GTranslate: Plugin Tarjamahan WordPress saderhana Nganggo Tarjamah Google

Tarjamahan Multilingual

Baheula, kuring henteu ragu ngagunakeun a tarjamahan mesin tina situs abdi. Abdi resep gaduh panarjamah di panjuru planét pikeun ngabantosan narjamahkeun situs abdi pikeun pamirsa anu sanés, tapi ngan saukur aya cara kuring bakal mayar biaya éta.

Kitu cenah, kuring perhatoskeun yén kontén situs abdi dibagi sacara internasional sakedik - sareng seueur jalmi anu ngagunakeun Tarjamah Google maca eusi kuring dina basa indungna. Éta ngajantenkeun kuring optimis yén tarjamahna tiasa cekap saé ayeuna Google terus ningkat nganggo pembelajaran mesin sareng kecerdasan buatan.

Kalayan diémutan éta, kuring hoyong nambihan plugin anu nawiskeun tarjamahan nganggo Google Tarjamah, tapi kuring hoyong anu langkung lengkep tibatan dropdown anu narjamahkeun situs. Abdi hoyong mesin pencari pikeun leres-leres ningali sareng ngaindéks eusi kuring sacara internasional anu meryogikeun sababaraha fitur:

  • metadata - nalika mesin pencari ngorondang situs abdi, kuring hoyong hreflang tag dina header kuring pikeun nyayogikeun mesin pencari kalayan jalur URL anu béda pikeun unggal basa.
  • URL - dina WordPress, kuring hoyong permalinks ngalebetkeun bahasa tarjamahan dina jalurna.

Harepan kuring, tangtosna, nyaéta anu bakal muka situs kuring ka pamirsa anu langkung lega sareng aya pangasilan anu hadé pikeun investasi sabab kuring tiasa ningkatkeun pendapatan apiliasi sareng iklan - tanpa meryogikeun upaya tarjamah manual.

GTranslate WordPress Plugin

Plugin GTranslate sareng jasa anu ngiringan ngahijikeun sadaya fitur ieu ogé sababaraha pilihan sanés:

  • dasbor - Dasbor jasa komprehensif pikeun konfigurasi sareng ngalaporkeun.

dasbor gtranslate

  • Mesin Tarjamahan - Tarjamahan otomatis Google sareng Bing otomatis.
  • Search Engine Indexing - Mesin pencari bakal ngaindéks halaman anu ditarjamahkeun anjeun. Jalma bakal tiasa mendakan produk anu anjeun jual ku milarian dina basa indungna.
  • URL Milarian Mesin - Boga URL atanapi Subdomain misah pikeun tiap bahasa. Salaku conto: https://fr.martech.zone/.
  • Tarjamahan URL - URL halaman wéb anjeun tiasa ditarjamahkeun anu penting pisan pikeun SEO multibasa. Anjeun bakal tiasa ngarobih URL anu ditarjamahkeun. Anjeun tiasa nganggo platform GTranslate pikeun ngaidentipikasi URL anu ditarjamahkeun.
  • Éditan Tarjamahan - Édit tarjamahan ku cara manual nganggo editor inline GTranslate sacara langsung tina kontéks na. Ieu diperyogikeun pikeun sababaraha hal ... contona, kuring henteu hoyong nami perusahaan kuring, DK New Media, ditarjamahkeun.
  • In-line Editing - Anjeun ogé tiasa ngagunakeun sintaksis dina tulisan anjeun pikeun ngagentos tautan atanapi gambar dumasar kana hiji basa.

<a href="http://martech.zone" data-gt-href-fr="http://fr.martech.zone">Example</a>

Sintaksisna sami pikeun gambar:

<img src="original.jpg" data-gt-src-ru="russian.jpg" data-gt-src-es="spanish.jpg" />

Sareng upami anjeun teu hoyong bagian anu ditarjamahkeun, anjeun ngan ukur tiasa nambihan kelas notranslate.

<span class="notranslate">Do not translate this!</span>

  • Statistik Pamakéan - Anjeun tiasa ningali patalimarga tarjamahan anjeun sareng jumlah tarjamahan dina dasbor anjeun.

GTranslate Basa Analytics

  • Subdomains - Anjeun tiasa milih gaduh subdomain pikeun masing-masing bahasa anjeun. Kuring milih jalur ieu tibatan jalur URL kusabab éta kirang pajak dina wéb kuring. Metodeu subdomain luar biasa gancang sareng ngan langsung nunjuk ka halaman anu dicache, ditarjamahkeun ku Gtranslate.
  • domain - Anjeun tiasa gaduh domain anu misah pikeun tiap bahasa. Salaku conto, upami dianggo domain tingkat luhur .fr (mundur), situs anjeun tiasa pangkat langkung luhur dina hasil mesin pencari di Perancis.
  • Kolaborator - Upami anjeun kersa individu ngabantosan tarjamahan manual, aranjeunna tiasa gaduh aksés ka GTranslate sareng nambihan éditan manual.
  • Édit Sejarah - Tingali sareng edit sajarah anjeun ngeunaan éditan manual.

GTranslate Édit Sejarah

  • Apdet Seueur - Henteu kedah parios pikeun ngapdet parangkat lunak sareng masangkeunana. Kami paduli ngeunaan apdet salajengna. Anjeun ngan ukur menikmati layanan anu mutahir unggal dinten
  • Basa - Afrikaans, Albania, Amharic, Arab, Arménia, Azerbaijan, Basque, Belarusian, Bengali, Bosnia, Bulgaria, Catalan, Cebuano, Chichewa, Chinese (saderhana), Cina (Tradisional), Corsican, Kroasia, Czech, Denmark, Belanda, Inggris , Esperanto, Éstonia, Filipino, Finlandia, Perancis, Frisian, Galicia, Georgia, Jérman, Yunani, Gujarati, Haitian, Hausa, Hawaii, Ibrani, Hindi, Hmong, Hungaria, Islandia, Igbo, Indonésia, Irlandia, Italia, Jepang, Jawa , Kannada, Kazakh, Khmer, Korea, Kurdi, Kyrgyz, Lao, Latin, Lativia, Lituania, Luksemburg, Macedonian, Malagasi, Malayalam, Melayu, Malta, Maori, Marathi, Mongolian, Myanmar (Burma), Nepal, Norwegia, Pashto, Persia, Polandia, Portugis, Punjabi, Romania, Rusia, Serbia, Shona, Sesotho, Sindhi, Sinhala, Slowakia, Slovenia, Samoa, Skots Gaelic, Somali, Spanyol, Sunda, Swahili, Swédia, Tajik, Tamil, Telugu, Thai, Turki , Ukraina, Urdu, Uzbék, Vietnam, Welsh, Xhosa, Yiddish, Yoruba, Zulu

Ngadaptarkeun Percobaan GTranslate 15 dinten

GTranslate na Analytics

Upami anjeun nganggo jalur URL pikeun GTranslate, anjeun moal ngiringan masalah sareng nyukcruk patalimarga anu ditarjamahkeun. Nanging, upami anjeun damel ti subdomain, anjeun kedah leres ngonpigurasikeun Google Analytics (sareng Google Tag Manager upami anjeun nganggo) pikeun moto patalimarga éta. Aya hiji artikel hébat detailing setelan ieu janten abdi moal ngulang deui di dieu.

Dina Google Analytics, upami anjeun badé ngabagi analytics ku basa, anjeun tiasa ngan ukur tambahkeun nami host salaku diménsi sekundér pikeun nyaring patalimarga anjeun ku subdomain.

Panyingkepan: Abdi apiliasi pikeun GTranslate.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.