Lalu Lintas Rélatif, Kuring parantos Cukup

kacamataLalu lintas anu ningkat. Sarerea sigana kataji ku ngaluarkeun konténna di luar sana dugi ka seueur tempat sareng milarian anu tiasa dimungkinkeun. Pikeun bisnis, sok raoseun pikeun kéngingkeun pangakuan nasional atanapi régional anu ngagaduhan minat dina perusahaan anjeun. Naha éta patalimarga anu pas?

Gawe sareng industri Koran masihan kuring katingali matak ngudag ngudag langkung eyeballs. Seueur koran neraskeun diskon anu lungkawing (sareng nurunkeun nilai) koranna ngan ukur pikeun ngajaga tingkat pariwara anu luhur kalayan seueur panonton. Ieu janten rongkah - sapertos ngitung pamaca dina salinan koran anu dipaling (sumuhun, éta diijinkeun ku Biro Inok Sirkulasi).

Pamaca Kuring Tetep

Pamiarsa dina situs kuring parantos naék turun na, tapi lumayan mantep. Salami saminggu, kuring rata-rata sakitar sarébu pamiarsa langsung, sakitar dua rébu RSS sareng 100+ deui ngalangkungan email. Dibikeun kanyataan yén kuring nyerat seueur perkawis Indianapolis sareng topik sempit pamasaran online - digabungkeun sareng kuring janten toko hiji-waktos, paruh waktu - kuring bangga kana statistik éta.

Sacara régional, blog parantos nyayogikeun kuring seueur paparan. Kuring yakin yén kuring terhormat pisan pikeun kerja keras anu kuring laksanakeun, boh dina blog boh perusahaan anu ngabantosan. Kuring kéngingkeun sakumpulan uleman kanggo kopi sareng rapat - sakantenan kuring sering teu aya sareng kadang ngaganggu anu nyobian ngudag kuring. Kuring ogé ngagaduhan cekap nyarios yén kuring sacara serius ngerjakeun 'nyetél' pidato kuring sareng ningkatkeun pidanganana.

nu Jumlah kacamata anu nyandak kana blog abdi ngaleuwihan sumberdaya anu kuring pribadi kedah kirimkeun dina unggal pamundut. Abdi henteu tiasa ngabayangkeun maca kuring dua kali sareng kumaha éta mangaruhan kahirupan kuring. Kuring parantos damel seueur teuing jam sareng ngaraos siga henteu nyéépkeun waktos anu seueur sareng kulawarga sapertos anu kuring pikahoyong.

Nalika anjeun ningali kumaha perusahaan anjeun bakal numuwuhkeun volume pamiarsa sareng patalimarga, anjeun kedah naros ka diri sorangan, "Sabaraha cekap?". Kumaha upami anjeun dua kali maca anjeun? Sabaraha langkung lead anu bakal dilebetkeun kana pipa anjeun? Naha bisnis anjeun tiasa ngatur éta? Seueur usaha henteu siap skala. Anu sanés lakukeun kalayan saé pisan cekap patalimarga mayar padamelna sareng pamilikna kalayan gaji anu jujur.

Éta henteu salawasna ngeunaan langkung eyeballs, sakapeung ngan ukur éta bola panon katuhu. Anjog relevan anu penting.

3 Komentar

  1. 1

    Kuring nebak éta salawasna gumantung kana jinis situs anu anjeun ngajalankeun. Pikeun kuring, langkung seueur lalu lintas sami sareng pendapatan. Aranjeunna aya hubunganana langsung.

    Upami anjeun gaduh 4 atanapi 5 tempat iklan anu ngajalankeun iklan CPM, éta hartosna $ 300 atanapi $ 400 dina saku anjeun dina akhir sadinten .. kalikeun mésér ieu 365 .. sareng anjeun kéngingkeun jumlah anu cukup 🙂

    • 2

      Leres pisan, Geeks! Blog abdi mangrupikeun salah sahiji blog 'hibrida' éta duanana mangrupikeun publikasi sareng mérek pribadi pikeun konsultasi sareng nyarios. Upami éta ngan saukur panerbitan, kuring pasti bakal ngadorong amplop pikeun nyobian kéngingkeun seueur pamaca anu kuring tiasa.

  2. 3

    Kumaha anjeun nangtoskeun patalina? Abdi henteu nyungkeun éta janten licik pisan, btw.

    Maksad abdi… kumaha? Anjeun tiasa ningali dimana sababaraha kalungguhanana datang… éta mimiti. Anjeun tiasa ningali nalika jalma masihan koméntar… titik data anu sanés. Anjeun tiasa nangtoskeun volume email anu anjeun tiasa "sambung" atanapi nyarios ... .tapi naon faktor sanés anu anjeun anggo pikeun nangtoskeun pamiarsa anu tetep?

    Tungtungna, 1000, 2000, 10,000 sareng sajabana kumaha anjeun terang lamun "SHAZAM" anjeun hurung terang siga Seth Godin? Langkung seueur jalma terang Paris Hilton tibatan Angelica Huston, tapi kuring terang mana anu kuring hoyong ningali dina pilem.

    Éta émut ka kuring éta mesin-mesin lami anu biasa anjeun tingali dina palang "Cengkraman di dieu pikeun ningali jenis pameget naon anjeun?" ... sadayana terang éta ngan ukur cara pikeun maok 50 sen anjeun, tapi ku cukup inuman keras, jalma bakal baris nepi ka ngagunakeun mesin.

    Éta mangrupikeun patarosan sadayana anu hoyong terang jawaban na, sareng anu henteu aya mesin anu mumpuni pikeun nangtoskeun, janten hoyong alesan over-rides eupan balik sareng kuring nyobian henteu angkat ka dinya kalayan usaha kuring nyalira dina blogging.

    Salam,

    Wrich

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.