Kumaha kéngingkeun Seueur-seueurna tina Kampanye Iklan Facebook anjeun ku Halaman Pendaratan

pariwara facebook

Henteu aya gunana pikeun méakkeun récéh kana iklan online mana waé upami anjeun henteu mastikeun yén halaman iklan anu dikirim ka jalma parantos siap nampi.

Ibarat nyiptakeun brosur, iklan TV sareng papan reklameu anu ngamajukeun réstoran anyar anjeun, teras, nalika jalma-jalma dugi ka alamat anu anjeun pasihkeun, tempat na surem, poek, dieusi ku beurit sareng anjeun teu kadaharan.

Henteu saé.

Tulisan ieu bakal ningali sababaraha Iklan Facebook anu kuring nampi sareng nalungtik anu saluyu na kaca badarat. Kuring bakal masihan pamikiran kuring ngeunaan épéktipitas kampanye sacara gembleng sareng nyarankeun kumaha anjeun bisnis tiasa mendakan langkung hasil ku Facebook Ads ngalangkungan prakték pangsaéna sareng tip optimasi.

Kampanye Iklan Facebook sareng Halaman Pendaratan Praktik Pangsaéna

Anu mimiti, hayu urang mimitian ku sababaraha prakték paling luhur anu kami ngarepkeun pikeun ningali dina como Ad / Landing Page Facebook di handap…

  • Terusan pesen: Pastikeun pangunjung halaman badarat / halaman wéb anjeun yén aranjeunna parantos sumping kana tempat anu leres. Hal terakhir anu anjeun pikahoyong aranjeunna raoskeun nyaéta aranjeunna parantos nyambung atanapi nipu kana ngaklik iklan waé kanggo dikirim ka situs anu teu aya hubunganana sareng salesy.
  • Desain Kontinuitas: Beureum dina iklan anjeun? Anggo beureum dina halaman badarat anjeun. Gambar jalma anu modél produk anjeun dina iklan anjeun? Tembongkeun gambar lengkep dina LP.
  • Fokus Konversi Tunggal: Titik konci halaman badarat nyaéta tujuan konversi tunggal. Sakur langkung ti hiji bakal ngaganggu pengunjung tina tujuan kampanye anjeun.
  • Pengulangan Dalil Nilai: Naon waé nilai anu anjeun ngaitkeun pangguna dina Iklan Facebook anjeun, pastikeun anjeun moal kaleungitan éta dina halaman badarat anjeun, atanapi halaman-halaman salajengna pikeun masalah éta. Pendaptaran, harga sareng pamayaran sadayana kedah nunjukkeun diskon naon waé anu anjeun parantos pasang iklan.
  • Halaman pendaratan nambihan klarifikasi pikeun naon waé anu dikaluarkeun dina Iklan: Ieu anu gedé. Upami anjeun ngenalkeun ideu anu peryogi rada langkung ngajelaskeun, pastikeun anjeun ngalakukeunana dina halaman badarat anjeun. Sareng sami, cobian ulah ngenalkeun ideu anu anyar pisan pikeun pengunjung anjeun dina halaman badarat anjeun (éta mangrupikeun kritik kuring ka Wordstream LP).

C and Page Landing Page Combo # 1: Article.com

Hayu urang mimitian ku conto anu seueur diantara anjeun panginten tiasa raoseun ...

artikel mangrupikeun penjual ecommerce perabotan bumi anu berkualitas. Hayu urang tingali salah sahiji kampanye Iklan Facebookna.

Mimiti, Iklan Facebookna:

disponsoran tulisan jati modéren

Ngritik Iklan Facebook ieu:

  • Gambar anu saé kualitasna pisan. Ukuranana saé. Paméran kualitas sareng gaya lini produkna.
  • Gaduh modél ngabantosan pangguna Facebook ngabayangkeun dirina dina adegan.
  • Jeruk seuneu ngabantosan panon jalma anu ngagulung berita Facebookna. Kontras warna sok nyaéta sauran anu saé.
  • Judulna super pondok sareng lucu. Éta nyaritakeun naon anu anjeun kéngingkeun sareng ngingetkeun kana slogan: "Belanja kirang. Hirup langkung. "
  • Proposisi nilai dina téks tautan ("Desainer Jati Modern Ngeunaan diskon 70%. Eceran $ 49 Rata-rata Pangiriman Rata-rata Dimana waé di Kanada")

Halaman anu saluyu iklanna ngirim jalma ka:

lookbook

Sakumaha anjeun tiasa terang, ieu halaman utama.

Kami ngagaduhan palang nav luhur, teu aya tombol panggero anu jelas, sareng éta lumayan panjang (saleresna langkung panjang tibatan gambar di luhur, anu kuring potong sakitar 1/3).

