Pikasieuneun ... $ 8.8 Miliar Badé Ngaluarkeun dina Lebaran Taun ieu

Statistik Lebaran

Jelas pisan yén pikeun mérek sareng pemasar anu nargétkeun Halloweeners tradisional, ngungkit Pinterest sareng Facebook pikeun ngahontal éta demografi anu langkung lami bakal kapentingan anjeun. Ku ngabandingkeun, Instagram, Snapchat, sareng TikTok mangrupikeun platform anu pangsaéna pikeun mérek "pangalaman" - utamina upami anjeun nawiskeun daya tarik angker taun ayeuna - sareng pangecér pikeun ngahontal riungan pesta Lebaran ngora éta.

The rak, Lebaran Ku Jumlah

Statistik Lebaran Naék sareng Turun

  • Permen masih mangrupikeun hal anu paling populér pikeun dipésér pikeun Lebaran kalayan 95% selebriti anu kéngingkeun kanggo dinten anu ageung.
  • Up - 72% selebritis ngahias bumi na.
  • Up - pangunjung anu sumping ka bumi angker luncat tina 18 persén ka 22 persén taun ieu.
  • turun - Kirang langkung jalma anu ngarencanakeun nyéépkeun artos dina kostum, sareng kartu ucapan.

Paripolah Lebaran sareng Generasi Z

Salah sahiji sét data anu paling narik The Shelf ditarik pikeun infographic na nunjukkeun béda kumaha Gen Zers antara umur 18 sareng 24 ngagungkeun Lebaran dibandingkeun sareng penduduk umum.

  • Gen Z déwasa nyata kurang kamungkinan kana cicing di bumi sareng ngaluarkeun bonbon tibatan rata-rata jalma Lebaran (56% Gen Zers bakal ngalakukeun éta versus 66% tina Halloweener sacara umum).
  • Nanging, Gen Z déwasa langkung resep nganggo baju kostum (73% versus 47%).
  • Gen Z déwasa sigana bakal nganjang ka bumi angker (40% versus 22%),
  • Gen Z déwasa ogé langkung gampang ngiringan atanapi maledog pésta (53% lawan 32%).

statistik belanja halloween 2019 2020

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.