GSTV: Target Pamakéna dina Pompa sareng Pangalaman Pidéo Dumasar Lokasi

Jaringan Distribusi Pidéo GSTV di Stasion Gas

Unggal dinten, jutaan urang Amérika naék kana kendaraanna sareng angkat. Fueling up drive commutes, commerce, sareng sambungan; sareng éta iraha GSTV ngagaduhan perhatian anu henteu kabagi.

Poean, dina puluhan rébu lokasi, jaringan pidéo nasionalna ngagaduhan momen anu unik anu penting, nalika konsumen aktipitas, resep, mésér langkung seueur dinten sareng dipangaruhan pikeun énjing sareng sajabina. Nyatana, GSTV ngahontal 1 ti 3 déwasa Amérika bulanan, ngalibetkeun pemirsa kalayan paningal, sora, sareng pidéo pinuh dina titik pandang penting dina perjalanan konsuménna.

Ihtisar GSTV

Studi kasus GSTV kalebet papacangan sosial, angkat penjualan ritel, ningkatkeun efektivitas iklan, toko sareng kunjungan dealer, angkat dina belanja konsumen, ngawangun kasadaran pemirsa sareng lagu, sareng lift dina kunjungan halaman wéb.

Ngahontal GSTV

GSTV kalibet déwasa kalayan ratusan jutaan interaksi 1-ka-1 individu pikeun ngahibur, ngawartosan, ngahubungkeun, sareng nganterkeun momen anu ngalir dinten ayeuna sareng masalah énjing. Mangpaat pamirsa target na diantarana:

  • belanja - Hadirin anu ngora, aktip, makmur, anu nyéépkeun + 1.7x langkung seueur saatos transaksi suluh
  • Jalma Nyata - Jaringan Nielsen anu diaudit, tanpa bot, teu aya panipuan sareng henteu DVRing
  • Merek Aman - Eusi premium dikurilingan pikeun pemirsa umum
  • papacangan - Iinditan, tuangeun, ngupingkeun, balanja, belanja, sareng seueur deui nalika nuju dina titik jeda dina perjalanan aranjeunna

Kamampuh ngalangkungan 95 juta pangunjung unik GSTV kalebet kamampuan pikeun udagan pamirsa pihak munggaran dumasar kana data demografi, géografi, sareng paripolahna.

GSTV ngabantosan para pemasar pikeun ngahontal hasil usaha anu diitung sareng ngamaksimalkeun méakkeun iklanna. GSTV parantos nganteurkeun kanaékan dua digit pikeun kunjungan ritel, jutaan dolar dina angkat penjualan, sareng paningkatan anu signifikan dina métrik mérek pikeun sababaraha pangiklan pangageungna di dunya.

GSTV Manjangkeun Eusi ku Loop Media

Loop Média, perusahaan media streaming museur sacara éksklusif kana pidéo bentuk pondok premium, ngumumkeun hiji patungan eusi sareng GSTV pikeun ngahasilkeun sareng ngabagi video musik bentuk pondok, pidéo musik énggal, trailer pilem pikeun siaran énggal, sareng kompilasi trailer film top.

Eusi streaming formulir pondok ieu nyayogikeun kasempetan pikeun mérek sareng pemasar pikeun sacara efektif sasaran konsumén di luar bumi.

Hubungi GSTV

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.