Daptar pariksa Blogger Tamu Anjeun

Perusahaan SEO teraskeun nyobian sareng ngamanipulasi hasil mesin pencari ... éta moal eureun. Matt Cutts tina Google nyerat tulisan anu saé, The buruk sareng ragrag blogging tamu pikeun SEO kalebet pidéo dina kaayaan blogging tamu sareng Matt nyayogikeun ieu salaku garis handapna:

Kuring ngan ukur hoyong nyorot yén sakumpulan kualitas rendah atanapi situs spam parantos dipasang kana "tamu blogging" salaku stratégi ngawangun-gedong, sareng urang tingali langkung seueur usaha spammy pikeun ngalakukeun blogging tamu. Kusabab éta, kuring nyarankeun skepticism (atanapi sahenteuna ati-ati) nalika aya anu ngahontal sareng nawiskeun tulisan blog tamu.

Matt Cutts

simkuring nembe kaluar blogger tamu di dieu Martech Zone. Panulis sumping ka kami nyatakeun yén anjeunna hoyong langkung seueur paparan dina industri pamasaran sareng ngaharepkeun nyerat sababaraha tulisan anu jero pikeun urang. Kami nyayogikeun aksésna sareng anjeunna nyerat tulisan anu munggaran.

Abdi henteu percanten. Posna ngagaduhan sakedik tautan dina eusi ... sababaraha anu cukup umum tapi hiji anu khusus sareng kuring prihatin. Kami parantos nerapkeun tautan nofollow kana eusi anu kaluar, tapi kuring tetep henteu tiasa ngoyagkeun kanyataan yén éta henteu pisan sasaran eusi ... kalayan tautan anu ditargetkeun pisan. Dua tulisan deui ti panulis sareng kuring kedah ngamimitian ngalakukeun panilitian.

Kuring marios profil Twitter na, profil Facebook, profil Google+ sareng tulisan sanés di wéb. Masing-masing lumayan jarang ... teu aya paguneman pribadi, teu aya réréncangan, sareng sababaraha patarosan ti mana asalna atanapi bahkan cicing ayeuna. Anjeunna katingalina janten tokoh fiksi sanaos kumpulan artikel na sacara online. Tangtosna, kuring henteu yakin naha anjeunna mangrupikeun kecap ganti anu leres.

Jarami terakhir nyaéta kuring nyungkeun salinan lisénsi supirna. Anjeunna nyerat sareng nyatakeun yén anjeunna henteu raoseun nyayogikeun inpormasi swasta éta. Kuring henteu kantos naroskeun inpormasi pribadi ... anjeunna tiasa nutupan alamat bumi sareng data pribadi na. Kuring ngan saukur hoyong bukti idéntifikasi. Kalayan éta, kuring ngaleungitkeun sadaya tautan tina tulisanana sareng ngarobih kredensial login dirina.

Janten… ti dieu ka dieu, ieu daptar cek kuring:

  1. Idéntifikasi resmi - blog ieu mangrupikeun kawenangan online kuring sareng kuring kedah ngajaga paparan, hormat sareng kualitas pikeun ngajaga sareng numutkeun hal-hal ieu. Abdi henteu bakal risiko kana sababaraha backlinker.
  2. Sarat Pamakéan - kami mastikeun panulis urang sadayana terang naon tujuan blog urang - nyayogikeun para pemasar kalayan wawasan kumaha alat sareng téknologi tiasa mangaruhan upaya pamasaran aranjeunna. Éta sanés ngajual atanapi backlink! Naon waé kontén anu sanés bakal dihapus sareng panulisna bakal diasingkeun.
  3. Kalungguhan Kontributor - sadaya pangarang urang bakal ngamimitian ku janten kontributor ... hartosna aranjeunna tiasa nyerat eusi tapi henteu tiasa nyebarkeun nyalira. Urang bakal marios sareng nyebarkeun tulisanana dugi ka kami raoseun aranjeunna ngartos naon anu aranjeunna laksanakeun.
  4. Panyingkepan pinuh - upami aya hubungan anu mayar antara kami, panulis eusi, sareng sumber daya anu disayogikeun dina pos - hubungan éta bakal diungkabkeun ka anu maca. Kami henteu kapikiran nyayogikeun kontén ngeunaan sponsor atanapi produk sareng jasa kami anu aya hubunganana sareng… tapi pemirsa urang kedah terang aya hubungan di dinya.
  5. Nofollow - sadaya tautan bakal nofollowed dina tulisan tamu. Teu aya pengecualian. Tujuan anjeun kedah ngahontal sareng kéngingkeun paparan sareng pemirsa anu lega sareng nuturkeun - sanés backlinking pikeun SEO. Hayu tetep tetep prioritas urang.
  6. Gambar anu Diverifikasi - eusi visual naon waé bakal dilisensikeun. Upami blogger tamu kami henteu ngagaduhan sumber daya, kami bakal nganggo poto stock sareng sumber pidéo. Kuring moal kéngingkeun tagihan panyiksa ti jasa poto saham sabab saurang blogger tamu néwak gambar tina pamilarian gambar Google.
  7. Eusi Unik - kami henteu sindikasi kontén tina sumber sanés. Sagala anu urang tulis unik. Malah nalika urang ngabagi infografis, éta dibarengan ku tulisan anu unik pikeun pemirsa urang.

Naon léngkah sanés anu anjeun lakukeun pikeun mastikeun program blogging tamu anjeun dina blog anjeun anu ngabantosan sareng henteu ngarugikeun reputasi sareng wewenang online anjeun kalayan milarian sareng sosial?

One comment

  1. 1

    Karya hébat Douglas, éta mangrupikeun tulisan anu saé sareng langkung alami ngeunaan naon anu dilakukeun blogger ieu sareng blogging tamu. Kuring henteu weruh naha anjeun henteu fokus kana tungtunan ieu sateuacan nawiskeun nyerat tulisan tamu dina blog anjeun. Urang sadayana terang yén pedoman ieu wajib sareng urang sadayana kedah nuturkeun sateuacan ngantep saha waé nyerat blog tamu dina blog anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.