Pikasieuneun… Rata-rata Kipas Lebaran Ngarencanakeun Méakkeun $ 100 langkung dina Taun ieu!

Lebaran Statistik Balanja Infographic

Kanggo pertama kalina, belanja per-jalma pikeun Lebaran bakal luhur $ 100. Taun ayeuna, masing-masing kategori pangeluaran anu luhur - permén, hiasan, kostum, sareng kartu ucapan bakal ningali paningkatan anu signifikan, henteu ngan ukur jumlah taun kamari, tapi ogé langkung ti nomer belanja 2019.

The Shelf, 021 Balanja Lebaran, Penjualan, Statistik, sareng Tren

Statistik Lebaran Sateuacan!

Taun kamari, kirang ti satengahna urang resep ngagungkeun Lebaran tapi taun ayeuna belanja deui, sareng pamasaran Lebaran parantos diaktipkeun! Ieu tingali sababaraha stats Lebaran anu saé:

  • Kipas Lebaran rata-rata ngarencanakeun nyéépkeun $ 102.74, anu mimiti saémbongna langkung ti $ 100.
  • 82 persén rumah tangga AS sareng murangkalih ngarencanakeun ngarayakeun Lebaran.
  • 96 persén pangunjung bakal ngadistribusikaeun permén pikeun Trik atanapi Perawat.
  • Peserta Lebaran ngagunakeun média sosial pikeun diideuan, ngagunakeun Facebook, Instagram, Pinterest, sareng YouTube pikeun mendakan ide kostum sareng hiasan.
  • Ratusan jutaan langkung bakal dibalanjakeun per kategori ti saprak 2019, kajabi kostum, anu balik deui ka angka pra-pandemi dina $ 3.3 milyar dina total pengeluaran.

3 Tip Pikeun Ngaronjatkeun Marketing Lebaran Anjeun

The folks di The rak ogé kalebet sababaraha tip anu saé pikeun ngamaksimalkeun usaha pamasaran Lebaran anjeun:

  1. Fokus kana ngawangun kasadaran brand sapanjang anjeun Strategi pamasaran Lebaran.
  2. Désain sareng bagi dipersonalisasi Pitunjuk liburan pikeun pemirsa target anjeun.
  3. Milarian sareng mendakan sababaraha Influencer Lebaran pikeun nyebarkeun kecap. Kontes anu ramah sareng hadiah kontan alit atanapi gratis gratis bakal janten cara anu saé pikeun ningkatkeun pidangan anjeun nalika anjeun nuju ngubaran pamasaran influencer Lebaran sakedik.

2021 Statistik Balanja Lebaran Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.