Panalitian, Analisis, Pangawasan, sareng Parabot Manajemén Hashtag

Panalitian, Analisis, sareng Parabot Manajemén Hashtag

Hashtag éta kecap taun dina hiji waktos, aya hiji orok namina Hashtag, sareng kecap éta dilarang di Perancis (mot-dièse).

Hashtags tetep ngagaduhan kauntungan anu hébat nalika dimangpaatkeun kalayan pantes dina média sosial - khususna sabab panggunaanana parantos ngalegaan ngalangkungan Twitter sareng kana Facebook. Upami anjeun hoyong sababaraha dasar hashtag, tingali éta Pitunjuk Hashtag yén kami geus diterbitkeun. Anjeun tiasa ogé maca tulisan kami dina mendakan hashtag pangsaéna pikeun tiap update sosial.

Saha anu Nyiptakeun Hashtag?

Kantos heran saha anu nganggo hashtag munggaran? Anjeun tiasa hatur Chris Messina di 2007 dina Twitter!

Sakumaha kecap konci penting pikeun milari inpormasi online, hashtag ogé penting. Kami parantos nyerat ngeunaan naon hashtag éta di tempo anu kalangkung. Jalma sareng bisnis nganggo hashtag pikeun dipendakan, tapi aranjeunna ogé ngagunakeun hashtag pikeun milarian anu sanés anu ngagunakeun téknologi milarian sosial.

Hashtag Humor

Fitur Platform Hashtag:

Panilitian, analisa, monitoring, sareng manajemén Hashtag ngagaduhan sababaraha fitur:

  • Trending Hashtag - kamampuan pikeun ngatur sareng ngawaskeun tren dina hashtags.
  • Tanda Hashtag - kamampuan dibéjaan, sacara virtual sacara real-time, pikeun nyebatkeun hashtag.
  • Panilitian Hashtag - Anggo ku hashtags sareng konci anu diitung influencers anu nyebut aranjeunna.
  • Hashtag Milarian - ngaidentipikasi hashtags sareng hashtag anu aya hubunganana pikeun dianggo dina komunikasi média sosial anjeun.
  • Tembok Hashtag - Nyiapkeun tampilan hashtag curated real-time pikeun acara atanapi konperénsi anjeun.

Sababaraha platform ieu gratis sareng gaduh kamampuan terbatas, anu sanésna didamel pikeun panggunaan perusahaan pikeun leres-leres ngajalankeun upaya pamasaran média sosial anjeun. Ogé, henteu unggal alat ngawas unggal platform média sosial sacara real-time ... janten anjeun kedah ngalakukeun panilitian sateuacan ngadamel inpéstasi sapertos alat ieu pikeun mastikeun yén anjeun ngagaduhan anu anjeun peryogikeun!

Parabot Hashtag

Agorapulse - Kumisan ti saperangkat alat média sosial lengkep, Agorapulse ogé ngagaduhan pangimeutan sareng ngalaporkeun hashtag.

  • Agorapulse Hashtag Milarian
  • Ngadangukeun Agorapulse Hashtag

Sadayana Hashtag - Sadayana Hashtag mangrupikeun halaman wéb, anu bakal ngabantosan anjeun pikeun nyiptakeun sareng nganalisis hashtags luhur anu gancang sareng gampang pikeun eusi média sosial anjeun sareng pamasaran. Anjeun tiasa ngahasilkeun rébuan tagar anu relevan anu anjeun saukur salin sareng témpél kana tulisan média sosial anjeun.

sadayana hashtag 1

Brand24 - Kéngingkeun aksés langsung kana sebutan online, numuwuhkeun kapuasan pelanggan sareng penjualan.

BrandMentions Hashtag Tracker - Pakakas Palacak Hashtag Gratis kanggo Ngawas Kinerja Hashtag.

BuzzSumo - BuzzSumo ngawaskeun pesaing anjeun, sebutan mérek sareng pembaruan industri. Tanda pastikeun anjeun néwak kajadian penting sareng ulah diémutan handapeun longsoran média sosial.

HashAtIt.com nyaéta mesin pencari anu milarian HASHTAGS (#) dina halaman wéb média sosial paporit anjeun sapertos Facebook, Twitter, Instagram, sareng Pinterest.

