Ngalegaan Pamiarsa Anjeun

Naha anjeun blogger perusahaan atanapi ngan ngagaduhan blog anjeun nyalira, salah sahiji faktor pertumbuhan blog anjeun bakal gumantung kana kamampuan anjeun ngahontal pamiarsa énggal anu henteu sadar yén blog anjeun aya. Kuring ngalakukeun ieu ngalangkungan sababaraha téknik… dina urutan pentingna nyaéta:

  1. Ngoméntaran blog sanés, utamina nalika aranjeunna dina industri anu sami. Kuring mendakan aranjeunna ngalangkungan google Tanda, Blogsearch dina Google, sarta Technorati.
  2. Kuring nyebarkeun RSS feed kuring dina saloba situs anu kuring tiasa, kalebet situs sanés jeung sosial jaringan.
  3. Kuring ngadaptarkeun unggal situs Wéb 2.0 anu kuring tiasa sareng kuring mastikeun alamat blog sareng alamat feed RSS kuring dieusian kumaha waé dina profil kuring.
  4. Kuring ngamangpaatkeun fitur béwara otomatis pikeun Twitter (sanaos frustrating ngabéwarakeun upami kuring ngébréhkeun deui tulisan anu diterbitkeun sateuacanna).
  5. Abdi nyarios di acara régional sabisana.
  6. Kuring masihan alamat blog abdi dina kartu bisnis ka dulur kuring pendak!
  7. Kuring ngadukung blogosfir ku nempatkeun plugins gratis sareng pakakas pikeun jalma anu dianggo.
  8. Kuring ogé nyobian nyelipkeun sababaraha tautan kana situs sanés, sapertos Knol sareng Wikis anu sanés.

Anu pamungkas, kuring janten sukarela nyerat tulisan tamu nalika ditawarkeun sareng kuring henteu pernah nolak kasempetan pikeun nyerat halaman wéb ageung nalika ditaros, henteu paduli santunanana!

Kira-kira sabulan katukang, kuring dihubungi ku Kebon Binatang Bakat nyerat kolom bulanan dina Média Sosial sareng Pamasaran pikeun situsna. Dasawarsa ka tukang, Kebon Binatang dikenal janten salah sahiji lembaga perékrutan perdana pikeun perusahaan dina industri iklan. Dina kecap aranjeunna:

Nalika titik-com janten titik-bom, TalentZoo.com naék. Ayeuna mangrupikeun basis data online dimana perusahaan pamasaran sareng komunikasi tiasa ningali langkung ti 100,000 resume ti novice ka profesional. Éta tempat dimana anu milari padamelan mendakan kasempetan padamelan. Sareng TalentZoo.com ngajaga inovasi, sapertos nambihan langkung seueur kontén anu kedah dibaca dina berita industri, tren, naséhat karir ogé papan pesen sareng podcast pikeun narik langkung seueur padamelan padamelan.

Tulisan munggaran kuring kedah diterbitkeun dinten Rebo ieu! Kuring ngarepkeun panarimaan tulisan (isarat: industri / téknologi anyar anu ngabeledug ayeuna anu ngamungkinkeun Pemasar ngungkit sareng ngajadikeun otomatis). Kuring ogé ngarepkeun ngahontal pemirsa anu anyar liwat kebon binatang Talent! Teu diragukeun sababaraha pamiarsa bakal ningali deui kana blog kuring.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Tinjauan hébat. Hatur nuhun kana tips na. # 3 mangrupikeun tuang waktos, leres-leres ngamimitian ngerjakeun # 7. Kudu datang sareng ideu anu seger. Nuhun sakali deui.

  3. 3

    Kuring nyebarkeun dina sababaraha publikasi offline, kaasup 8 koran mingguan di sakitar nagara. Éta henteu langsung mangaruhan pamiarsa blog kuring, tapi éta ningkatkeun maca kuring sacara umum (anu langkung ti 30,000 per minggu).

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.