Wilujeng tepang taun kanggo kuring!

Ulang Tahun Target

ExactTarget mangrupakeun tempat anu saé dianggo!

Poé isuk kuring babaturan beurang / batur sapagawean / batur sapagawean kuring kaget ku polong anu dihias kalayan alus. Lengkep sareng confetti ulang taun (ati-ati supados henteu aya dina keyboard kuring), pita Selamat Ulang Tahun, mesin Expresso (!!!), pulpén Dr. Grip Gel Fine Point, Expo Dry Erase Marker sareng kurung magnét sareng penghapus dina ujungna, JEUNG a "pasang pikeun indit" noda Remover (saprak kuring salawasna balik ti dahar beurang ku tunggal serelek ngeunaan baju kuring).

Anjeun teu tiasa ngagaduhan Ulang anu langkung saé tibatan éta! (Dugi ka bumi sareng murangkalih tuang kuéh ku lilin 'Over the Hill'!). Aduh, kuring henteu acan 40 taun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.