Pitunjuk Noob pikeun Pamasaran Online

sawangan pamasaran online noob

Sanaos infographic ieu nyatakeun yén éta a noob pituduh, éta saéstuna cekap ningali strategi anu kalibet dina ngembangkeun strategi pemasaran inbound online. Saluran anu dijelaskeun kalebet pamasaran email, generasi kalungguhan, pamilarian organik, pamilarian mayar, média sosial, optimalisasi sareng analytics. Infographic geulis pisan - sareng daptar anu saé pikeun unggal pamasar online.

Hiji-hijina pangakuan anu pikasieuneun tina infographic nyaéta stratégi hubungan masarakat. Konci pikeun pondasi ayana online anu saé anu dipikaterang ku babaturan anjeun. Firma hubungan masarakat sapertos urang, Saé PR, mangrupikeun master dina kéngingkeun kasempetan sareng publikasi konci sareng kapribadian.

Pitunjuk Noob pikeun Pamasaran Online - Infographic
Unbounce - The DIY Landing Page Platform

Infographic dikembangkeun ku Unbounce. Unbounce mangrupikeun jasa anu dilayanan ku nyalira anu nyayogikeun para pemasar anu milarian pamayaran, iklan spanduk, email atanapi pamasaran média sosial, cara paling gampang pikeun nyiptakeun, nyebarkeun & nguji halaman badarat khusus tanpa kedah nganggo IT atanapi pamekar.

3 Komentar

  1. 1

    Salah sahiji inforgraphic pangsaéna anu kuring parantos ningali dina jaman ayeuna. Inpormasi anu luar biasa porting dina hiji infographic tunggal, topi pikeun desainer.

  2. 3

    grafik éndah! Abdi hoyong leumpang unggal klien ngaliwatan léngkah! Cara anu diideuan pikeun ningali sadayana anu diperyogikeun pikeun ngamimitian dorongan sosial.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.