Ngalegatkeun Sakit Kepala: Naha Bentuk Online Mantuan Ngukur ROI Anjeun

jotform

Investor tiasa ngukur ROI sacara langsung. Aranjeunna mésér saham, sareng ku ningali harga saham iraha waé, aranjeunna langsung tiasa terang upami tingkat ROI positip atanapi négatip.

Upami éta gampang pikeun pemasar.

Ngukur ROI mangrupikeun padamelan anu paling penting dina pamasaran. Nyatana, éta mangrupikeun salah sahiji tugas anu langkung tantangan anu urang nyanghareupan unggal dinten. Kalayan sadaya data anu dituang tina sababaraha sumber, éta kedahna prosés langsung. Barina ogé, kami parantos bébéja yén kami gaduh langkung seueur data tibatan anu sateuacanna sareng kami nganggo anu pangsaéna analytics pakakas. Nanging, henteu janten masalah naha anjeun kéngingkeun seueur data upami henteu lengkep sareng teu akurat.

Henteu janten masalah kumaha hébat atanapi kuatna parangkat lunak analitis anjeun, éta ngan ukur saé data anu ditampi. Gampang pisan pikeun nyandak kaputusan anu salah dumasar kana data anu teu akurat. Tambih Deui, tiasa nangtang pikeun ngaidentipikasi pemicu khusus anu ngajalankeun pameseran. Kadang-kadang, akurat ngukur paripolah konsumen tiasa karaos sapertos nyobian kuku jello kana témbok. Janten naon anu anjeun tiasa lakukeun pikeun mastikeun yén anjeun nampi data anu leres?

Anggo Formulir Online

Bentuk online mangrupikeun alat anu kuat sabab tiasa dieusian dimana waé, kalebet ngalangkungan smartphone, tablet atanapi komputer. Upami palanggan anjeun beuki ngerjakeun padamelan dina waktos perjalanan, maka kedahna ogé anjeun. Tingkat kustomisasi sareng kalenturan anu luhur hartosna anjeun tiasa nyiptakeun bentuk anu ngabantosan nganteurkeun hasil anu anjeun peryogikeun, sapertos generasi kalungguhan, bentuk survey sareng eupan balik, sareng pendaptaran acara. Upami anjeun ngan ukur peryogi nami sareng alamat email, anjeun tiasa nyiptakeun formulir kontak saderhana anu ngalaksanakeunana. Nya kitu, upami kabutuhan anjeun rada langkung maju, sapertos aplikasi padamelan, anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta.

JotForm mangrupikeun pembina bentuk anu gampang dianggo:

Pangwangun Bentuk JotForm

Ati-ati nganggo bentuk boilerplate anu kalebet kana wéb atanapi jasa e-commerce anjeun sabab biasana kalebet lapangan data anu teu seueur, anu biasana hartosna anjeun ngalakukeun kompromi kana data anu anjeun kumpulkeun. Salaku panyipta, anjeun terang data khusus anu anjeun peryogikeun nyandak kaputusan penting, anu hartosna ngagaduhan pilihan pikeun ngaropea formulir pikeun cocog sareng kriteria anjeun kritis misi.

Nangtukeun Data Anjeun

Formulir online masihan anjeun alat anu pas pikeun ngumpulkeun data anu paling penting, sareng pikeun nyungkeun éta ku cara anu ngabantosan anjeun. Sababaraha data anu anjeun peryogikeun wajib, janten anjeun kedah netepkeun lapangan khusus sapertos anu diperyogikeun sateuacan formulir dikintunkeun. Ieu nyegah anjeun nampi inpormasi parsial sareng kedah kalibet dina email sareng tukang-tukang email kalayan palanggan pikeun kéngingkeunana, anu umumna nyababkeun penjualan leungit. Panyadia formulir online anu saé masihan anjeun tingkat kontrol ieu.

Bentuk Ukur Sampel JotForm

Salaku tambahan, anjeun tiasa mastikeun yén data kedah disayogikeun dina format anu leres, sapertos kalebet kode daérah kalayan nomer telepon, atanapi alamat email anu ngagaduhan tanda @ atanapi kalebet .com, .net atanapi .org, jsb, ahiran anu ditangtoskeun . Alesan anjeun badé ngalakukeun ieu pikeun mastikeun integritas data. Upami anjeun ngantep pangguna pikeun sacara tipis ngetik dina data na, hasilna anjeun tiasa lepat, sareng éta ngéléhkeun tujuan panggunaan formulir online.

