Henteu Pitunjuk Hype pikeun Nyiptakeun Eusi

dasar nyiptakeun eusi

The folks di Spundge nyerat tulisan blog, 9 Léngkah-léngkah Nyiptakeun Kandungan Ngiringan, Kalayan infographic "no-hype, buzzword free" anu kuring resep pisan.

Nyiptakeun kontén kualitas mangrupikeun dasar tina strategi kontén anu mantep, sareng ngabantosan anjeun pikeun ngawasaan kamampuan ieu mangrupikeun bagian tina misi Spundge. Cara anu saé pikeun ngahasilkeun kontén nyaéta ku ngadaur ulang artikel, infografis sareng asét sanés kana barang anu langkung pikaresepeun. Ieu ogé masihan anjeun kasempetan pikeun ngajaga kontén kontén sareng anu pas sareng idéntitas mérek anjeun. Konsultasi infographic ieu sareng mimitian nyiptakeun kontén hébat ku nuturkeun 9 léngkah saderhana na anu bakal ngabantosan anjeun sareng bisnis anjeun nyambung sareng pemirsa. Reinaldo Calcaño, Spundge.

Prosésna cocog pisan sareng kumaha kuring nyerat eusi di dieu dina Martech! Pikirkeun naon anu anjeun terang, milari sumber anu saé, baca, simpen hal, ngayakeun rapat éditor, pasihan diri anjeun tenggat waktos, nyerat, diédit sareng malikeun. Hijina tip tambahan anu kuring badé nambihan nyaéta nyuhungkeun bantosan! Kami sering nganjang ka ahli pikeun nyayogikeun kami panilitian, tanda petik, screenshot atanapi inpormasi tambahan.

no-hype-guide-content-nggawe

One comment

  1. 1

    Sareng sakumaha anu urang terang, eusi mangrupikeun raja 🙂 Infographic anu saé pisan. Éta ogé gaduh fitur anu saé pikeun ngangkut lalu lintas kana halaman wéb, kuring parantos nyetél akun kuring dina ColibriTool pikeun ngukur lalu lintas sareng konversi tina tulisan "tradisional" sareng tina infographic. Hiji kacindekan - jalma anu visuals! 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.