Naon salahna ieu?

  • Iklan na promosi dugi ka 70% diskon ritel sareng pangiriman tarif datar $ 49. Promosi ieu mangrupikeun bagian ageung tina nilai dalil dina iklan, tapi sanés mangrupikeun titik fokus halaman utama. Ieu ngandung harti yén saha waé anu bungah ku nilai anu aranjeunna tingali dina iklan henteu ningali nilai éta dituluykeun.
  • Intina anu urang carioskeun nyaéta kampanye pamasaran tunggal - tawaran anu ditujukeun, fokus tunggal sareng nilai dalil - sareng titik anu teu fokus, teu kaparét.
  • Entong salah sangka. Halaman beranda mangrupikeun gambar anu saé: gambar kualitas luhur, mérek hébat sareng sebutan penjualan Groundhog Day anu bakal datang. Tapi jual éta kedahna aya halaman badarat sareng set iklanna nyalira.

Hayu urang tingali tilu kampanye Facebook Ad sareng halaman badarat anu sanés anu langkung dioptimalkeun kanggo konversi…

Combo sareng Halaman Pendarat # 2: Layanan Getih Kanada:

Iklan Facebookna:

jasa getih Kanada

Ngritik Iklan Facebook ieu:

  • Anu mimiti sareng penting, urang tiasa yakin iklan ieu ditargetkeun ogé. Abdi lalaki antara 17 sareng 35 di Kanada. Janten, sahenteuna, urang terang Layanan Getih Kanada henteu miceunan anggaran iklan nunjukkeun Iklan Facebookna ka nini-nini.
  • Kadua, urang gaduh tombol beureum ageung sareng pesen anu saderhana tapi pangaruh: "Anjeun gaduh kakuatan pikeun ngahirupkeun kahirupan ..." Kusabab Facebook ngaleungitkeun laranganana pikeun langkung ti 20% gambar iklanna janten téks, seueur usaha anu suksés ku mata- nyekel, pesen nilai berdampak tinggi.
  • Iklan ieu ogé saderhana pisan. Teu aya gambar latar kanggo ngaganggu kuring tina pesen di latar payun. Upami aya, pitunjuk arah di tukang narik perhatian kana salinan na.
  • Salin iklanna ogé mangaruhan. Mimiti éta nyauran kuring kaluar, naros ka kuring naha kuring bagian tina grup (klub, upami anjeun badé) teras éta nyarios yén "pasién milari anjeun." Unsur copy ieu nyiptakeun perasaan janten bagian tina hal anu berharga - émosina anu dipikahoyong.

Halaman pendaratan anu cocog:

sél stém

Ngritik Halaman Pendaratan ieu:

  • Henteu langsung tina bat anu urang tingali (kontras langsung sareng kampanye Article di luhur) yén pesen dina halaman badarat ieu sami sareng iklan. Kontinuitas nyaéta sadayana anu aya dina halaman com / halaman badarat anjeun. Anu datang ka halaman ieu geuwat yakin yén aranjeunna aya di tempat anu sami.
  • Nanging, pas kuring ngalangkungan judul, sakedik kontinuitasna bakal leungit. Saenyana, halaman badarat ieu bakal tumut kana akun umur 17-35 taun anu ngeklik Iklan Facebook anu saluyu. Ieu sigana mangrupikeun halaman badarat umum pikeun (kuring ngabayangkeun) sababaraha Iklan Facebook pikeun kampanye sumbangan sél sirung.
  • Aya tilu tombol Call-to-Action (CTAs) dina kaca ieu. Ieu henteu kunanaon, salami sadaya tombol éta ngarahkeun jalma ka tempat anu sami. Hanjakalna sareng Darah Darah Kanada, henteu. Aranjeunna ngirim jalma kana tilu bagian anu béda dina halaman wéb na. Kampanye pamasaran anjeun kedah ngagaduhan hiji fokus, sanés tilu.