Entong Ngubur Palanggan kalayan Patarosan Guna

Salah sahiji kasalahan panggedéna anu dilakukeun ku jalma dina bentuk online nyaéta nunjukkeun unggal lapangan data, anu tiasa ngajantenkeun formulir siga anu panjang teuing sareng teu kuat. Ieu nyababkeun para pengunjung ninggali formulir anjeun sateuacan dimimitian sabab katingalina butuh teuing waktos kanggo ngalengkepan éta.

Formulir Kontak Sampel JotForm

Jauh langkung épéktip pikeun ngalebetkeun logika kondisional. Ieu ngandung harti yén lamun nasabah nyayogikeun réspon khusus, éta bakal muka sakumpulan data anyar. Salaku conto, upami formulir kalebet patarosan, sapertos, Naha ieu pertama kalina anjeun mésér produk kami?, éta tiasa dijawab salaku "enya" atanapi "henteu". Réspon enya tiasa muka séri patarosan anu naroskeun kumaha palanggan diajar ngeunaan produk anjeun, naha aranjeunna nyarankeun éta sareng sabaraha lami aranjeunna nalungtik sateuacan ngagaleuh. Upami réspon na henteu, éta muka sakumpulan patarosan anu sanés.

JotFormlogika kaayaan:

Logika Kaayaan JotForm

Pamakéan logika kondisional hartosna yén konsumén ngan ukur bakal ningali sareng ngaréspon patarosan anu aya hubunganana sareng aranjeunna, sareng henteu kedah ngalangkungan séri patarosan anu teu aya hubunganana. Ieu ningkatkeun tingkat réspon sareng ningkatkeun akurasi waleran sabab konsumén henteu ngaraos kapaksa ngajawab unggal patarosan, naha éta lumaku pikeun aranjeunna atanapi henteu.

Analisis gancang

Nalika formulir online réngsé, data tiasa dipindahkeun langsung kana alat analisis pilihan anjeun, naha éta mangrupikeun spreadsheet atanapi parangkat lunak CRM anu canggih. Kusabab inpormasi na waktos sareng tanggal dicap, anjeun tiasa nganalisis éta sacara real waktos. Tambih Deui, kumargi unggal lapangan data dicandak masing-masing, anjeun tiasa marios inpormasi tina tingkat granular pangleutikna dugi ka tingkat makro pangluhurna. Ieu ngandung harti anjeun tiasa nganalisis kampanye pamasaran anjeun sakumaha anu kajantenan, sacara rinci, sareng nyaluyukeun upami diperyogikeun.

JotForm 's Analytics:

JotForm Sampel Analytics

Nyandak beuleum jero

Kusabab formulir online tiasa dianggo salaku kolektor data payun-tungtung pikeun interaksi palanggan, kalebet patarosan dukungan sareng paréntah online, anjeun tiasa sacara gampil diajar sajarah palanggan sareng perusahaan anjeun. Anjeun bakal terang sakumaha sering konsumén mesen produk anjeun, atanapi sabaraha kali parantos aya kontak sareng dukungan, ogé jinis patarosan anu ditaros. Mangpaat pikeun néwak tingkat data ieu nyaéta anjeun tiasa marios ku sababaraha rupa parameter, sareng milari pola sareng ngarengsekeun masalah alit sateuacan janten nyeri sirah ageung. Salaku conto, anjeun tiasa mendakan yén ku ngaleupaskeun lini produk énggal, anjeun kéngingkeun seueur patarosan ngeunaan pangiriman internasional, janten anjeun panginten hoyong ngapdet inpormasi kiriman sareng / atanapi ngajantenkeun langkung menonjol dina halaman wéb anjeun.

Anjeun tiasa ogé ngagunakeun data pikeun diajar pola mésér sareng ngartos palanggan mana anu sok ngagaleuh produk anjeun dina dinten mimiti dirilis. Ieu tiasa nyababkeun kreasi klub pembeli sering sareng preview sneak khusus atanapi windows ngagaleuh awal kanggo palanggan anu paling satia. Kamampuh mikro-pasar ka konsumén anjeun henteu aya tungtungna, salami anjeun gaduh data anu akurat pikeun ngabantosan ngembangkeun stratégi.

Bentuk online nyayogikeun kakuatan sareng kalenturan anu luar biasa. Ieu hartosna anjeun tiasa gancang ngadamel formulir pikeun ngumpulkeun data anu leres anu anjeun peryogikeun pikeun nyandak kaputusan bisnis. Tambih Deui, anjeun tiasa ngawangun sareng nyebarkeun formulir ieu ngan sababaraha menit, anu hartosna anjeun tiasa nganalisis ROI anjeun langkung gancang.

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.