15 Cara Pikeun Tumuh Daptar Email Marketing Anjeun

Tumuwuh, kamekaran, kamekaran… sadayana nuju milarian kipas anyar, pengikut anyar, pangunjung anyar, énggal .. énggal .. énggal. Kumaha upami pengunjung anjeun anu aya? Naon anu anjeun lakukeun pikeun ningkatkeun kasempetan pikeun ngadorong aranjeunna langkung caket kana bisnis sareng anjeun? Kami parantos ngalakukeun kasalahan… ngadorong pikeun milarian anu langkung saé, langkung promosi, ningkat ayana sosial. Hasilna sok langkung seueur kana situs tapi henteu kedah langkung panghasilan hilir. Tumuwuh daptar surélék anjeun kedah janten strategi utami pikeun strategi online anjeun.

Dina sababaraha taun ka pengker, fokus urang leres-leres tos jauh ti peminat sareng pengikut sareng ngalih kana medium - utamina pamasaran email. Daptar urang terus tumuh sareng aya dina a terhormat 100,000 palanggan. Anjeunna nyandak urang dasawarsa pikeun dugi ka titik éta, tapi, henteu diragukeun, éta mangrupikeun investasi anu paling saé anu urang kantos ngadamel. Nalika kuring ngirim email, éta janten pendapatan langsung pikeun kami atanapi ngarah langsung ka perusahaan anu urang bahas. Ngan ayeuna mah, Shel Israel sareng Robert Scoble ngahaturkeun nuhun kana lonjakan anu aranjeunna tingali dina penjualan buku nalika buletin mingguan kami kaluar.


Tumuwuh daptar surélék anjeun rada bénten ti nambihan kipas atanapi pengikut. Ngagaduhan pangunjung anu masihan anjeun aksés langsung kana koropak anjeun mangrupikeun tanda kapercayaan anu pamungkas. Éta kapercayaan anu henteu matak disiksa, tapi pastina kedah dijaga. Upami anjeun damel damel pikeun ngiringan jalma kana situs anjeun sareng anjeun henteu ngagaduhan sarana langganan, anjeun ngan saukur ngantunkeun artos kanggo perusahaan anjeun. Nalika jalma balik deui kana situs anjeun sareng-sareng, aranjeunna bakal ngalanggan nalika aranjeunna pikir aya nilai dina langganan éta.

Tumuwuh daptar surélék anjeun ogé meryogikeun kerja keras. Panyayogi jasa email janten pikaseurieun dina kaayaan perusahaan-perusahaan anu ngembang daptar gancang-gancang kusabab sieun nganyenyerikeun kasadayana. Kami parantos perang sareng sababaraha padagang kusabab aranjeunna hoyong ngawatesan kamampuan urang pikeun nambihan daptar kami. Aranjeunna nganggap anjeun spammer nalika anjeun ngimpor sababaraha rébu palanggan - sanés anjeun ngan saukur ngagaduhan opt-in dina webinar anu anjeun nambihan.

getresponseIeu sababaraha gagasan daptar-wangunan sareng ingetan tina GetResponse anu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna tina sadaya kagiatan pamasaran email anjeun. GetResponse ngagaduhan a 15% diskon hirupna upami anjeun daptar sareng tautan afiliasi kami. Aranjeunna gaduh ratusan témplat anu saé sareng panganteur solid rock anu saderhana dianggo ku saha waé.

