SMS: Kumaha ngaoptimalkeun sareng Ngembang Pesen Téks Anjeun

sms milih asup

Sedengkeun saluran sanésna tetep langkung populér, aya hiji saluran komunikasi anu teras-terasan luar biasa tibatan unggal saluran nalika nyetir patalimarga ritel, sumbangan nirlaba, sareng papacangan langsung. Saluran éta ngirimkeun a pesen téks mobile via SMS.

Statistik Marketing SMS

  • Pesen téks ngalangkungan SMS gaduh tingkat bacaan 98%
  • 9 tina 10 pesen téks dibuka salami 3 detik saatos ditampi
  • 29% jalma anu sasaran sareng kampanye milih SMS ngaréspon pesen
  • 14% jalma anu ditargetkeun bakal mésér akibat tina pesen anu milih anu aslina
  • 60% jalma milih-asup kana pesen téks pikeun narima kupon

Kami parantos ngabagi kumaha nyerat pesen SMS anu saé jeung kumaha carana ngawangun kampanye SMS anu saé, tapi anjeun mimitina kedah nyungkeun pangguna pikeun milih-milih!

Kampanye milih SMS dimaksudkeun pikeun pikaresepeun pikeun konsumén anu dituju, tapi upami pesen anu milih teu masihan konsumén naon anu aranjeunna pikahoyong atanapi janten invasif dina pangirimanana, kampanye moal jalan. Diajar kumaha ngaoptimalkeun kampanye milih-anjeun supados pelanggan diyakinkeun pikeun kalibet sareng pesen anjeun sanés ngan sakali tapi teras-terasan. SMS Neon

Neon SMS Irlandia ngahijikeun infographic komprehensif ieu, Ngaoptimalkeun SMS Opt-In, Anu ngalangkungan pamasar ngaliwatan unggal aspék pamasaran pesen téks sareng ningkatkeun kinerja usaha milih SMS anjeun, kalebet:

  • Nyayogikeun rata-rata Tarif milih SMS per kanal ku panempatan.
  • utama alesan pikeun jalma anu milih milih-milih
  • Pesen Opt-In SMS sarat hukum
  • Kumaha ngawangun daptar milih SMS ngaliwatan iklan
  • Kumaha ngaoptimalkeun strategi milih-SMS anjeun
  • Kumaha ngayakinkeun konsumén pikeun milih-milih kana strategi SMS anjeun
  • Kumaha tujuan konsumén anu anjeun tuju pikeun milih-milih

Ngaoptimalkeun SMS Opt-In

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.