Guubie: Platform Pamasaran Email $ 59 Per Taun

guubie g

Guubie parantos diluncurkeun dina béta sareng tiasa ngagugulung dunya pamasaran email kalayan biaya datar $ 59 per taun, ngadamel piggybacking API email Mandrill. Abdi resep ningali sawatara perusahaan biaya murah ngalebetkeun perkawis pamasaran email. Dina blog ieu, salaku conto, urang mayar dua kali langkung seueur pikeun jasa email urang tibatan pikeun hosting perdana.

nu Guubie Platform Marketing Email kalebet:

  • Kampanye Email Marketing - Nyiptakeun kampanye pamasaran email anu leres-leres dikintunkeun ka pangguna anjeun. Kéngingkeun jalma maca kontén anjeun sareng ngalangkungan email sareng jaringan sosial. Kirim surélék anu narik ati sareng anu narik ati ku témplat email anu responsif.
  • Deliverability tinggi - Sambungkeun Guubie kana layanan pangiriman email anu anjeun pikaresep, sapertos Mandrill, MailJet, Amazon SES atanapi SMTP anu sanés. Salaku conto, upami anjeun nganggo Mandrill, anjeun tiasa ngirim dugi ka 12,000 email gratis per bulan.
  • Laporan Laju sareng Stats - Anggo na analytics ngalaporkeun sareng ngahijikeun aranjeunna sareng Google Analytics pikeun unggal kampanye pikeun nyayogikeun anjeun sadaya inpormasi anu relevan anu anjeun peryogikeun.
  • ROI Hadé sareng Tés A / B - Nyiptakeun tés A / B tanpa wates pikeun ngabantosan anjeun milarian pesen anu paling épéktip pikeun dikintunkeun ka pangguna anjeun.
  • Browser & Mac OSX / Windows App - Kalayan browser standar sapertos Firefox, Safari atanapi Google Chrome, anjeun tiasa ngakses Guubie sareng sadaya fiturna, henteu dimana waé dimana anjeun ayana di dunya. Upami anjeun hoyong aksés ponsel, anjeun ogé tiasa ngaunduh aplikasi Guubie pikeun Mac OSX atanapi Windows.
  • Pemicu dumasar kana tindakan - anjeun tiasa nyiptakeun pemicu pikeun sacara otomatis ngirim selamat ulang taun ka palanggan anjeun atanapi bahkan email wilujeng sumping anu kadua dua dinten saatos pangguna ngadamel akun. Ngajadikeun otomatis tugas pamasaran anjeun.
  • API pikeun pamekar sareng ngamimitian - Guubie ngagaduhan API XML Kuat, anu hartosna pamekar tiasa gampang ngahijikeun platform sareng jasa na sareng akun Guubie na.

jeung Guubie, anjeun mayar hiji, biaya taunan rendah ... $ 59!

One comment

  1. 1

    59 boneka per taun mirah sareng upami éta tiasa dianggo saé. Bade kedah ningali kana ieu langkung tapi pikaresepeun pasti.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.