Panalitian, Analisis, Pangawasan, sareng Parabot Manajemén Hashtag

Panalitian, Analisis, sareng Parabot Manajemén Hashtag

Hashtag éta kecap taun dina hiji waktos, aya hiji orok namina Hashtag, sareng kecap éta dilarang di Perancis (mot-dièse).

Hashtags tetep ngagaduhan manpaat anu hébat nalika dimangpaatkeun kalayan pantes dina média sosial - khususna sabab panggunaanana parantos ngalegaan ngalangkungan Twitter sareng kana Facebook. Upami anjeun hoyong sababaraha dasar hashtag, tingali éta Pitunjuk Hashtag yén kami geus diterbitkeun. Anjeun tiasa ogé maca tulisan kami dina mendakan hashtag pangsaéna pikeun tiap update sosial.

Saha anu Nyiptakeun Hashtag?

Kantos heran saha anu nganggo hashtag munggaran? Anjeun tiasa hatur Chris Messina di 2007 dina Twitter!

Sakumaha kecap konci penting pikeun milari inpormasi online, hashtag ogé penting. Kami parantos nyerat ngeunaan naon hashtag éta di tempo anu kalangkung. Jalma sareng bisnis nganggo hashtag pikeun dipendakan, tapi aranjeunna ogé ngagunakeun hashtag pikeun milarian anu sanés anu ngagunakeun téknologi milarian sosial.

Hashtag Humor

Fitur Platform Hashtag:

Panilitian, analisa, monitoring, sareng manajemén Hashtag ngagaduhan sababaraha fitur:

  • Hashtag Trending - kamampuan pikeun ngatur sareng ngawaskeun tren dina hashtags.
  • Tanda Hashtag - kamampuan dibéjaan, sacara virtual sacara real-time, pikeun nyebatkeun hashtag.
  • Panilitian Hashtag - Anggo ku hashtags sareng konci anu diitung influencers anu nyebut aranjeunna.
  • Hashtag Milarian - ngaidentipikasi hashtags sareng hashtag anu aya hubunganana pikeun dianggo dina komunikasi média sosial anjeun.
  • Tembok Hashtag - Nyiapkeun tampilan hashtag curated real-time pikeun acara atanapi konperénsi anjeun.

Sababaraha platform ieu gratis sareng gaduh kamampuan terbatas, anu sanésna didamel pikeun panggunaan perusahaan pikeun leres-leres ngajalankeun upaya pamasaran média sosial anjeun. Ogé, henteu unggal alat ngawaskeun unggal platform média sosial sacara real-time ... janten anjeun kedah ngalakukeun panilitian sateuacan ngadamel inpéstasi dina alat sapertos ieu pikeun mastikeun yén anjeun ngagaduhan anu anjeun peryogikeun!

Parabot Hashtag

Agorapulse - Kumisan ti saperangkat alat média sosial lengkep, Agorapulse ogé ngagaduhan pangimeutan sareng ngalaporkeun hashtag.

  • Agorapulse Hashtag Milarian
  • Ngadangukeun Agorapulse Hashtag

Sadayana Hashtag - Sadayana Hashtag mangrupikeun halaman wéb, anu bakal ngabantosan anjeun pikeun nyiptakeun sareng nganalisis hashtags luhur anu gancang sareng gampang pikeun eusi média sosial anjeun sareng pamasaran. Anjeun tiasa ngahasilkeun rébuan tagar anu relevan anu anjeun saukur salin sareng témpél kana tulisan média sosial anjeun.

sadayana hashtag 1

Brand24 - Kéngingkeun aksés langsung kana sebutan online, numuwuhkeun kapuasan pelanggan sareng penjualan.

BrandMentions Hashtag Tracker - Pakakas Palacak Hashtag Gratis kanggo Ngawas Kinerja Hashtag.

BuzzSumo - BuzzSumo ngawaskeun pesaing anjeun, sebutan mérek sareng pembaruan industri. Tanda pastikeun anjeun néwak kajadian penting sareng ulah diémutan handapeun longsoran média sosial.

HashAtIt.com nyaéta mesin pencari anu milarian HASHTAGS (#) dina halaman wéb média sosial paporit anjeun sapertos Facebook, Twitter, Instagram, sareng Pinterest.

