan transisi, saleresna bakal aya tabungan biaya sacara umum dina hijrah ka klien arah ieu. Sareng henteu kedah ngalaporkeun - ayeuna urang bakal gaduh sadayana data sacara real-time.

Dina paguneman kami sareng wawakil Tumbuh, aranjeunna bahkan mungkin gaduh peringatan anu badé sumping kana platform. Éta bakal janten no-brainer sareng transisi urang. Bayangkeun dibéjaan tentang lonjakan patalimarga atanapi turunna lead!

tuwuh-dasbor

tumuwuh mangrupikeun cara paling saderhana pikeun ngaksés data anjeun sareng ngabayangkeunana dina papan skor sacara real-time. Nalika kinerja bisnis diukur tiasa ningkat. Sareng tim anu terang skorna, ulin pikeun menangkeun!

Integrasi ayeuna kalebet Act-on, Amazon Redshift, Amazon S3, Appraisal, Asana, Box, CSV, Custom Rest API, Channel Advisor, Database Connector, Dropbox, Facebook, Facebook Ads, Freshbooks, FTP / SFTP File access, Github, Google Adwords , Google Analytics, Google Spreadsheets, Harvest, HP Vertica, Infusionsoft, Insidesales.com, Instagram, Magento, Mailchimp, Marketo, Mixpanel, MongoDB, Mysql, Netsuite, NuoDB, Oracle, PostgreSQL, Quickbooks Online, Shopify, Shipstation, Salesforce, SQL server, Sugar CRM, Teamwork, Twitter, Vertica Database, Xero, Youtube, Zoho Books, Zoho CRM, Amazon seller central, Amazon S3, Hubspot, Recurly, sareng Relate IQ. Microsoft Dynamics CRM bakal datang.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.