Hashtracking - Milarian eusi, ngagedekeun komunitas, nyiptakeun kampanye anu kéngingkeun penghargaan & tampilan média sosial anu dramatis.

hasrtracking 1

Hashtagify.me mangrupikeun alat gratis pikeun ngajajah hashtags Twitter sareng hubunganana. Analisis dumasar kana sampling 1% tina sadaya tweet - maksimum anu dipasihkeun Twitter gratis.

Hashtags.org nyayogikeun inpormasi penting, panilitian sareng kumaha-carana pikeun ngabantuan individu, bisnis sareng organisasi di seluruh dunya ningkatkeun mérek média sareng kecerdasan média sosialna.

Keyhole - Lacak hashtags, kecap konci, sareng URL sacara real-time. Dashboard analytics hashtag Keyhole komprehensif, éndah, sareng kabagi!

Nguji Keyhole Kaluar:

RiteTag streamlines prosés milari tag pangsaéna pikeun eusi anu bakal dibagikeun, nganut watesan unik tagging tina seueur jaringan-jaringan penting, sapertos Twitter, Youtube, Instagram, Flickr… sareng seueur deui.

Tagdef - Pendakan naon hartosna hashtags, milari hashtags anu aya hubungan sareng nambihan definisi anjeun nyalira dina sababaraha detik.

tagdef

TrackMyHashtag - alat analisis média sosial anu ngalacak sadaya kagiatan anu lumangsung di sekitar kampanye Twitter, nganalisis kagiatan éta, sareng nyayogikeun seueur wawasan anu manpaat. TrackMyHashtag ngagaduhan kapasitas pikeun ngalacak kampanye média sosial lengkep pikeun masihan anjeun unggal jéntré ngeunaan topik. Éta nganteurkeun seueur inpormasi anu manpaat anu tiasa dianggo pikeun nganalisis pangaruh kampanye média sosial naon waé, pikeun ngalacak sagala kagiatan strategi média sosial kompetisi, atanapi ngadamel strategi pemasaran média sosial anjeun nyalira. TrackMyHashtag ngalacak tweets sareng metadata anu aya hubunganana sareng kata kunci, hashtag, atanapi @mention, sacara real-time sareng sajarah pikeun periode waktos mana waé.

trackmyhashtag

UnionMetrics Union Metrics empowers Anjeun sareng kecerdasan pamasaran sosial anu anjeun peryogikeun pikeun ngahontal audién anjeun sareng ngawangun usaha anjeun.

UniMetrics Twitter Snapshot Laporan

Ngajalankeun Laporan Twitter Snapshot Gratis

Pilarian Twitter - kaseueuran jalma ningali kana pamilarian Twitter pikeun mendakan tweets pangénggalna dina hiji topik, tapi anjeun ogé tiasa ngamanpaatkeun éta pikeun mendakan akun Twitter pikeun dituturkeun. Anjeun tiasa pencét jelema sareng ngaidentipikasi rekening luhur pikeun hashtag anu anjeun anggo. Éta ogé tiasa nyayogikeun udagan pikeun dianggo upami pesaing anjeun dikenalkeun pikeun hashtag tapi anjeun henteu.

Hasil Pamilarian Twitter

Kubur mangrupikeun situs dimana anjeun leres-leres tiasa milarian, ngadaptar komo mérek hashtag khusus. Éta ogé ngagaduhan alat sapertos témbok tweet moderat anu tiasa anjeun anggo pikeun acara atanapi konperénsi salajengna.

Trendsmap - Anjeun mimitian ku pandangan daérah anjeun dimana anjeun tiasa ningali topik anu trending. Anjeun tiasa ngagulung peta ku nyéredkeunna ka daérah sanés atanapi ngazum gede atanapi nga-zoom nganggo ikon plus / minus. Nalika anjeun ningali hal anu katingali pikaresepeun kana topik éta pikeun langkung seueur inpormasi sapertos grafik tina jilid tweets sacara lokal vs sadunya, naon topik anu paling dipikaresep ngeunaan, gambar, tautan, sareng tweet anu pang anyarna. Anjeun ogé tiasa ningali dimana waé deui topik ieu populér ku ngaklik topik dina tampilan detail, atanapi naon waé anu di tweet ku jalma di lokasi ieu ku ngaklik nami lokasi.