Hashtracking - Milarian eusi, ngagedekeun komunitas, nyiptakeun kampanye anu kéngingkeun penghargaan & tampilan média sosial anu dramatis.

hasrtracking 1

Hashtagify.me mangrupikeun alat gratis pikeun ngajajah hashtags Twitter sareng hubunganana. Analisis dumasar kana sampling 1% tina sadaya tweet - maksimum anu dipasihkeun Twitter gratis.

Hashtags.org nyayogikeun inpormasi penting, panilitian sareng kumaha-carana pikeun ngabantuan individu, bisnis sareng organisasi di seluruh dunya ningkatkeun mérek média sareng kecerdasan média sosialna.

Keyhole - Lacak hashtags, kecap konci, sareng URL sacara real-time. Dashboard analytics hashtag Keyhole komprehensif, éndah, sareng kabagi!

Nguji Keyhole Kaluar:

RiteTag streamlines prosés milari tag pangsaéna pikeun eusi anu bakal dibagikeun, nganut watesan unik tagging tina seueur jaringan-jaringan penting, sapertos Twitter, Youtube, Instagram, Flickr… sareng seueur deui.

Tagdef - Pendakan naon hartosna hashtags, milari hashtags anu aya hubungan sareng nambihan definisi anjeun nyalira dina sababaraha detik.

tagdef

TrackMyHashtag - alat analisis média sosial anu ngalacak sadaya kagiatan anu lumangsung di sekitar kampanye Twitter, nganalisis kagiatan éta, sareng nyayogikeun seueur wawasan anu manpaat. TrackMyHashtag ngagaduhan kapasitas pikeun ngalacak kampanye média sosial lengkep pikeun masihan anjeun unggal jéntré ngeunaan topik. Éta nganteurkeun seueur inpormasi anu manpaat anu tiasa dianggo pikeun nganalisis pangaruh kampanye média sosial naon waé, pikeun ngalacak sagala kagiatan strategi média sosial kompetisi, atanapi ngadamel strategi pemasaran média sosial anjeun nyalira. TrackMyHashtag ngalacak tweets sareng metadata anu aya hubunganana sareng kata kunci, hashtag, atanapi @mention, sacara real-time sareng sajarah pikeun periode waktos mana waé.

trackmyhashtag

UnionMetrics Union Metrics empowers Anjeun sareng kecerdasan pamasaran sosial anu anjeun peryogikeun pikeun ngahontal audién anjeun sareng ngawangun usaha anjeun.

UniMetrics Twitter Snapshot Laporan

Ngajalankeun Laporan Twitter Snapshot Gratis

Pilarian Twitter - kaseueuran jalma ningali kana pamilarian Twitter pikeun mendakan tweets pangénggalna dina hiji topik, tapi anjeun ogé tiasa ngamanpaatkeun éta pikeun mendakan akun Twitter pikeun dituturkeun. Anjeun tiasa pencét jelema sareng ngaidentipikasi rekening luhur pikeun hashtag anu anjeun anggo. Éta ogé tiasa nyayogikeun udagan pikeun dianggo upami pesaing anjeun dikenalkeun pikeun hashtag tapi anjeun henteu.

Hasil Pamilarian Twitter

Kubur mangrupikeun situs dimana anjeun leres-leres tiasa milarian, ngadaptar komo mérek hashtag khusus. Éta ogé ngagaduhan alat sapertos témbok tweet moderat anu tiasa anjeun anggo pikeun acara atanapi konperénsi salajengna.

Trendsmap - Anjeun mimitian ku pandangan daérah anjeun dimana anjeun tiasa ningali topik anu trending. Anjeun tiasa ngagulung peta ku nyéredkeunna ka daérah sanés atanapi ngazum gede atanapi nga-zoom nganggo ikon plus / minus. Nalika anjeun ningali hal anu katingali pikaresepeun kana topik éta pikeun langkung seueur inpormasi sapertos grafik tina jilid tweets sacara lokal vs sadunya, naon topik anu paling dipikaresep ngeunaan, gambar, tautan, sareng tweet anu pang anyarna. Anjeun ogé tiasa ningali dimana waé deui topik ieu populér ku ngaklik topik dina tampilan detail, atanapi naon waé anu di tweet ku jalma di lokasi ieu ku ngaklik nami lokasi.

Geochirp - GeoChirp ngabantosan anjeun milari jalma-jalma Twittering pikeun hal-hal khusus di daérah khusus.

geochirp

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi sapanjang tulisan ieu.

