Tamu Blogging - Anjeun Ngalaksanakeunana Salah

blogging tamu

Dina hiji waktos, backlinks maréntah dunya optimasi mesin pencari. Nalika kualitas situs urang diukur dina hal PageRank, backlinks nyayogikeun sora anu seueur dipilarian anu nyetir métrik ieu. Tapi nalika algoritma Google parantos asak, rangking halaman wéb henteu tiasa ngan ukur ngandelkeun kana jumlah tautan anu nunjuk deui ka éta. Kualitas situs hosting anu ngahubungkeun mimiti mawa langkung beurat tibatan jumlah link anu tiasa didaptarkeun ku situs.

Ieu nimbulkeun prakték nyerat tulisan blog tamu pikeun situs sanés. Urus éta rada dasar; anjeun nyayogikeun halaman wéb sareng kontén sareng aranjeunna nyayogikeun anjeun backlink. Nanging, sapertos kaseueuran téhnik ngawangun tautan anu sanés, nyiksa blogging tamu anu diresap. Situs wéb anu disiapkeun henteu nganggo alesan anu sanés kajabi pikeun host tulisan tamu, situs anu ditagih jalma pikeun ngirim tulisanana, jalma anu nyerat tulisan tamu ngahasilkeun sampah anu teu aya nilaineun, sareng tulisan artikel janten norma. Éta ngan ukur hitungan waktos sateuacan Google retak handap sakali deui sareng mimitian ngariksa téhnik ngawangun tautan ieu.

Nalika pembaruan Penguin dileupaskeun, taktik posting tamu anu rindang dibawa payun sareng tengah; seueur jalma nyandak ieu hartosna yén tamu blogging henteu janten stratégi anu layak kusabab seueur situs anu dihukum kusabab prakték blogging tamu na.

Hasilna, sababaraha usaha nyerah dina tamu posting sadayana, sabab éta dina pangaruh yén tumbu henteu penting deui. Nanging, sanaos sagala hal négatip anu anjeun tiasa ngupingkeun pangaruh backlinks dina usaha SEO anjeun, éta tetep penting. Sabenerna, aranjeunna seueur masalah. Numutkeun kana Searchmetrics 2013 Réngking Faktor,

"Backlinks teras janten salah sahiji métrik SEO anu paling penting. Dina hubungan ieu, sakedik parantos robih mangtaun-taun: situs anu langkung seueur backlinks ngan saukur pangkat langkung saé. "

Kabeneran aya yén tamu blogging masih mangrupikeun strategi pamasaran inbound anu penting sareng épéktip, tapi ngan ukur dilakukeun ku cara anu leres.

Hanjakalna, jalma-jalma masih sesah ngartos cara anu leres ngeunaan posting tamu. Sanaos seueur pituduh anu nyayogikeun citakan pikeun suksés, aranjeunna tetep henteu kéngingkeunana. Aranjeunna ngalakukeun kasalahan anu sami teras-terasan. Pikeun aranjeunna anu langkung nguntungkeun tina sanés conto, ieu sababaraha cara anu salah pikeun jalma ngeunaan blogging tamu.

Motong Sudut dina Kualitas

Kasalahan anu paling umum anu kuring tingali nyaéta kualitas eusi anu dikintunkeun ku jalma pikeun tulisan tamu na henteu cekap.

Henteu janten masalah dimana anjeun badé nempatkeun kontén, éta namina namina. Éta ngagambarkeun mérek anjeun, janten upami anjeun hoyong mérek conto, eusi anjeun kedah janten conto. Deui nalika sadayana jalma anu paduli nyaéta backlink, eusi pikeun tulisan tamu diacak ku pabrik eusi anu dipintal tulisan kalayan omong kosong pikeun nyegah hukuman duplikasi.

Nalika jinis eusi ieu diterbitkeun dina situs anu henteu aya kakeunaan, éta kirang gaduh kasempetan pikeun ngarusak reputasi brand anjeun. Ayeuna, tulisan tamu anjeun kedah dianggo ku sababaraha cara pikeun anjeun. Nempatkeun tulisan tamu anjeun dina jinis situs anu leres hartosna jalma bakal ningali aranjeunna sareng ngabentuk opini ngeunaan anjeun dumasar kana naon anu aranjeunna baca.

Milih Situs Anu Salah

Sateuacan Penguin, prakték blogging tamu henteu fokus teuing kana kualitas situs hosting. Tulisan dikintunkeun ka kebon eusi sareng diréktori artikel sabab anu penting nyaéta backlink. Pasang Penguin, situs anu ngalakukeun ieu sering mendakan dirina dihukum. Henteu ngan ukur teuleum dina hasil pamilarian ngaraheutkeun, tapi ogé pola pikir ieu pondok katingali. Blogging tamu muka panto pikeun seueur kasempetan sanés ngalangkungan backlink.

Nalika pos tamu anjeun diterbitkeun dina situs anu dipikahormat di industri anjeun sareng ngagaduhan komunitas ageung pos tamu anjeun ngalakukeun sababaraha hal pikeun anjeun:

  • Éta naékkeun kasadaran pikeun calon prospek
  • Éta netepkeun anjeun salaku ahli industri / ceruk
  • Éta ngawangun kapercayaan kana mérek anjeun

Situs sareng komunitas ageung sareng aktip ogé ngagaduhan jangkauan anu langkung ageung. Pamiarsa langkung sering ngabagi eusi anu saé, sareng aranjeunna langkung sering nganjang kana situs anjeun, ningkatkeun pangunjung rujukan kualitas.

