7 Tip Pastikeun pikeun Ngadamel Postingan Tamu Tamu

pacaran

Tamu blogging mangrupikeun prosés anu rumit sareng lemes anu kedah diubaran sapertos awal hubungan naon waé: sacara serius sareng ati-ati. Salaku pamilik blog, kuring henteu tiasa nyaritakeun sabaraha kali kuring parantos diemail ku email anu nyerat pisan, spam. Blog, sapertos hubungan, butuh seueur usaha sareng calon blogger tamu henteu kedah ngubaranana salaku prosés anu teu pararuguh.

Ieu 7 tips kencan pasti pikeun poster tamu ka pengadilan blogger:

1. Kenalkeun patandingan poténsial anjeun

Sateuacan anjeun ngebomkeun blogger ku tulisan tulisan anjeun atanapi kintunan, kenalkeun bloggerna.

  • Maca halaman Ngeunaan, diajar nami, nuturkeun aranjeunna dina Twitter, sareng maca sababaraha tulisan blog pikeun diajar sora blogna.
  • Upami anjeun leres-leres hoyong ngajantenkeun kesan, tinggalkeun koméntar kana tulisanna, bales kana tweetna, bagikeun tulisan-tulisan anu anjeun resep ku jaringan anjeun.
  • Pikirkeun sababaraha ideu tulisan anu tiasa dianggo pikeun blog. Naon anu leungit tina blog ieu? Naon anu bakal jalan? Tingali naon anu nuju dina cerukna sareng naon anu diobrolkeun ku jalma dina média sosial.

2. Ngadamel gerakan anu munggaran

Ok, anjeun parantos ngawangun kapercayaan sareng blogger anjeun sareng siap nyandak hubungan anjeun ka tingkat salajengna. Anjeun terang yén blog ieu bakal pas pikeun anjeun sareng anjeun gaduh ideu ngeunaan naon anu anjeun pikahoyong atanapi kirimkeun ka blogger. Ayeuna waktuna kanggo ngalih.

  • Saatos anjeun maca pedoman blogger, ngahubungi aranjeunna liwat média anu dipikaresepna. Upami aranjeunna henteu daptar pedoman atanapi modeu komunikasi anu pikaresep dina blogna, taroskeun ka aranjeunna!
  • Nalika ngahubungi, janten kepribadian — janten anjeun! Sanggakeun aranjeunna terang saha anjeun sareng kunaon anjeun ngahubungi aranjeunna — ka pos tamu!

3. Janten purun

Sakumaha anjeun muka panto pikeun awéwé, blogger resep ogé ditawan.

  • Sangkan gampang pikeun blogger. Sakali tulisan anjeun dikintunkeun (numutkeun tungtunan na), tambahkeun poto sareng eusian inpormasi tambahan WordPress. Ieu panginten kalebet tag, gambar gambar sareng syarat SEO.
  • Pastikeun anjeun kiridit poto naon waé anu dipaké sareng teu aya kasalahan gramatikal atanapi éjahan. Ieu sigana sigana atra, tapi kesan anu munggaran nyaéta sadayana nalika hubungan sareng blogging tamu.

4. Entong janten Clinger

Upami anjeun ngirimkeun tulisan anjeun sareng henteu angkat dina dinten anu sami atanapi bahkan énjingna, tong ngaganggu anu gaduh blog — sapertos anjeun henteu teras-terasan nelepon atanapi ngirim tulisan tanggal anjeun nalika anjeun mimiti ngawangun hubungan !

  • Saatos tilu dugi ka tujuh dinten, kirimkeun aranjeunna tweet atanapi email anu henteu ngancam. Entong kurang ajar!
  • Pariksa dina blog atanapi akun Twitter pikeun ningali kagiatan anyar; teu aya pembaruan énggal hartosna éta blogger sibuk ku hal-hal sanés.

5. Sombong ngeunaan hubungan anyar anjeun

Nalika anjeun nyerang untung ku cinta, seuseueurna urang hoyong ngagorowok ti luhur hateup. Ngubaran postingan anjeun anu diterbitkeun kalayan sumanget anu sami.

  • Sakali postingan anjeun langsung, bagikeun sareng jaringan sosial anjeun. Blogger resep ningali tulisan anu dibagi sosial! Kengingkeun tulisan blog anu saé kualitasna sapertos tuangeun anu saé sareng saham sosial mangrupikeun creme brûlée!

6. Entong ngamangpaatkeun

Saha deui anu bosen boga blog hoyong santunan pikeun tulisan tamu? Maksadna, kuring masihan anjeun kualitas hébat, relevan, eusi trén sareng anjeun hoyong kuring mayar anjeun?

  • Coba marahmay ngawartosan ka pamilik blog anjeun henteu dina posisi pikeun mayar aranjeunna, tapi anjeun bakal resep males budi aranjeunna pikeun medarkeun tulisan anjeun ku ngahubungkeun aranjeunna sareng blogger anu sanés sareng ngabagi tulisan anjeun sacara sosial.
  • Kaseueuran waktos, anu gaduh blog bakal cukup marahmay; aranjeunna ngan ukur hoyong terang yén aranjeunna kéngingkeun hiji hal tina hubungan sareng henteu dianggo!

7. Dianggo nuju hubungan jangka panjang

Kencan, sapertos blogging tamu, tiasa nyapekeun; nalika anjeun mendakan pas, nempatkeun padamelan tetep tamu masang seuneu anu hirup.

  • Tetep hubungan sareng blogger. Terus nyerat kanggo aranjeunna, email aranjeunna, tweet sareng sambungkeun aranjeunna sareng blogger anu sanés.
  • Pos tamu ngeunaan ngawangun hubungan sareng jalma online sareng meunang paparan. Anjeun henteu pernah terang, aranjeunna bahkan tiasa nyarankeun anjeun atanapi ngenalkeun anjeun ka pamilik blog anu ramah.

One comment

  1. 1

    hI CAss, anjeun dipaku anu éta. Éta tip anu saé. Diantara tips ieu kuring henteu pernah mikir yén kuring parantos ngahontal hiji tip, nalika kuring nyobian ngalakukeun blogging tamu atanapi ngan saukur blogging kuring sorangan kuring tetep tetep dina taneuh sareng ngajaga diri saderhana. Hatur nuhun deui.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.