15 Komentar

  1. 1

    Hayu urang nyandak Facebook, ku conto. Kotak koméntar na mangrupikeun fitur anu saé pikeun dianggo janten tol jasa palanggan. Sabalikna, hashtag Twitter nyayogikeun sistem tagging anu unik pikeun diskusi.

  2. 2

    Hatur nuhun parantos kalebet Tagboard - ngareureuwas, yén kuring nembe mendakan tulisan ieu! Kami masih kuat sareng parantos ngalaksanakeun belasan fitur kumargi ieu dipasang kalebet moderasi, modeu live, sareng sajabana ... Pengumuman Facebook Kamari luar biasa pikeun urang! Sanaos kami narik #hashtags tina platformna saprak Oktober, pengumuman ieu ngadorong panggunaan #hashtags dina FB & kami parantos ningali pangambilan anu luar biasa sareng seueur pisan eusi anu nganggo #hashtag salami 12 jam katukang.

  3. 3
  4. 4

    Hatur nuhun parantos kalebetkeun kana RiteTag, Douglas, sareng upami urang tiasa nelepon video G +, kuring badé ngajalankeun rencana kami ku anjeun; urang maksudna ngalih janten suite-ukur pangukuran hashtag.

  5. 5
  6. 6
  7. 7

    Abdi resep pisan blog anjeun - Mangrupikeun salah sahiji ti saeutik anu kuring nuturkeun sacara religius tapi aya hiji hal anu kuring henteu ngarti, kusabab teu aya anu nyebatkeun ieu - sanés anjeun, sanés Buffer.

    1. Éta ngajantenkeun anjeun didaptarkeun (kusabab otomatisasi serius licin biasana dina IFTTT sareng tren "perhatoskeun kuring" ieu)

    2. Éta ngajantenkeun anjeun langkung seueur papacangan tapi Hungkul kusabab bot sareng retweeting otomatis.

    Pikeun nguji téori ieu, kuring ngawangun bot anu henteu nanaon tapi ngabales deui Jeff Bullas salami 2 bulan (sabab panulis Jeff nganggo langkung tagar ti saha waé anu kuring terang) sareng bot kuring parantos didaptarkeun langkung ti 1000 kali JEUNG éta ngagaduhan otoritas sosial anu langkung luhur tibatan kuring. numutkeun ka Followerwonk! Teu nuturkeun saha waé henteu ngalakukeun nanaon tapi RT Jeff Bullas sareng #growthhacking. Tong ganggu ngawangun daptar nganggo #socialmedia atanapi #emailmarketing - anjeun bakal kéngingkeun sampah

    Abdi henteu hoyong didaptarkeun kusabab #SSA atanapi kéngingkeun langkung seueur keterlibatan bot. Janten IMHO, hashtag henteu nambihan nilaina nyata (kecuali obrolan Twitter sareng konferensi jsb). Kuring nyerat tulisan ngeunaan ieu dina Sedeng.

    Ritetag saé tapi henteu kusabab éta masihan anjeun hashtags anu langkung saé (kanyataanna, hashtag na henteu ngajantenkeun anjeun didaptarkeun). Ritetag saé kusabab ngamungkinkeun anjeun nambihan gambar, meme sareng gif kana tweet anjeun kalayan gampang.

    • 8

      Debbie - éta nasihat anu saé pikeun pamiarsa urang. Sareng anjeun leres - nalika kami nganggo Ritetag, kamampuan nambihan gambar anu saé. Abdi rada kecanduan gif animasi!

  8. 9
  9. 10
  10. 11
  11. 12

    Hai!
    Tulisan anu pikaresepeun pisan! Kuring mendakan éta ngabantosan pisan pikeun anu aya dina bidang SEO sareng Pamasaran Media Sosial.
    Hatur nuhun pisan kanggo ieu. Milari langkung seueur tulisan anjeun pak!

  12. 13

    Sae pisan! Kuring parantos maca sadaya pakakas sesebutan. Teraskeun éta!
    Hatur nuhun pikeun ngabagi inpormasi anu manpaat ieu. Nalika anjeun nyarioskeun perkawis analytics analytics, aya hiji deui alat gratis anu kuring badé dikenalkeun ka anjeun.
    Nami na https://www.trackmyhashtag.com/ - alat analitik hashtag. Mangrupikeun anu pangsaéna pikeun nyandak naon waé data hashtag sacara real-time ti Twitter sareng nganalisis éta pikeun ngahasilkeun statistik anu manpaat.
    Kuring bakal bersyukur lamun ningali kana alat ieu sareng masihan tanggapan berharga anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.