  1. Nyayogikeun Nilai - Unggal minggu, urang bagikeun tulisan pangénggalna sareng pesen unik pikeun palanggan kami. Kadang-kadang diskon, kadang ngan sababaraha nasihat anu kuat anu tiasa dianggo ku pemirsa. Tujuan kami nyaéta unggal palanggan mendakan hal anu berharga dina unggal email anu kami kirim.
  2. Formulir Langganan - Éta henteu geulis, tapi dropdown kami dina situs kami ngajantenkeun langkung 150 palanggan énggal sasasih! Kami ogé ngagaduhan halaman langganan. Kami ogé parantos diuji bentuk némbongan nepi di tengah layar sareng ngagaduhan hasil anu saé - tapi kuring masih dina pager ngeunaan anu matak ngaganggu.
  3. Tanda Sosial - Tambihkeun daptar pendaptaran ka halaman Facebook anjeun sareng nawiskeun kasempetan pikeun pendukung sareng pengikut anjeun pikeun ngadaptar unggal-unggal sakali. Kami nyobian nyorong kaluarna aya sabulan sakali.
  4. Ngadamelna Gampang - Entong nyungkeun seueur lapangan ... alamat email sareng nami mangrupikeun awal anu saé. Nalika jalma milih kana tawaran sanés anjeun tiasa nyungkeun inpormasi tambihan. Daptar email anjeun henteu sami sareng anu ngusahakeun bisnis sareng anjeun, aranjeunna ngan ukur rada jero sareng anjeun. Entong nyingsieunan aranjeunna!
  5. kabijakan privasi - Hayu pamiarsa anjeun terang yén aranjeunna tiasa yakin anjeun moal ngabagi inpormasi na ka anu sanés. Cara anu paling gampang pikeun ngalakukeun ieu nyaéta nyiapkeun halaman wéb Sarat jeung Kaayaan Pamakéan sareng nyayogikeun tautan ka éta di handapeun bentuk opt-in anjeun. Upami anjeun henteu terang kumaha nyeratna, aya sababaraha anu hébat Generator Kawijakan Privasi online.
  6. sampel - Hayu jalma ningali conto newsletter anjeun! Kami sering nyebarkeun tautan kana buletin terakhir urang nalika ngadorong jalma pikeun ngalanggan ngalangkungan média sosial. Nalika aranjeunna ningali éta, aranjeunna terang naon anu diarepkeun sareng aranjeunna milih.
  7. arsip - Gaduh perpustakaan online buletin sareng tulisan anu kapengker pikaresepeun sareng manpaat pikeun pangunjung sareng ngawangun kapercayaan anjeun salaku otoritas. Salaku tambahan, upami tulisan anjeun ditulis kalayan téhnik SEO anu saé, aranjeunna tiasa ningkatkeun patalimarga halaman wéb anjeun ngalangkungan posisi mesin pencari anu ditingkatkeun.
  8. Kagungan tawaran - Upami salah sahiji sponsor kami ngagaduhan diskon atanapi hadiah, kami bakal nganggo éta pikeun narik jalma anu milih kana buletin salajengna pikeun ngamangpaatkeun panawaran. Nyayogikeun manpaat ieu bakal ngajantenkeun palanggan anjeun milih ogé!
  9. Kecap Sungut - nawiskeun tautan dina email anjeun dimana palanggan anjeun tiasa ngabagi newsletter anjeun sareng jaringanna. Sora lisan mangrupikeun cara anu kuat pikeun nambihan palanggan!
  10. Bagikeun Eusi Anjeun - ngabagi kontén anjeun sareng toko anu sanés mangrupikeun cara anu saé pikeun narik pemirsa kana daptar pamasaran email anjeun. Jalma-jalma sok ngupingkeun ngabagi eusi anu saé - pasihkeun sareng anjeun ngan ukur nyayogikeun tautan langganan dimana jalma-jalma tiasa daptar langkung seueur!
  11. Daptar - ngagaduhan tombol langganan henteu ngan ukur penting dina situs anjeun, éta penting pisan dina email anjeun sakumaha anu diteruskeun ka batur. Pastikeun gaduh tombol pendaptaran dina unggal buletin anu kaluar!
  12. Ngarobih Deui - Nalika jalma ngadaptar dina halaman badarat, tambahkeun koméntar, atanapi kalibet sareng anjeun dimana waé dina situs anjeun, naha anjeun nawiskeun sarana pikeun milih-milih daptar pamasaran email anjeun? Anjeun kedah!
  13. Testimonials - Kalebet kasaksian dina ngalanggan sareng meresan halaman anjeun. Ieu penting pisan. Pasang hiji atanapi dua kasaksian anu kuat ti nasabah anu wareg dina halaman perasan anjeun. Kanggo langkung ningkatkeun kapercayaan, kéngingkeun ijin pikeun nganggo nami pelanggan, lokasi sareng / atanapi url anu saleresna (Entong nganggo 'Bob K, FL').
  14. Blog sacara religius - Blogging mangrupikeun cara anu saé pikeun komunikasi sareng prospek sareng konsumén poténsial, sareng nyiptakeun sinergi anu saé sareng pamasaran email anjeun. Pastikeun kalebet formulir pendaptaran buletin anjeun dina unggal halaman dina blog anjeun.

Tip anu pangpentingna # 15 parantos janten palaku kami anu pang hébat. Gawe sareng organisasi anu sanés pikeun nawiskeun langganan anjeun. Nalika urang damel dina wébinar sareng klien, kami nawiskeun langganan dina waktos pendaptaran. Nalika urang nyarios dina hiji acara, urang nawiskeun kasempetan ka jalma pikeun langsung ngadaptar di slide urang. Kami nawiskeun ogé kamampuan pikeun sms langganan anjeun ngalangkungan SMS - éta cara anu saé pikeun kéngingkeun jalma anu dipilih!

2 Komentar

  1. 1

    pamasaran email mangrupikeun salah sahiji cara pikeun ngalakukeun pamasaran langsung sareng ngumpulkeun prospek sareng konsumén di sakumna dunya. Ieu mangrupikeun cara anu efektif pikeun ningkatkeun pasar anjeun

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.