Geochirp - GeoChirp ngabantosan anjeun milari jalma-jalma Twittering pikeun hal-hal khusus di daérah khusus.

geochirp

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi sapanjang tulisan ieu.

15 Komentar

  1. 1

    Hayu urang nyandak Facebook, ku cara conto. Kotak koméntarna mangrupikeun fitur anu cocog pikeun dianggo salaku tol layanan palanggan. Sabalikna, hashtags Twitter nyadiakeun sistem tagging unik pikeun diskusi.

  2. 2

    Hatur nuhun pikeun kaasup Tagboard - ngajempolan, yén kuring ngan datang di sakuliah pos ieu! Kami masih kuat sareng parantos ngalaksanakeun belasan fitur ti saprak ieu dipasang kalebet moderasi, modeu langsung, jsb… Pengumuman Facebook kamari luar biasa pikeun urang! Sanajan urang geus narik #hashtags tina platform maranéhanana saprak Oktober, pengumuman ieu nyorong pamakéan #hashtags on FB & urang geus ningali uptake luar biasa tur sooo much eusi ngamangpaatkeun #hashtag leuwih 12 jam kaliwat.

  3. 3
  4. 4

    Loba hatur nuhun pikeun kaasup RiteTag, Douglas, sarta lamun urang tiasa G + video panggero, Abdi hoyong ngajalankeun rencana urang ku anjeun; Kami badé ngalih janten suite pangukuran-hasil hashtag.

  5. 5
  6. 6
  7. 7

    Abdi resep pisan kana blog anjeun - Ieu mangrupikeun salah sahiji ti saeutik anu kuring turutan sacara agama tapi aya hiji hal anu kuring henteu ngartos, sabab teu aya anu nyebatkeun ieu - sanés anjeun, sanés panyangga.

    1. Ieu meunang anjeun didaptarkeun (kusabab automation serius beca lolobana on IFTTT jeung ieu "perhatikeun kuring" trend) -

    2. Ieu meunang anjeun leuwih Dursasana tapi ngan kusabab bot na retweeting otomatis.

    Pikeun nguji téori ieu, kuring ngawangun bot anu teu ngalakukeun nanaon tapi retweet Jeff Bullas salila 2 bulan (sabab panulis Jeff urang ngagunakeun leuwih hashtags ti saha kuring nyaho) jeung bot kuring geus didaptarkeun leuwih 1000 kali AND eta boga otoritas sosial luhur batan kuring. nurutkeun Followerwonk! Teu nuturkeun saha teu ngalakukeun nanaon tapi RT Jeff Bullas jeung #growthhacking. Tong ganggu ngawangun daptar sareng #socialmedia atanapi #emailmarketing - anjeun bakalan sampah

    Abdi henteu hoyong didaptarkeun kusabab #SSA atanapi nampi langkung seueur papacangan bot. Janten IMHO, hashtags henteu nambihan nilai nyata (iwal obrolan Twitter sareng konperénsi jsb). Kuring nulis pos ngeunaan ieu dina Medium.

    Ritetag saé tapi sanés kusabab éta masihan anjeun hashtag anu langkung saé (saleresna, hashtags na henteu didaptarkeun anjeun). Ritetag hébat sabab ngamungkinkeun anjeun nambihan gambar, memes sareng gif kana tweet anjeun kalayan gampang.

  8. 9
  9. 10
  10. 11
  11. 12

    Hai!
    artikel pisan metot! Kuring kapanggih eta pohara mantuan pikeun maranéhanana anu dina widang SEO na Media Sosial Marketing.
    Hatur nuhun pisan kanggo ieu. Pilari maju kanggo langkung seueur tulisan anjeun Pak!

  12. 13

    Sae pisan! Kuring geus maca sagala parabot nyebut. Teraskeun éta!
    Hatur nuhun pikeun babagi informasi mangpaat ieu. Nalika anjeun nyarioskeun alat analytics hashtag, aya hiji deui alat gratis anu kuring hoyong diwanohkeun ka anjeun.
    Nami na https://www.trackmyhashtag.com/ - alat analytics hashtag. Anu pangsaéna pikeun nyandak naon waé data hashtag sacara real-time tina Twitter sareng nganalisis éta pikeun ngahasilkeun statistik anu mangpaat.
    Abdi nganuhunkeun upami anjeun ningali kana alat ieu sareng masihan tanggapan anu berharga.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.