Hayu urang tingali naha agénsi iklan online Wordstream tiasa langkung saé…

Combo sareng Halaman Pendarat # 3: Kalayan

Iklan Facebook Kampanye Aranjeunna:

aliran kecap

Ngritik Iklan Facebook ieu:

  • Mimiti, hayu urang perhatoskeun yén ieu iklan pikeun sapotong eusi gerbang (toolkit). Eusi gerbang iklan sok sakedik strategi samar-samar, sabab tingkat konvérsi halaman badarat - tingkat konversi pemeliharaan timbal sering henteu hasil pikeun ROI positip. Kalayan kecap séjén, anjeun bakal mayar seueur teuing nyetir lalu lintas ka anjeun generasi kalungguhan halaman. Kasempetan pikeun aranjeunna ngarobih (kacuali produk anjeun bumi, mobil, atanapi parangkat lunak anu hargana mahal) henteu hasil sakumaha pantesna.
  • Salaku hasil di luhur, kuring ngarepkeun ningali Wordstream nyuhungkeun seueur inpormasi ngeunaan anu datang ka halaman badaratna, sabab éta bakal tiasa ningkatkeun tingkat konvérsi upami aranjeunna langkung terang ngeunaan kalungguhanana.
  • Perkawis desain iklanna, kuring resep anu biru sareng oranyeu. Bulao sacara visual pikaresepeun sareng cocog sareng skéma warna Facebook nyalira sareng jerukna menonjol sareng narik panon. Gambar éta sorangan saderhana pisan (anu kuring resep); gambar rumit, khususna screenshot platform, tiasa ngabingungkeun nalika aranjeunna sakedik nembongan dina Facebook.

Halaman badarat anu saluyu:

alat optimasi adwords

Ngritik Halaman Pendaratan ieu:

  • Halaman badarat Wordstream saderhana sareng dioptimalkeun. Ikon tina Iklan Facebook diduplikasi sareng dianggo ogé di dieu. Judulna "Adwords Optimization Toolkit" ogé diulang deui, sapertos skéma warna.
  • Sapertos anu diarepkeun, urang ningali pamenta pikeun seueur inpormasi kalungguhan. Nomer telepon, halaman wéb, judul padamelan sareng anggaran iklan bakal ngijinkeun Wordstream pikeun ngabagi kontak anu aranjeunna lebet tina halaman ieu kana kampanye netes anu dioptimalkeun - ningkatkeun tingkat konversi handapeun-corong sareng ngajantenkeun anggaran iklanna pantes.
  • Hiji-hijina kritik kuring nyaéta bagian handap katuhu sigana bakal kaluar ti mana-mana. Dina duanana iklan sareng bagian di luhur-halaman tina badarat kami dicarioskeun toolkit bakal masihan kami tilu halangan utama anu disanghareupan ku pangiklan Adwords. Abdi hoyong terang ngeunaan naon éta, sareng kuring dibuang ku tilu topik anu sigana teu aya hubunganana.

Combo sareng Halaman Pendarat # 4: CaliforniaClosets

Iklan Facebook Kampanye Aranjeunna (ditingalikeun tina telepon kuring)

pacilingan california usum bodas acara bodas

Ngritik Iklan Facebook ieu:

  • Abdi resep judul ieu, "Simpen dugi ka 20% kalayan pamutahiran gratis dugi ka bérésan kayu." Aya sababaraha unsur anu, sacara tradisional, niléy tinggi pikeun panulisan naskah: "Simpen," "20%," "Gratis," sareng "Ningkatkeun." Judul ieu sadayana. Éta mangrupikeun dalil nilai, réréncangan, sanaos pikeun hasil kai… Jujur kuring bahkan henteu ningali naon éta keur, ngan diskon sareng kecap "Gratis."
  • Gambar na gaduh sakedik teuing lumangsung, tapi sahenteuna kuring ningali produk sareng poténsialna lengkep.
  • "Acara Bodas Musim Dingin" nyebatkeun yén perjanjian ieu ngagaduhan titik akhir, anu nyiptakeun sakedik kadesek (sacara subyektif ningkatkeun nilai tawaran).

Halaman pendaratan anu cocog:

pacilingan california

Ngritik Halaman Pendaratan ieu:

  • Kami parantos nyarios sababaraha kali ngeunaan nyocogkeun salinan iklan kana halaman badarat, sareng halaman ieu ngagaduhan sadayana unsur kontinuitas anu hébat. Judulna cocog, gambar cocog, sareng aranjeunna parantos netelakeun sakedik nalika penjualan White White na réngsé (teu lami!).
  • Dua tombol CTA tiasa dianggo di dieu sabab pikeun tujuan konversi anu sami (konsultasi gratis). Kuring resep anu naroskeun nyaéta "nyungkeun," nunjukkeun yén anjeun tiasa kéngingkeun waleran henteu. Basa sapertos kieu - sapertos "ekslusif," "Daptar pikeun kéngingkeun," sareng sajabana, - ogé tiasa ningkatkeun nilai subyéktif tina hal anu ditawarkeun. Kuring leuwih gampang mikir yén klub anjeun langkung tiis upami kuring henteu sacara otomatis dijantenkeun anggota.
  • Sadayana, halaman badarat anu dioptimalkeun pikeun mobile.

Sing salamet!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.