Pitunjuk Pamungkas pikeun métrik Pinterest

métrik pinterest pikeun nyukcruk

Kami nampi aliran lalu lintas anu saé tina Pinterest. Éta lumayan konsisten salami postingan kami dina Pinterest konsistén. Éta ogé ngabantosan nalika urang masang Pinterest Pin It Button Pikeun Gambar - anjeun bakal ningali éta upami mouseover gambar di handap ieu. Lumayan sababaraha urang deui anu ngabagi infografis urang.

urang Déwan Infografis Pamasaran ampir gaduh 1,000 pengikut sareng urang jujur ​​ngalakukeun saeutik pisan di luar posting infografis kami di dinya! Métrik anu urang condong difokuskeun sadayana langsung dipasihkeun tina sabaraha pangunjung anu kami lebet kana situs kami ti Pinterest sareng kumaha aranjeunna ngarobih atanapi ngiringan sponsor urang.

Usaha suksés nganggo Pinterest - ngan parios palanggan kami, Daptar Angie, sareng papan na. Aranjeunna ngalakukeun padamelan anu luar biasa dina ngajaga sababaraha belasan papan kalayan kontén anu luar biasa. Upami anjeun ngagunakeun Pinterest pikeun usaha pamasaran online anjeun, aya sababaraha métrik anu kedah diperhatoskeun. Tumpuk Sosial babarengan infographic ieu sareng daptar lengkep métrik Pinterest anjeun tiasa ngawas sareng kumaha kinerja anjeun.

Pamungkas-Pitunjuk-ka-Pinterest-Metrik

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.