Naha Media Sosial Biz Leutik Dirobih?

média sosial bisnis leutik

Usum panas kamari urang survey ka pangusaha leutik ngartos kumaha aranjeunna ngagunakeun média sosial. Hasilna didokumentasikeun dina a runtuyan kertas bodas.

média sosial bisnis leutikSeueur anu robih dina sataun kamari. Persépsi kuring nyaéta langkung seueur usaha anu kantos kalibet dina média sosial, atanapi sahenteuna uji coba cai. Éta hal éta, sigana sapertos waktos anu saé pikeun ningali deui topikna ulikan anu sanés.

Ieu sababaraha 2010 Studi Média Sosial Bisnis Leutik Results:

  • Upami anu gaduh usaha alit nganggo média sosial, aranjeunna nyayogikeun waktosna dina prosésna, kalayan 64% nunjukkeun éta nyéépkeun langkung ti 30 menit sadinten dina média sosial. Janten dimana aranjeunna nongkrong? Facebook, LinkedIn sareng Twitter sadayana biasa, kalayan 3/4 tina réspondén nyarios yén aranjeunna gaduh propil sadayana. Paling umum - Propil di LinkedIn nembé ngorondang profil dina Facebook sareng Twitter caket.
  • Nalika ditanya anu mana anu aranjeunna jaringan primér, Kuring henteu reuwas ningali Facebook dina luhur tangga lagu. Ampir satengah réspondén nyarios yén Facebook mangrupikeun jaringan primérna. Antarbeungeut pangguna saderhana, matak ngamudahkeun pikeun transisi bulak-balik ti bisnis ka pribadi. Sareng di dunya nyata pamilik usaha alit ngalakukeun éta sacara rutin

Ngan ukur peryogi sababaraha menit kanggo ngalengkepan survey. Kami bakal nyebarkeun sababaraha hasil di dieu nalika réspon mimiti datang!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hasilna mimiti datang, sareng salah sahiji bédana anu paling jelas nyaéta jumlah anu gaduh usaha leutik méakkeun dina média sosial. Sataun katukang seuseueurna seueur responden nyéépkeun kirang ti sajam sadinten. Taun ayeuna aya pergeseran anu jelas nuju langkung seueur waktos dina média sosial. Dupi éta mayar? Tingali pikeun langkung seueur pembaruan nalika hasilna teras-terasan nembus. sabaraha waktos dina média sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.