Ngukur kualitas situs tiasa dilakukeun ku mariksa sababaraha métrik situs konci. Upami tujuan anjeun pikeun ngirim tulisan dina situs anu gaduh lalu lintas tinggi, situs anu gaduh peringkat Alexa anu handap bakal janten udagan anu saé. Upami anjeun hoyong situs anu bakal ngalirkeun langkung seueur nilai SEO tina tautan, maka anjeun hoyong milarian situs anu ngagaduhan Otoritas Domain anu luhur. Idéalna, anjeun bakal hoyong usaha pikeun ngahontal kana rupa-rupa situs. Langkung seueur ngeunaan éta dina bagian salajengna.

Kurangna Diversifikasi

Salah sahiji masalah sareng backlinks nyaéta kéngingkeun éta tiasa otomatis. Ngalangkungan kiriman diréktori, koméntar spam kana blog sanés sareng bahkan ngalangkungan postingan tamu. Pikeun milarian situs anu sanés ngawangun backlink sacara alami, mesin pencari milari indikator sapertos:

  • Téks jangkar anu langkung dioptimalkeun
  • Sajumlah dofollow henteu saimbang dibandingkeun sareng tautan nofollow
  • Sajumlah ageung tautan kualitas handap

Pos tamu ngamungkinkeun anjeun ngawangun profil link anu saé. Blog tangtu bakal ngijinkeun anjeun ngalebetkeun tautan dina awak tulisan anjeun, sedengkeun anu sanés tiasa waé nempatkeun tautan ngan ukur dina bio panulis anjeun. Cara sanés pikeun ngagésérkeun tautan nyaéta ngarobah téks jangkar. Ngagunakeun kecap sareng frasa anu henteu gampang-dikenal sareng kata konci pamilarian nguntungkeun bakal ngajantenkeun katingali langkung alami.

Strategi sanésna nyaéta posting tamu dina blog anu sanés di industri anjeun atanapi tempat, tapi rada mirip. Salaku conto, upami anjeun perusahaan asuransi, anjeun tiasa nyerat tulisan tamu dina blog kaséhatan sareng kabugaran anu aya hubunganana sareng kumaha tetep aktip sareng séhat tiasa nurunkeun biaya asuransi jiwa. Situs anu ngajual komputer tiasa ngahontal blog anu fokus kana kaamanan komputer. Ngagabungkeun tulisan tamu lintas-industri kana portopolio anjeun henteu ngan ukur ngan ukur ngabantosan sababaraha tautan anjeun, tapi ogé ngabantosan anjeun pikeun ngalaan mérek anjeun ka pemirsa anu énggal.

kacindekan

Pos tamu henteu ngan ukur ngabantosan halaman wéb anjeun; éta tiasa ngabantosan anjeun ngawangun hubungan anu kuat sareng jalma sanés dina industri anjeun. Maca blog anu anjeun badé damel sareng kirimkeun pamilik perkenalan anu kuat sareng paménta blogging tamu.

Béjakeun ka aranjeunna naon anu anjeun badé nyerat sareng kumaha anjeun ahli dina topik éta. Pangpangna, tong sieun ngawartosan aranjeunna naha anjeun badé nyerat pikeun situsna. Jujur ngajantenkeun aranjeunna terang yén anjeun henteu nyobian maénkeun sistem, tapi langkung ngawangun usaha anjeun bari nyumbang positip pikeun aranjeunna.

7 Komentar

  1. 1

    Naon potongan anu luar biasa. Blogging tamu tiasa janten cara anu saé pikeun ningkatkeun kapamimpinan pamikiran anjeun dina bidang anjeun ... upami anjeun terang kumaha ngalaksanakeunana leres. Hatur nuhun kana tips na!

  2. 2

    Insightful. Blog kami sering nampi tulisan tamu, tapi kami ketat dina kualitas sareng tautan deui. Mudah-mudahan, perhatosan kana kualitas bakalan ngahalangan urang tina katingali sapertos naon waé dibandingkeun naon urang: blog anu nyoba nyayogikeun nilai pikeun pamiarsa urang.

  3. 3

    Milarian grup khusus anu anjeun badé milari teras milari situs anu leres. Tips anu saé. Saur jalma panginten raoseun dina sungutna ayeuna dinten-dinten ngeunaan blogging tamu sabab anjeun ngagaduhan seueur jalmi anu ngan ukur hoyong gaduh tempat tamu ngarah tiasa ngeusian blogna pinuh ku tautan. Jalma-jalma hoyong inpo anu saé, sanés tautan, upami anjeun nyayogikeun kontén anu saé panginten jalma-jalma ogé bakal milarian anjeun.

  4. 5
  5. 6

    Hébat tips Larry. Kuring ogé pastikeun sahenteuna ngagaduhan belasan tulisan dina blog kuring sateuacan kuring ngamimitian tamu blogging agrésif. Naon waé anu kirang ti éta hartosna yén pamiarsa anu kuring narik tina blog sanés bakal ngaleungitkeun kuciwa sareng panginten henteu tiasa uih deui.

    • 7

      Naséhat anu pikasieuneun! Kami sering kaget kana sabaraha perusahaan ngamajukeun situsna sapertos gélo ... sareng teu aya inpormasi atanapi kasempetan pikeun kalibet sareng perusahaan nalika jalma-jalma sumping di dinya!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.