GROU.PS: Ngadegkeun Jaringan Sosial Anjeun sorangan

logo grup

UPDATE: Sigana na laporan penting ngeunaan masalah parantos dilaporkeun pikeun GROU.PS. Hatur nuhun ka salah sahiji pamaca urang pikeun ngingetkeun kuring.

Upami anjeun milarian ngajalankeun jaringan sosial Ecological anjeun nyalira pikeun konsumén atanapi komunitas khusus, pilihan anjeun nyéépkeun seueur artos pikeun pangwangunan atanapi anjeun tiasa nganggo sababaraha platform jaringan sosial anu parantos aya di pasar. Anjeun tiasa ngaunduh sareng masang platform jejaring sosial open source Lovd By Less atanapi Elgg, atanapi anjeun tiasa nganggo solusi anu dihosting sapertos Ning, Spruz, GO Sosial or GROUP.PS.

GROUP.PS mangrupikeun platform groupware sosial anu ngamungkinkeun urang pikeun ngariung sareng ngabentuk komunitas interaktif sakitar minat atanapi afiliasi anu dibagi. Fungsionalitas grup online mana waé ngan ukur dibatesan ku imajinasi sareng ambisi koléktif para anggota. Platform GROU.PS digunakeun pikeun nyiptakeun rupa-rupa situs komunitas, kalebet forum kaulinan online, ruang kelas e-learning, klub kipas, kampanye penggalangan dana amal, masarakat alumni perguruan tinggi, sareng portal perencanaan acara.

GROUP.PS ngagaduhan rada pencét sababaraha taun ka pengker nalika aranjeunna ngawangun importir Ning. Ning parantos ngalih kana modél anu mayar, janten GROU.PS ngembangkeun prosés saderhana pikeun ngimpor sadaya kagiatan sareng objék ti conto Ning anjeun ka jaringan GROU.PS énggal. GROU.PS ngagaduhan fitur anu mantap.

grup ngadaptar

Fitur sakumaha didaptarkeun dina Halaman Utama GROU.PS

  • Instan Setup - Janten gampang dianggo, anjeun bakal tiasa ngajalankeun sareng 5 menit. Teras, anjeun tiasa ngamimitian ngundang jalma pikeun ngiringan komunitas anyar anjeun langsung.
  • 70+ témplat - Urang ngagaduhan témplat pikeun sadayana. Ngaropea tampilan grup anjeun ku antarbeungeut ramah-pangguna kami. Atanapi, borkeun langkung jero sareng CSS sareng aksés backend lengkep.
  • 15+ Aplikasi - Sistem ieu nyolok sareng muter. Aplikasi kami kalebet Forum, Blog, Wiki, Poto, Pidio, Dana, sareng seueur deui. Anggo ukur sababaraha anu anjeun peryogikeun, atanapi sadayana. Terserah anjeun.
  • Integrated -Kelompok umum tiasa nyebarkeun tulisan sareng kagiatan anu dipilih langsung ka Twitter sareng Facebook pikeun kéngingkeun paparan sareng pangunjung maksimum.
  • Umum atanapi Wasta - Anjeun tiasa ngantep sadaya dunya ningali sareng nyumbang kana kelompok anjeun, atanapi ngawatesan aksés kana sababaraha anu dipilih. Ngadamel campuran privasi anu cocog pikeun anjeun.
  • Moderation - Anjeun mutuskeun saha anu tiasa nyumbang, nyiptakeun sareng ngédit kontén. Nunjukkeun tingkat otorisasina pikeun anggota anjeun.
  • Monetization - Pamor sanes hiji-hijina pahala anu tiasa dibawa grup anjeun. Anjeun ogé tiasa ngahasilkeun pendapatan nganggo pakakas kami, atanapi ngumpulkeun artos pikeun panggunaan nganggo aplikasi Dana internal kami. Ngajual tikét, ngadamel program kaanggotaan mayar, jst.
  • API - Anjeun henteu diwatesan ku ukur alat anu parantos kami bina pikeun anjeun. Anjeun tiasa nganggo API kami pikeun ngaksés parabot pésta ka-3 sareng nambihan fungsionalitas khusus anjeun pikeun nyocogkeun ka kabutuhan unik kelompok anjeun.
  • Dukungan fanatik - Sareng upami anjeun peryogi bantosan di jalan, anjeun tiasa ngahontal kami iraha waé. Kami komitmen pikeun kasuksesan anjeun, sareng kami bakal nyéépkeun waktos sakumaha anu diperlukeun pikeun ngajamin kepuasan anjeun.

Rencana dibasajankeun $ 2.95 per bulan dugi ka $ 29.95 per bulan!

6 Komentar

  1. 1

    Naon manpaatna nyieun jaringan sosial anu misah di luar jaringan anu tos aya? Kuring parantos ngiringan seueur Grup LinkedIn atanapi Grup Facebook, tapi henteu pernah jaringan sosial pribadi.

    Naon manpaatna pikeun pemasar pikeun nganggo sistem anu misah?

    • 2

      Hai @andrewkkirk: disqus! Kaseueuran jaringan anu tos aya cukup terbatas dina pilihan anu tiasa aranjeunna sediakan pikeun komunitas anjeun… émut, fokusna aya dina pendapatan sorangan - sanés komunitas anjeun. Upami anjeun ngagaduhan komunitas pangembangan, salaku conto, anjeun tiasa ngagaduhan Repository kode, perpustakaan pidéo sareng sapasang tambihan sanés anu anjeun teu tiasa diaksés dina grup ieu. Jaba tina bisnis, kuring ngajalankeun komunitas di http://www.navyvets.com sareng platform ngamungkinkeun urang pikeun 'gaduh' konténna, kéngingkeun dolar iklan, sareng ayeuna urang mekar kana nirlaba. Abdi henteu tiasa ngalaksanakeun éta ku grup anu numbu ka jero!

  2. 4
  3. 6

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.