Pangaruh Mobile na Tablet Gifting

kado tablet

Sedengkeun kami nuju ningali paningkatan anu ageung dina panggunaan alat sélulér pikeun nalungtik pameseran sareng ngukur kanaékan salajengna dina balanja balanja ngalangkungan alat sélulér sareng tablet, seueur beuli éta sanés kanggo anu gaduh alat. Mobile gifting mangrupakeun kategori anu ngembang - dimangpaatkeun ku sadayana ti Amazon sareng Facebook.

Salila usum liburan, rébuan alat sélulér dijual sareng kado, sareng aktivasina langsung sareng panggunaan alat-alat anyar ieu nyababkeun pangaruh dina pasar sélulér. Laporan khusus ieu nalungtik pangaruh panerapan alat énggal dina platform Millennial Media salami minggu liburan di Désémber 2012. Ti Pangaruh Mobile Gifting.

Pangaruh Mobile Gifting 2012

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.